Doradźcie. Chcę kupić córce klapki Crocband , takie tylko z paskiem na przodzie stopy z damskiej serii. Niestety wszystkie z dziecięcych chodaków są na nią 2 razy za szerokie. Te sa niemal dobre ale ciut luźne właśnie w tym miejscu gdzie jest pasek i troszke nogi nie trzyma, ale minimalnie. Czy dam radę jakoś jej je skurczyć? Ja mam też bardzo chudą stopę i kupowałam sobie baleriny jayna - 3 pary, były troszkę szerokie ale nosiłam, ale raz zostawiłam umyte na słoncu na 40 stopniach i po kilku godzinach mi się tak ładnie skurczyły ze przylegają mi do nogi pięknie, byłam zachwycona tym zjawiskiem

tylko teraz lata nie ma i słońca i nie wiem czy tak się da z tymi crocsami córce coś skurczyć. Pomożecie? macie jakieś sposoby? Super by było. Na długości tez ma mały zapas więc jeśli się skurczy długośc ciut to nic się nie stanie. Aha w razie czego mam suszarkę do ubrań taką mechaniczną, ale stara jest i nie mogę ustawiać temperatury suszenia. Jest dośc gorąco jak suszy. piszcie co spróbować, jak skurczyć.