Dodaj do ulubionych

Pampersy Active Baby

23.09.04, 07:37
Przyuważyłam wczoraj, że pojawiły się takowe. Czy ktoś wie, czym się różnią
od Total Care? Czy to to samo tylko pod inną nazwą?
Obserwuj wątek
    • mamalesia Re: Pampersy Active Baby 23.09.04, 07:40
      Są trochę cieńsze, chłonność taka sama. Nie widzę różnicy, może bardziej
      trzymają sie pupki
      • allaxx1 Re: Pampersy Active Baby 23.09.04, 09:43
        Te active ściągają się tak jak majteczki bowiem nie mają z boku rzepów.Są
        przeznaczone dla dzieci,które już chodzą i uczą się już siusiu na nocnik.Różnią
        się też ceną bo active są o wiele droższe
        • skarolina Re: Pampersy Active Baby 23.09.04, 09:48
          Ale ja nie pytam o Active Fit, tylko Active Baby, które opakowaniem
          przypominają Total Care, a w tej chwili w promocji w Tesco są znacznie tańsze.
          • balbina16 Re: Pampersy Active Baby 23.09.04, 09:56
            Tak jak pisała mamalesia są one trochę cieńsze (chłonność ta sama) i moim
            zdaniem lepiej "leżą" na pupce i chyba są ciut, ciut większe od Total Care
            (przynajmniej 4).
            Pozdr.
            Gosia
          • aniaora Re: Pampersy Active Baby 23.09.04, 10:14
            a w jakiej cenie sa w Tesco? widziałam je w Carefurze, ale jumbo paczka
            kosztowała 60 zł i to wcale nie było atrakcyjne (za 80 szt. czwórek czyli po 75
            gr sztuka) Ania (też z Wrocławia)
            • mamalesia Re: Pampersy Active Baby 23.09.04, 10:20
              leć do tesco lub reala - 48,95 za jumbo czyli 74szt. 4+. Kupiłam 2 opakowania.
              na niemowlęciu jest wątek o promocjach - poczytaj o reszczie. Buziaki
              • skarolina Re: Pampersy Active Baby 23.09.04, 11:31
                Tak właśnie, w ulotce tescowej stoi wink że po 48,99. Od wczoraj i chyba przez
                tydzień.
    • kssia Re: Pampersy Active Baby 23.09.04, 10:21
      Ja mam je teraz Activ Baby 4+ cena była taka sama jak total care. Activ są
      lepsze- bardziej elastyczne, cieńsze ale nie mniej chłonne, mają na brzuszku
      taką falbanke dzieki której pielucha lepiej sie układa. Poza tym są ładniejsze
      maja kolorowe wzorki. Ja je polecam
      pozdrawiam
    • skarolina Re: Pampersy Active Baby 23.09.04, 11:30
      No to gnam dziś do tesco. Kupię sobie na zapas, bo kto wie, kiedy znów będą
      takie tanie.
      Dzięki, dziewczyny smile
      • kasiapro1 Re: Pampersy Active Baby 29.09.04, 17:05
        u mnie w super pharmie(Warszawa) sa po 39.99.Nie sa lepiej chlonne,pielucha
        szybciej sie napelnia.Nie polecam,bez poruwnania z Huggies Super-flex
        • lgosia1 Re: Pampersy Active Baby 29.09.04, 22:47
          Ja też uważam, że Hugiiesy super flex są lepsze. Posiadają tą fajną gumkę,
          która przy aktywnym, siadającym, zginającym się dziecku się naciąga i nie
          ciśnie brzuszka. A wszystkie pampersy po ciaśniejszym założeniu niestety
          uciskają np przy siadaniu dziecka. W huggiesach po prostu się naciąga "gumeczka"
          • dora1976 Re: Pampersy Active Baby 30.09.04, 12:46
            Kupiłam ostatnio pake Active za 49 zł i według mnie chłonnosc jest gorsza niz w
            total care musze częściej zmieniać, są jakby troche cieńsze i w nocy nam nie
            wytrzymała a i w dzień sie zdażyło ze siuśki przeleciały bokiem czego w total
            care nigdy nie było.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka