Dodaj do ulubionych

Kupony Clubcard na moim koncie - problem z drukiem

15.12.15, 10:42
Pomózcie, dostałam gazetkę z papierowymi kuponami i tam było podane, że na Twoim koncie czeka jeszcze kupon na 10zł (przy zakupach za 100zł). trzeba go wydrukowac i dać w kasie. Mąż też dostał. Zakupy będziemy robić więc szkoda nie skorzystać z 20zł rabatu łacznie. Jak wciskam opcję do druku to nie pokazuje się tam posrodku kod kreskowy ani nie drukuje mi się tylko puste miejsce. To samo z innymi kuponami na różne artykuły, jak próbuję wydrukować to wychodzą bez kodu, wogóle kod mi się na stronie nie pokazuje tylko puste miejsce. Czy ktoś wie co jest nie tak? Bardzo bym je chciała na czwartek bo wtedy duże zakupy i zabawki będę jeszcze kupować.
Obserwuj wątek
    • bo1515 Re: Kupony Clubcard na moim koncie - problem z dr 17.12.15, 08:22
      Ktoś pomoże? To raczej u mnie coś u mnie coś nie tak robie pewnie, niż u nich. Zaraz jade na zakupy, plisss
      • els.ol Re: Kupony Clubcard na moim koncie - problem z dr 17.12.15, 08:35
        miałam tak swego czasu - możesz jedynie zrobić screen i wydrukować jako obraz
        • bo1515 Re: Kupony Clubcard na moim koncie - problem z dr 17.12.15, 08:48
          Zrobiłabym tak ale wogóle nie pokazują się u mnie te kody na stronie, więc nic to nie da. Bo w kasie musi być kod żeby zeskanować. A ten kod na mojej stronie jest niewidoczny sad
          • els.ol Re: Kupony Clubcard na moim koncie - problem z dr 17.12.15, 08:51
            A jakiś numer do spisania? W większości sklepów kasjer może kod wklepać z klawiatury jak nie może zeskanować.
          • els.ol Re: Kupony Clubcard na moim koncie - problem z dr 17.12.15, 08:52
            A jeszcze jedno: próbowałaś z innej przeglądarki, ewent. innego komputera?
            • bo1515 Re: Kupony Clubcard na moim koncie - problem z dr 17.12.15, 08:56
              nie, rzeczywiście spóbuję w innym domu, moze się uda
              • tomczynskam Re: Kupony Clubcard na moim koncie - problem z dr 17.12.15, 10:04
                miałam ten sam problem, kodu nie widać, w kasie go nie przyjęli...
                próbowałam na różnych kompach
                • dzyynn Re: Kupony Clubcard na moim koncie - problem z dr 17.12.15, 10:25
                  Ja również wyszedłem w sklepie na "głupka" bo pokazałem kupon bez kodu kreskowego. Tłumaczyłem sprzedawczyni, że tak się wydrukowało, ale nie chciała tego zrozumieć. Wróciłem do domu i znalazłem rozwiązanie:
                  1) szukamy kuponu za 10 zł, i zaznaczamy przy nim "ptaszka" przy zdaniu "Zaznacz do druku"
                  2) przewijamy stronę do góry i po prawej stronie jest czerwony przycisk "Drukuj wybrane kupony"
                  3) w tym momencie na komputer ściągniemy plik w pdfie, i będzie tam kupon wraz z kodem kreskowym.
                  Gotowesmile
                  • bo1515 Re: Kupony Clubcard na moim koncie - problem z dr 17.12.15, 19:08
                    WIELKIE WIELKIE WIELKIE dzięki, ta metoda zadziałała. rzeczywiscie robiąc tak w pdf pokazał mi sie w koncu kod kreskowy. Szkoda , że dzis już byłam zakupach i sporo wydałam eh... Ale i tak musze młodemu ubrań dokupic w tesco są przeceny to się przyda bardzo ten kupon i tak. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka