Dodaj do ulubionych

Perfumy z Limango

15.02.16, 11:12
Dziewczyny jako że wiecie wszystko smile, podzielcie się proszę doświadczeniami z cyklu perfumy z Limango. Warto ? Jak z ich oryginalnością?
Obserwuj wątek
    • leesha Re: Perfumy z Limango 15.02.16, 21:46
      Te które kiedyś kupiłam (Aqua Allegoria) były oryginalne -ale kupiłam tylko jednorazowo 2 szt. Potem do mnie dotarło, ze ich ceny wcale nie sa atrakcyjne, nawet z kodem, no i zaprzestałam zakupów perfumeryjnych.
      A skąd pytanie o oryginalność? Uwazam, ze Limango to nie sklep, który handluje podróbkami.
    • dixi Re: Perfumy z Limango 15.02.16, 22:47
      raczej oryginalne, ale żadna tam atrakcja cenowa. Porównaj na iperfumy.pl, e-glamour, dolce.pl, perfumeria.pl, pachnidelko.pl - parę przykładowych perfumerii internetowych, które nie sprzedają podróbek.
    • smg5 Re: Perfumy z Limango 16.02.16, 08:32
      Dzięki dziewczyny za ostudzenie pierwszego zapału. Faktycznie ceny nie powalają.
    • mojorisin Re: Perfumy z Limango 12.03.19, 13:52
      iperfumy.pl sprzedaje podróbki, także oryginały (dla zmyłki), ale to nie usprawiedliwia (tłumaczą się że jeżeli coś nie gra, to można zwrócić - dzięki - super deal - część osób się nie skuma wink) Z daleka od tego! Limango i vipsters oryginały. e-glamour, dolce.pl, perfumeria.pl, pachnidelko.pl nie testowałem, ale ceny tez podejrzanie niskie (nie nie łykam bajki o braku placówek, niższych kosztach i wy tez nie powinniście, nie ma cudów ludzie, jest cena detaliczna wyznaczona za produkt przez producenta) Sprawdziłem iperfumy.pl u dostawcy perfum NASOMATTO, nie jest to trudne żeby zweryfikować - stwierdzili że nie jest to ich reseller i najpewniej sprzedają podróbki. Poza tym oferują tzw. testery - ta firma w ogóle nie wypuściła na rynek perfum w takiej formie, bez zatyczek smile voila!
      • argentea Re: Perfumy z Limango 14.03.19, 11:57
        Dokładnie, na iperfumy są podróbki, sama się kiedyś nacięłam, ale oddali mi pieniądze. Limango sprzedaje oryginały.
        • blondynkapoznan Re: Perfumy z Limango 16.03.19, 14:04
          Z Limango nie ma podróbek. Natomiast na eglamour mi sie trafiła. Reklamacji nie uznali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka