skarolina 23.09.04, 07:37 Przyuważyłam wczoraj, że pojawiły się takowe. Czy ktoś wie, czym się różnią od Total Care? Czy to to samo tylko pod inną nazwą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalesia Re: Pampersy Active Baby 23.09.04, 07:40 Są trochę cieńsze, chłonność taka sama. Nie widzę różnicy, może bardziej trzymają sie pupki Odpowiedz Link Zgłoś
allaxx1 Re: Pampersy Active Baby 23.09.04, 09:43 Te active ściągają się tak jak majteczki bowiem nie mają z boku rzepów.Są przeznaczone dla dzieci,które już chodzą i uczą się już siusiu na nocnik.Różnią się też ceną bo active są o wiele droższe Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Pampersy Active Baby 23.09.04, 09:48 Ale ja nie pytam o Active Fit, tylko Active Baby, które opakowaniem przypominają Total Care, a w tej chwili w promocji w Tesco są znacznie tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina16 Re: Pampersy Active Baby 23.09.04, 09:56 Tak jak pisała mamalesia są one trochę cieńsze (chłonność ta sama) i moim zdaniem lepiej "leżą" na pupce i chyba są ciut, ciut większe od Total Care (przynajmniej 4). Pozdr. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
aniaora Re: Pampersy Active Baby 23.09.04, 10:14 a w jakiej cenie sa w Tesco? widziałam je w Carefurze, ale jumbo paczka kosztowała 60 zł i to wcale nie było atrakcyjne (za 80 szt. czwórek czyli po 75 gr sztuka) Ania (też z Wrocławia) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalesia Re: Pampersy Active Baby 23.09.04, 10:20 leć do tesco lub reala - 48,95 za jumbo czyli 74szt. 4+. Kupiłam 2 opakowania. na niemowlęciu jest wątek o promocjach - poczytaj o reszczie. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Pampersy Active Baby 23.09.04, 11:31 Tak właśnie, w ulotce tescowej stoi że po 48,99. Od wczoraj i chyba przez tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
kssia Re: Pampersy Active Baby 23.09.04, 10:21 Ja mam je teraz Activ Baby 4+ cena była taka sama jak total care. Activ są lepsze- bardziej elastyczne, cieńsze ale nie mniej chłonne, mają na brzuszku taką falbanke dzieki której pielucha lepiej sie układa. Poza tym są ładniejsze maja kolorowe wzorki. Ja je polecam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Pampersy Active Baby 23.09.04, 11:30 No to gnam dziś do tesco. Kupię sobie na zapas, bo kto wie, kiedy znów będą takie tanie. Dzięki, dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: Pampersy Active Baby 29.09.04, 17:05 u mnie w super pharmie(Warszawa) sa po 39.99.Nie sa lepiej chlonne,pielucha szybciej sie napelnia.Nie polecam,bez poruwnania z Huggies Super-flex Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: Pampersy Active Baby 29.09.04, 22:47 Ja też uważam, że Hugiiesy super flex są lepsze. Posiadają tą fajną gumkę, która przy aktywnym, siadającym, zginającym się dziecku się naciąga i nie ciśnie brzuszka. A wszystkie pampersy po ciaśniejszym założeniu niestety uciskają np przy siadaniu dziecka. W huggiesach po prostu się naciąga "gumeczka" Odpowiedz Link Zgłoś
dora1976 Re: Pampersy Active Baby 30.09.04, 12:46 Kupiłam ostatnio pake Active za 49 zł i według mnie chłonnosc jest gorsza niz w total care musze częściej zmieniać, są jakby troche cieńsze i w nocy nam nie wytrzymała a i w dzień sie zdażyło ze siuśki przeleciały bokiem czego w total care nigdy nie było. Odpowiedz Link Zgłoś