Dodaj do ulubionych

Torebka listonoszka

21.02.16, 21:21
Dziewczyny nosicie torebki listonoszki?
ja szukam jakiejś ciekawej na wiosnę-ale nic na razie mi nie wpadło w oczy i nie zauroczyłowink
szukam torebki z długim paskiem (min 125 cm), gdyby wszedł format a4 byłoby super, ale to niekoniecznie, ale tez zeby nie była całkiem malutka.
Gdzie mogę znaleźć fajne listonoszki?
Obserwuj wątek
    • els.ol Re: Torebka listonoszka 21.02.16, 22:51
      Trafiłaś w punkt, też szukam. Minimalistycznej, bez ozDUPEK wink, ze skóry, innej niż czarna (może wiśnia?) i też za nic nie mogę znaleźć nic ładnego.
    • panakotka Re: Torebka listonoszka 21.02.16, 23:06
      i ja tez szukam i szukam i nie moge znalezc, dlatego jesli moge to sie podłaczę
    • gaga-sie Re: Torebka listonoszka 21.02.16, 23:37
      Ja aktualnie na co dzień noszę słonia torbalskiego, taką,tylko czarno-szarą www.slontorbalski.pl/torebka-skorzana-na-ramie-p-17326.html
      • emily_valentine Re: Torebka listonoszka 22.02.16, 10:18
        Ja mam czarną MK jane, podobna do tej:

www.chiara.pl/listonoszki/1393-1234.html

Jest idealna. A4 się nie mieści, ale jest spora, z miękkiej przyjemnej skóry, ma fajne wnętrze, jest prosta, ale bardzo piękna. Polecam smile
        • patatajowa Re: Torebka listonoszka 22.02.16, 10:54
          pewnie cos sie ostatnio w kwestii listonoszek zmieniło bo od wieków te torebki były duże-mieszczące a4- ze skóry, zapinane na 2 klamry. o takie. i takkie noszą u mnie listonosze wink
          https://i.imged.pl/torba-na-ramie-miejska-listonoszka-raportowka-skor-1988634937.jpg
          • els.ol Re: Torebka listonoszka 22.02.16, 12:15
            Nasz jeździ autem, ma saszetkę na zwykłe listy oraz skrzynki w aucie z grubszymi poleconymi i paczkami tongue_out
            W kwestii nazewnictwa: dla mnie listonoszka to nie za wielka tor(e)b(k)a, przekładana na ukos (więc pasek musi mieć długi), pojemna, żeby wrzucić portfel, telefon, notes, jakieś drobiazgi + najmniejsze zakupy (powiedzmy z apteki).
        • els.ol Re: Torebka listonoszka 22.02.16, 12:10
          Ja nie chcę żadnej logowanej, bo co widzę kobietę na ulicy to ma "korsa" z aliexpress, do tego szal "burberry" i okulary szanel ofkors...
          Wolałabym polską, włoską czy inną, bez modnego logo.
      • kakaka2 Re: Torebka listonoszka 24.02.16, 10:12
        zamówiłam niedawno sloniatorbalskiegowink ale coś mi nie podpasowało. Sztywna i jakas.. no nie przekonała mnie do siebie i odesłałam.
    • dido_dido Re: Torebka listonoszka 22.02.16, 12:48
      Mnie się te podobają
      www.venezia.pl/torba-p-35261-168-14.17.168.html

Ta też fajna ale cena duża i nie miałabym jej gdzie nosić
      www.venezia.pl/torba-p-34833-168-14.17.168.html
      • lipcowycud Re: Torebka listonoszka 22.02.16, 13:17
        Noszę, mam kilka Tom Tailor z zalando, ja akurat a4 nie noszę, ale myślę, że różne rozmiary znajdziesz. Markę polecam bo mimo intensywnego użytkowania torby wyglądają bez zarzutu.
        • marta2202 Re: Torebka listonoszka 23.02.16, 09:07
          Ja uwielbiam listonoszki, a ostatnio kryterium było zeby miala też krótki pasek do ręki i znalazłam gallantry allegro.pl/torebka-damska-gallantry-czarna-biala-braz-szara-i5958448317.html aukcja pogladowa.
    • maeve_binchy Re: Torebka listonoszka 24.02.16, 10:27
      mam taka:
      www.sklep-torebki.pl/torebki-skorzane/listonoszki/dua-e/wloska-duza-skorzana-listonoszka-miekka-skora-czarna-1563.html?

bardzo ja lubie, nosi sie swietnie, zamawialam w sklepie z linka. Przejrzyj, jest tam wiecej listonoszek (ceny fajne i skorzane)
      • kakaka2 Re: Torebka listonoszka 24.02.16, 13:04
        no fajna całkiem ta torebka, ale prosze napisz czy łatwo się ją otwiera?
        czy ten zamek trzeba zapinać zawsze?
        • maeve_binchy Re: Torebka listonoszka 24.02.16, 13:09
          ten zamek jest do kieszeni w klapie (tzn. ta cala klapa to kieszen, duza). A klapa zamyka sie na magnes/zatrzask, jak podniesiesz klape, to dopiero jest wlasciwy suwak - normalny, jak w kazdej torbie, zamykajacy brzegi komor torby

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka