bbkk 12.04.16, 08:40 Czy po zmianach cos sie zmienilo? Czy nadal zwracajac w sklepie daje zapakowany produkt a w srodku formularz zwrotu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mon-ika78 Re: Smyk zwrot 12.04.16, 10:02 Zwracałam w smyku, bez problemu, tak jak było, nic się nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
nuage8 Re: Smyk zwrot 12.04.16, 17:12 Dostałam zamówienie ze smyka bez żadnych paragonów w srodku. to normalne? oddać mogę w sklepie i wtedy dostanę zwrot na konto czy jak to wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
xxxtabxxx Re: Smyk zwrot 12.04.16, 17:38 Fakturę dostałaś w mailu z informacją, że paczka jest gotowa do wysyłki. Można sobie wydrukować. Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: Smyk zwrot 12.04.16, 19:25 Tak to jest napisane ze nadal nie wiem ... Mam oddac zapakowane a pieniadze dostane od razu? Odpowiedz Link Zgłoś
mon-ika78 Re: Smyk zwrot 12.04.16, 19:59 Drukujesz fakturę, z fakturą i rzeczą zwracaną idziesz do kasy, plus ewentualnie potwierdzenie zapłaty jeżeli płaciłaś przy odbiorze. Odpowiedz Link Zgłoś
nuage8 Re: Smyk zwrot 13.04.16, 10:44 no własnie ja tez nie zrozumiałam z tego czy oddają kasę od reki? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Smyk zwrot 13.04.16, 12:04 Zwrotu płatności dokonamy przy użyciu tych samych sposobów płatności, jakie zostały przez Ciebie użyte w pierwotnej transakcji, chyba, że wyraźnie zgodzisz się na inne rozwiązanie. Jeżeli zamówienie zostało przez Ciebie opłacone przy odbiorze, prosimy o podanie numeru rachunku bądź danych do przekazu pocztowego, na które będziemy mogli zwrócić pieniądze. Dotyczy to tylko sytuacji, w której zamówienie zwracasz do magazynu. Jeśli zamówienie było odebrane i opłacone w Sklepie Smyk, zwrot pieniędzy następuje bezpośrednio w Sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikbc Re: Smyk zwrot 03.06.16, 11:27 czy po zakupie przez strone www możliwy jest zwrot w sklepie? czy moge tylko odesłac? Odpowiedz Link Zgłoś