Dodaj do ulubionych

Wyprawka on-line

19.07.16, 08:37
Gdzie najtaniej kupię wszystkie artykuły piśmiennicze papiernicze (ołówki długopisy zeszyty bloki kredki farby plastelinę) on-line i najlepiej od jednego dostawcy/sklepu
Obserwuj wątek
    • makoja Re: Wyprawka on-line 19.07.16, 08:48
      Nie znajdziesz jednego sklepu, który oferuje wszystko najtaniej.
      Jak nie zależy ci na określonej marce, jakości produktów to najtaniej będzie pod koniec sierpnia w supermarketach
    • magia Re: Wyprawka on-line 19.07.16, 09:28
      Allegro?
      Jest mnóstwo sprzedawców, którzy mają po kilkadziesiąt stron wystawionych przedmiotów biurowo-szkolnych.
      IMO bez problemu znajdziesz.
      Zazwyczaj wyszukuję szukając konkretnej rzeczy, na której mi zależy czyli np, konkretnego korektora albo kredek i u jednego z najtańszych sprzedawcy wybieram od razu resztę rzeczy.

Sprawdza się od lat, zwłaszcza gdy muszę większe zakupy w trakcie roku szkolnego zrobić, gdy już nie ma promocji w marketach.
      • magia Re: Wyprawka on-line 20.07.16, 09:18
        To ja wrzucę listę sprzedawców u których zamawiałam, więcej niż raz, bez problemów:

markery_pl
        sebastian273
        Spajkiii
        dart-sklep
        kmbest
    • iberka Re: Wyprawka on-line 19.07.16, 21:02
      rok temu zakupy robiłamw foxmarket. Znalazłam ich na allegro, okazało się, że sąz Krakowa więc b.mi pasowało.We wrześniu wróciłam ponownie z zamówieniem dla całejgrupy przedszkolnej
      • makoja Re: Wyprawka on-line 19.07.16, 21:27
        akurat z tym sprzedawcą miałam problem - warto zwrócić uwagę że nie ma do nich nr telefonu stacjonarnego, owszem jest jedna komórka ale nikt jej nie odbiera (dzwoniłam kilkadziesiąt razy w ciągu dwóch dni), brak reakcji na maile. Wcześniej też tam kilka razy zamawiałam i było ok - bo dostawa bezproblemowa, ale ostatnio - otwieram paczkomat a tam pusto, do inpostu nie można się dodzwonić, reklamację przesyłki na stronie www może zgłosić tylko nadawca paczki, a ze sprzedawcą brak kontaktu. Na szczęście skończyło się wszystko dobrze bo po dwóch dniach dodzwoniłam się do inpostu i okazało się że pomylono skrzynki, nie mniej jednak sprzedawca w tym czasie nie odezwał się do mnie - nie odpisał na maila , nie odebrał telefonu - ja osobiście więcej tam nie kupię
        • iberka Re: Wyprawka on-line 19.07.16, 22:19
          Mówimy o foxmarket i Panu Piotrze Zajkowskim? Ja byłam bardzo zadowolona. Jeśli nie odbierał to oddzwaniał, na @ odp w ciągu kilku h. Być może przez te kilka mcy coś się zmieniło, ale nie wiem, bo zamówienie złożę jak koleżanka dośle swoje smile
          • makoja Re: Wyprawka on-line 19.07.16, 22:39
            Dokładnie to ta sama firma allegro - Fox90 "infolinia" (komórka) czynna niby od 10-14, jak dla mnie to trochę dziwne - brak kontaktu z firmą która prowadzi sprzedaż na taką skalę.
            Moje ostatnie zamówienie składałam po weekendzie majowym ( nie było informacji o żadnym urlopie w tym czasie)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka