nstepnik 18.02.16, 16:15 Dziewczyny czy macie jakiś kod rabatowy do iperfumy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkaa Re: Kod rabatowy do iperfumy 18.02.16, 23:18 Że też jeszcze ktoś wierzy w oryginały tam... Odpowiedz Link Zgłoś
baba_za_kolkiem Re: Kod rabatowy do iperfumy 19.02.16, 08:20 Hej dlaczego? Kupiłam tam kilka kosmetyków i perfumy, wydają się być oryginalne, kupuję je od kilku lat, w różnych drogeriach i poznałabym podróbę, tak mi się wydaje. Pytam z ciekawości, poważne wiesz, że tam sa sprzedawane podróby?? Nacięłaś się sama czy ze słyszenia? Jeśli to prawda, będę musiała przemyśleć swoje zakupy u nich, ale szczerze w szoku jestem, bo do tej pory wszystko dla mnie było ok... Odpowiedz Link Zgłoś
plum1000 Re: Kod rabatowy do iperfumy 19.02.16, 08:40 kropka skad masz takie wiadomości ze tam sa podróbki? kupiłam tam 10 x perfumy ,mam porównanie danych perfum kupionych stacjonarnie i w tym sklepie i to sa oryginały. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Kod rabatowy do iperfumy 19.02.16, 18:53 Dobrze piszesz - wydają się... Tak, nacięłam się sama. Zaryzykowałam, bo wydawało mi się, że zapachów niszowych nie opłaca się podrabiać, ale myliłam się. Bardzo dokładnie porównałam napisy, układ, czcionki, adres www, sznurek pod korkiem i dopiero wtedy zauważyłam. Na pierwszy rzut oka było w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Kod rabatowy do iperfumy 19.02.16, 10:38 taaa... oryginały to pewnie tylko w S. i D., a jak ktoś chce taniej to jeszcze w rozlewniach, na mililitry, prosto z beczki to wyżej to żart, jakby ktoś się nie domyślił iperfumy, podobnie jak wiele innych perfumerii internetowych, sprzedaje oryginalne perfumy i kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_za_kolkiem Re: Kod rabatowy do iperfumy 19.02.16, 10:54 Czy to żart - to chyba we autorka postu. Ale przejrzałam trochę różne fora z ciekawości, i zauważyłam: - główne negatywne komentarze dotycza np. pomyłek w dostawie, uszkodzeń w opakowaniu, realizacji dostawy przez kuriera i obsługi reklamacji - standard jak na sklepy online wg mnie, - komentarze dotyczące podróbek - pisane przez jednorazowo założone nicki, lub brzmiące w taki mniej więcej sposób "zamawiałam tam wiele razy i perfumy okazały się podróbką! więcej tam nie kupię!" - nie skomentuję, jak podróbki to po co wiele razy zamawiała? Mogę się oczywiście mylić, nie mam z tym sklepem nic wspólnego poza tym, że kilka razy tam już kupowałam, ale ja mam dobre doświadczenie CO DO JAKOŚCI PERFUM (w innych obszarach również, ale wątek dotyczy podróbek perfum). Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: Kod rabatowy do iperfumy 19.02.16, 11:50 Kupiwalam tam wiele razy na przemian z np. Sephora,kiedy wiedzialam ze musze kupic cos ood reki i stwierdzilam ze nie masensu przeplacac w sephorze bo na iperfumu za polowe ceny kupie tez oryginal. Przyklad maz na walentynki kupil mi Hugo Bosa Woman 90 ml za 309 zl w sephorze. Na drugi dzien kolezanka z pracy kupila te same ale za 159 zl. Przyszly porownalysmy zapach i trwalosc. Niczym sie nie roznily! Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: Kod rabatowy do iperfumy 19.02.16, 11:52 Mialam na mysli ze kolezanka kupila na Iperfumy oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
plum1000 Re: Kod rabatowy do iperfumy 19.02.16, 13:39 Ja kupolwam na iperfumy 3x dior addicta 100ml(procz tego ze dwa razy uzywki na forum pe rfumy, raz nawet dostałam paragon ze kupione w S czy tez D nie pamiętam) i nie mam wątpliwości ze to oryginal.kupowałam tez mugler angel --tez ok. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Kod rabatowy do iperfumy 19.02.16, 13:47 ja kupowałam co najmniej 10 flakonów i też jestem pewna oryginalności Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: Kod rabatowy do iperfumy 19.02.16, 13:49 To jeszcze dodam ze wczesniej na iperfumy kupilam kilka razy Euphorie Kalvina. Kilka dol e gabbana light blue i dla meza diora homme sport i hugo bossa nie pamietam nazwy ale w bialej butelce. WSZYSTKO BYLO ORYGINALEM. Odpowiedz Link Zgłoś
leesha Re: Kod rabatowy do iperfumy 19.02.16, 14:32 Moje zakupy-Balenciaga, Cacharel, Lady Gaga ( tak, tak) i co tam jeszcze było po drodze, były oryginałami. Może Kropkaa rozwinie swoją wypowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Kod rabatowy do iperfumy 19.02.16, 18:41 Na pierwszy rzut oka były ok. Ale gdy dokładnie porównałam opakowania, napisy, czcionki, butelkę, psikanie z atomizera, to było dużo różnic. Złożyłam reklamację. Reklamacji nie uznali ale zwrócili pieniądze. Nie to że ordynarna, chamska podróba, raczej dobrze zrobiona, ale wciąż podróba. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda8888 Re: Kod rabatowy do iperfumy 02.06.16, 07:23 Ja mam,ja mam kupon.pl/iperfumy-kod-rabatowy 5% taniej Odpowiedz Link Zgłoś