igmaj 07.02.16, 13:25 Gdzie kupujecie etui do telefonów. Na allegro tego pełno, ale często są negatywne komentarze. Chciałam kupić do Huawei P8 Lite szkło oraz etui na tylną obudowę. Może macie jakieś sprawdzone ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haus.frau Re: Etui do telefonu 07.02.16, 19:48 Ja na 'plecki' juz drugiego telefonu mam etui Frosted od Nillkina, z allegro, i na przyszle telefony tez planuje, dla mnie rewelacja. Duzo lepiej lezy telefon w rece (teraz robia te wielkie smartfony ze sliskim tylem co mnie do szalu doprowadza), nic sie nie slizga i jest cieniutkie, naprawde solidnie wykonane. W komplecie jest tez folia, ale z niej jestem srednio zadowolona (w obecnym tel. w dwoch miejscach odeszla przy krawedzi), wiec moze warto kupic zamiennik. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Etui do telefonu 24.02.16, 13:22 Mam ten Telefon od sierpnia i od razu po zakupie uzupełniłam zestaw o etui na tył + wsuwkę. Poszłam na stoisko, wybrałam kolor, 20 pln za jedno, 20 za drugie. Z głowy. Teraz wybór ogromny, wtedy telefon był nowością i kupienie czegoś pasującego graniczyło z cudem Odpowiedz Link Zgłoś
madzi17 Re: Etui do telefonu 14.11.16, 11:44 Mam telefon w gumowym etui. Łatwo go znaleźć w torebce. Mam huawei p8 lite i taki kejs: allegro.pl/etui-na-huawei-p8-lite-pony-jednorozec-unicorn-i6591459529.html Kolorowy kucyk. Kupiłam do niego jeszcze szkło hartowane żeby się nie rysował. Mnie się podobają jeszcze te wzory: etui-gsm.pl/index.php?route=product/product&product_id=3976 lub etui-gsm.pl/etui-gumowe-huawei-y6-kumamon-mis-bear-bajkowe-super-dla-dzieci-ochronne-case-silikon-minionek-warszawa-allegro-brodnica-3d-case Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Etui do telefonu 01.08.18, 11:38 Na allegro lub u dystrybutora markę Spigen. Osobiście mam model z dodatkową ramką na case. Super się sprawdza. W sumie kupiłam 5 różnych modeli i są niezniszczalne i estetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś