hugo43 18.04.16, 07:57 O taka www.decathlon.pl/kurtka-watowana-x-light-dzieci-id_8344212.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kama-25 Re: Decathlon-kurtka dziecięca tanio 18.04.16, 08:09 Juz pól miasta w nich chodzi. Duzo ich jest stacjonarnie. Pewnie potem jeszcze przecenią Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: Decathlon-kurtka dziecięca tanio 18.04.16, 08:28 w tam, fajna, lekka ale dosć cienka mój syn ma i siostry córka i druga siostry córka Odpowiedz Link Zgłoś
amstill Re: Decathlon-kurtka dziecięca tanio 18.04.16, 08:16 stacjonarnie też wisi pełna rozmiarówka w tej cenie, zero zainteresowania, niestety na żywo jeszcze brzydsze Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Decathlon-kurtka dziecięca tanio 18.04.16, 09:17 A co w niej jest takiego brzydkiego? Dla mnie to normalna kurtka, bez udziwnień. Osobiście nie kupiłabym watowanej, ale daleka jestem od wydawania aż tak negatywnych opinii, zwłaszcza, że na stronie ma całkiem dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
amstill Re: Decathlon-kurtka dziecięca tanio 18.04.16, 10:44 była już o niej dyskusja: forum.gazeta.pl/forum/w,583,160479050,160479050,Ktora_kurteczke_byscie_wybraly_.html Kurtka udana we wszystkich innych kolorach, praktyczna i całkiem ładna. Ten kolor jest wyjątkowo paskudny na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Decathlon-kurtka dziecięca tanio 18.04.16, 10:41 A to już od jakiegoś czasu jest przeceniona . Skusiłam się i kupiłam synowi. Nie widziałam nikogo innego w takiej, ale to pewnie dlatego, że w naszej okolicy nie ma Decathlonu. Początkowo myślałam, że za ładna to ona nie jest, skusiła mnie cena, ale przekonałam się do niej jak syn ją włożył, bo fajnie leży i kolor też twarzowy. Wygląda w niej dobrze, do tego jest miękka i widać, że bardzo wygodna. Niby zimowa, ale tak naprawdę to ona jest zdecydowanie wiosenna. Dla 7-latka wzięłam rozmiar na 10 lat i jest idealna. Odpowiedz Link Zgłoś