Dodaj do ulubionych

Cubus Final Sale

11.07.16, 12:49
Dostałam SMS, że od dzisiaj sale do -70%. Analizując poprzednie lata i sezony to już powinny być najniższe ceny. Na wyprzedaży zimowej kila fajnych ciuszków kupiłam. Teraz jeszcze nie byłam.

Był ktoś może stacjonarnie? Jest coś ciekawego?
Obserwuj wątek
    • makoja Re: Cubus Final Sale 11.07.16, 19:02
      Dzisiaj byłam, na damskim dopiero metkowali ale i tak nic mnie nie zaciekawiło, na młodszych dziewczynkach to raczej - 50%, tańsze są tylko rzeczy z ubiegłych sezonów, kupiłam szorty jeansowe przecenione z 49,99 - 14,99 - to chyba kolekcja z ubiegłego roku, bo wisiały razem z zimowymi ubraniami
    • natalek79 Re: Cubus Final Sale 11.07.16, 21:23
      Wczoraj byłam w MH, patrzyłam tylko na chłopców. Póki co pojedyncze sztuki starsze sezony były...
    • baba_za_kolkiem Re: Cubus Final Sale 12.07.16, 08:23
      Byłam wczoraj, jest trochę wyprzeaży (więcej ni w H&M) i ceny też atrakcyjne.
      Patrzylam na małego chłopca. Jest sporo koszulek kr. rękaw i trochę dł rękaw. Wieszak z t-shirtam, stół z blzai dresowymi (moro,melanżowe i spidermany), stół z dżinsami mały chłopi i duży chłopiec. Trochę koszul na kr rękaw, trochę krótkich spodenek. Rzeczy ładne i fajne moim zdaniem.
      Kilka czape z daszkie i bokserek było.
      Nie widziałam przecen bielizny itd., ale pani przy mnie dopiero zaczynała metkowanie, więc może do dziś będzie więcej.
      Moim zdaniem jest co wybrać i polecę dziś obkpic młodgo, tylko się zastanawiam z romiarówką, bo kupuję mu teraz 104, ite koszulki które mają rozmiar 98/104 są teraz na styk, a te następne 110/116 są przepastne, utopiłby się na teraz i nie wiem czy do następnego roku nawet nie będą za duże. Ale nie mam cyba wyboru, mkoszulka od biedy może być przyluźna, kupowanie za małej nie ma sensu.

Aha, a ceny treż bardzo fajne, koszulki kr rękam 9,90, 12,90, 14,90, bluzy 19,90 i 29,90, sorty 29,90, spodnie dżinsy 29,90. To co miałam w rękiu.

• baba_za_kolkiem Re: Cubus Final Sale 12.07.16, 08:25
        Przepraszam za błędy, nie wiem co mi tak poucinało...
      • makoja Re: Cubus Final Sale 12.07.16, 09:03
        Ubrania są różne- trzeba mierzyć, o ile doły szczuplejsze niż w innych sieciówkach, to góry z kolei mają bardzo długie rękawy. Z mojego doświadczenia wynika że koszulki, bluzki na 110/116 są raczej na 114-120 a i to nie zawsze. Zimą jadąc na narty szukałam polar (nie rozpinany), w smyku kupiłam na 122, a w cubusie 98/104 (większy był za duży) - córka miała wtedy ok 118 cm wzrostu
        • patatajowa Re: Cubus Final Sale 12.07.16, 09:23
          i takie ubrania lubię i potrzebuję dla syna smile podoba mu się tyz wzornictwo a wlasciwie jego brak w tym co kupujemy wink
          doswiadczenia ze stacjonarnym sklepem mam takie, ze połowa rzeczy przecenionych nie jest oznaczona, a druga połowa ma inne ceny-przewaznie nizsze-niz na metce wyprzedazowej....warto wziac to co nas interesuje i pytac bezposrednio przy kasie wink
    • karolina-rzeszow Re: Cubus Final Sale 14.07.16, 22:41
      No i dotarłam w końcusmile Oglądałam głównie małą dziewczynkę (MH Rzeszów). Ceny faktycznie bardzo przyjemne - bluzeczki od 9 zł - duży wybór, sukienki od 12 zł, spodenki od 20 zł... Szlafrok chłopięcy za 24 widziałam, bokserki dziewczęce 2-pak za 15 zł, bluzy chłopięce od 20 zł. Większość ciuszków z bardzo fajnych materiałów i dobrej jakości. Myślę, że warto zajrzeć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka