Dodaj do ulubionych

Mango_torebki

20.06.16, 22:40
Pierwszy raz zamówiłam i rozczarowana jestem ogromnie uncertain. Shopper , który nie trzyma fasonu ( ale pal licho), torba dotarła pomięta okrutnie ( wisi od rana i nic się nie zmieniło ) a najgorszy jest zapach..........wstrętny, gumowy zapach chińskiego niewiemczego . Zapłaciłam 59 pln i nie jest warta nawet tego zatem regularna cena 119 to absurd dla mnie. Czy wszystkie ich torby są takie tandetne? Mam mnóstwo toreb z h&m or reserved i wszystkie super, to pierwsza wpadka z sieciówką. Odeślę ją, ale chciałabym wiedzieć na przyszłość czy warto ponownie ryzykować ?
Obserwuj wątek
    • gaga-sie Re: Mango_torebki 20.06.16, 22:43
      Przepraszam, że nie w temacie, ale skorzystam z okazji i spytam-ile czekałaś na przesyłkę? Mam status "gotowe do wysyłki". W czwartek wieczorem wyjeżdżam i zastanawiam się, czy dojdzie do tej pory.
      • iberka Re: Mango_torebki 20.06.16, 22:50
        zamówienie złożone 11 czerwca, 16 inf o tym, że gotowe do wysyłki, dziś dotarło. To z mango a mango outlet złożone 11 do dziś nie dotarło jeszcze do PL nawet
        • gaga-sie Re: Mango_torebki 20.06.16, 23:13
          Dziękuję. Wychodzi na styk.
    • kamire12 Re: Mango_torebki 21.06.16, 22:28
      mhmmm...mam jedną torebkę, po przecenie kosztowała chyba ok. 150. mała, wyjściowa torebka. jest super, nie śmierdzi itp. kupiona ok. 3 lat temu. dla mnie super.
    • a.n.i.a.78 Re: Mango_torebki 22.06.16, 08:32
      chyba kupiłyśmy tą samą torebkęsmile też śmierdzi okrutnie, ale za taką cenę nie będę odsyłać. wcześniej w mango torebek nie kupowałam, ale inne rzeczy są super.
      • iberka Re: Mango_torebki 22.06.16, 21:06
        Ja swoją zwrócę, bo dzień 3 wisi i śmierdzi. Nie wyobrażam sobie, że idę z nią do ludzi i wszyscy czują ten zapaszek smile
    • kasiab75 Re: Mango_torebki 22.06.16, 21:27
      mialam dokladnie to samo jakis czas temu. i jeszcze ten material taki byl plasticzany ze z daleka bylo widac....paskudna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka