Dodaj do ulubionych

Kurtki softshell w promocji

17.08.16, 02:19
Widziałyście może teraz gdzieś online softshelle w promocji (szukam dla chłopca r. 122)? W sieciówkach nie widzę i nie wiem, czy lepiej poczekać do jesieni, czy kupować teraz (najtaniej widzę w C&A po 99zł)...
Cena najlepiej do 60zł (zawsze udawało mi się zmieścić w tej granicy wink ).
Obserwuj wątek
    • eesti_2005 Re: Kurtki softshell w promocji 17.08.16, 02:23
      Widziałam, że w Lidlu niedługo będą, ale nie wiem, czy warto tam kupić? Nigdy nie miałam softshellu z Lidla, ale syn ma kilka z Biedronki i szukam jednak czegoś trochę lepszej jakości (typu H&M czy C&A).
      • hugo43 Re: Kurtki softshell w promocji 17.08.16, 08:51
        Mamy z każdej z wymienionych marek i najlepsze wydają się z h&m,pozniej c&a,lidl i Biedronka na końcu.niedlugo powinna być promocja kuponowa do h&m na 25% zniżki,moze warto poczekać.maja spory wybór softshelli w nowej kolekcji.sama kupowałam dzieciom na wyrost po dwa rozmiary,w hm po 60pln,w c&a po 40 płn.fajne są też z Decathlon,te w wyjściowej cenie 129,czesto przeceniaja.
        • agusia.24 Re: Kurtki softshell w promocji 17.08.16, 08:55
          ja kupiłam w H&M z kuponem 25% taniej, jakoś na wiosnę, rzeczywiście jakoś nieporównywalna, tylko kolor mi nie pasuje, ale trudno, innych już wtedy nie było, ale porównywałam wtedy kurtki i ta rzeczywiście w tej cenie najlepsza
        • eesti_2005 Re: Kurtki softshell w promocji 17.08.16, 09:52
          Myślę, że to też zależy od modelu, bo z softshelli, które mamy w domu, lepszy jest C&A, niż H&M. Nasz z H&M jest sztywny, ale widziałam ostatnio w sklepie już całkiem inne modele. No i musiałaby być przecena -50%. Syn ma aktualnie 3 softshelle z Biedronki, ale chciałabym jakiś porządniejszy, cieplejszy (Biedronkowe są jak bluzy), ale nie wydam na kolejny softshell ponad 100zł.
          Te z Decathlona faktycznie wyglądają fajnie, tylko kosztują tyle samo co H&M. No ale będę polować na przecenę.
          Dzięki.
          • patatajowa Re: Kurtki softshell w promocji 17.08.16, 10:31
            tak sobie mysle ze zamiast 3 softów z biedronki mozna kupic jeden porzadny z h&m....
            z tym ze teraz nie ma co liczyc na obnizki wieksze niz 25%.....jakpoczekasz do stycznia/lutego to kupisz za pół ceny w hm owszem...dla mnie to co było w lidlu w zeszłym roku to nie miało nic wspólnego z softem/kurtką hm czy ca.
            • eesti_2005 Re: Kurtki softshell w promocji 17.08.16, 10:48
              Ja kupiłam jeden softshell z Biedronki za 27zł, a moja mama później kupiła jeszcze dwa za 12zł - nie uzbierałoby się na softa H&M wink
              Czekałam w zeszłym roku/na początku tego na obniżkę softów w H&M i się nie doczekałam (albo przegapiłam), bo jak była większa przecena, to nie było już fajnych kurtek.
              To Lidlowy sobie odpuszczę.
              A wiecie może coś o softach Mountain Spirit? Są na Allegro po 59zł, np taki allegro.pl/wyprzedaz-kurtka-softshell-dziecieca-roz-122-i6303947320.html . Parametry ma świetne, ale zastanawiam się, jak sprawdzają się w praktyce...
              • patatajowa Re: Kurtki softshell w promocji 17.08.16, 11:04
                były, były, u mnie stacjonarnie długo wisiały,online pamietam akcje chyba z marca z zimowymi i softami na wyprz gdzie jeszcze wchodził kod na 25% smile kupiłam wtedy jeden soft i zimówke narciarska.
                na softy popatrz jeszcze na zalando, w limango i allegro. co do parametrów to sie nie wypowiem bo zupełnie nei zwracam na to uwagi w odniesieniu do dzieciowych kurtek wink
                • eesti_2005 Re: Kurtki softshell w promocji 17.08.16, 11:29
                  A, to nie doczekałam się online, bo polowałam do lutego. Stacjonarnie u mnie były po 25 euro, więc nie kupiłam.
                  Patrzyłam na Zalando, Limango i tak jak wszędzie, są od ok 100zł. Tylko właśnie te na Allegro tańsze są, no i softy z C&A po 80zł.
                  No nic, będę polować, a nuż coś upoluję smile Dzięki.
    • koala0405 Re: Kurtki softshell w promocji 17.08.16, 07:49
      w Tako są po 89 zł
      • eesti_2005 Re: Kurtki softshell w promocji 17.08.16, 09:55
        W Taco kupuję tylko drobiazgi, typu czapki, kąpielówki i koszulki. Jak dla mnie mają tam naprawdę kiepskiej jakości ciuchy. Z każdą rzeczą, którą mam z tego sklepu (ze 30 różnych ciuchów) coś się stało (puściły szwy, odpadły guziki, porobiły się dziury, wyblakły, zmechaciły się).
    • marta2202 Re: Kurtki softshell w promocji 17.08.16, 09:35
      Softshelle beda w lidlu od 25 sierpnia.
    • edzia321 Re: Kurtki softshell w promocji 17.08.16, 10:16
      od 25 sierpnia będą w Lidlu za 45 zł
      • bo1515 Re: Kurtki softshell w promocji 17.08.16, 12:28
        ja słysząłam złe opinie o lidlowych, ponoć bardzo sie człowiek w nich poci, dzieci chyba też, mam jeden ale dostałam na jakiś czas dla syna zeby nosił a potem mam oddać ale nie ubrałam mu ani razu, wg mnie faatalne materiały. Mam softshelle dla dzieci regatty c&a The North FAce i ten ostatni najlepszy, ale pozostałe też super. Biedronka to wg mnie masakra jakaś, nie ubrałabym dziecku nawet gdyby mi ktoś dopłacił.
        • eesti_2005 Re: Kurtki softshell w promocji 17.08.16, 12:52
          Biedronkowe są bardzo wygodne, mięciutkie, jak bluzy. Syn nigdy mi się w nich nie pocił. Tylko jakość kiepska, szwy puszczają i dziury się robią.
          • bo1515 Re: Kurtki softshell w promocji 17.08.16, 13:24
            no a moje dzieci biegają w regatcie i c&a i nigdy żadnemu ani dziurka ani nic, córka ma mocny rażący różowy regatty i mimo że ruchliwa wszedzie wchodzi i sie brudzi i w górach go miała to soft wyglada po ponad roku jak nowy. W szoku jestem, byłam pewna, że nada się do kosza po roku używania a tu szok, cudowna jakość. Bo softy używamy dopiero od ok. 1,5 roku, wczesniej wogóle nie wiedziałam co to jest a teraz dzieki forum każdy z nas ma po 3 softshelle przynajmniej i są boskie, uwielbiam. Poza mocną zimą cały rok je uzywamy , bo mamy rózne grubości.
            • eesti_2005 Re: Kurtki softshell w promocji 17.08.16, 13:42
              My tak samo, wszyscy chodzimy w softshellach. Soft z C&A nosi już trzeci syn, H&M i Reserved po dwójce też wyglądają jak nowe. Dlatego chcę kupić jakiś porządniejszy, bo te Biedronkowe już w kiepskim stanie, a i tak jeszcze co najmniej dwójka młodszych go ponosi.
    • ladyjane Re: Kurtki softshell w promocji 17.08.16, 15:00
      Można do Ciebie napisać?
      • eesti_2005 Re: Kurtki softshell w promocji 17.08.16, 19:14
        Jeśli mnie pytasz, to można.
        • ladyjane Re: Kurtki softshell w promocji 18.08.16, 12:24
          Napisałam.
          • eesti_2005 Re: Kurtki softshell w promocji 18.08.16, 14:26
            Nic nie dostałam...
            • ladyjane Re: Kurtki softshell w promocji 18.08.16, 18:49
              Napisałam na eesti_2005@gazeta.pl. A może ma być inaczej?
              • eesti_2005 Re: Kurtki softshell w promocji 18.08.16, 19:26
                Już odpisałam.
                Sprawdzałam wcześniej wiadomości, całkiem zapomniałam, że jest osobna poczta.
    • merci77 Re: Kurtki softshell w promocji 18.08.16, 14:26
      ja też polecam regatty i dare2b ,najczęsciej kupuję w FH mają dobre promocje a jak ktoś ma karte stałego klienta to zawsze są zniżki i się łączyły do tej pory.
      a damska ta jest świetna, lekka ciepła na sam krótki rękawek można ubrać, mam ja i mąż .Kupowaliśmy za OK 250 w FH
      www.sklep-dare2b.pl/kurtka-low-down-jacket-p5232.html
      • hugo43 Re: Kurtki softshell w promocji 18.08.16, 14:47
        Można popatrzeć w smyku.sasiadka kupowała wczoraj z przeceny z dodatkowym kodem 30%,stacjonarnie.
        • eesti_2005 Re: Kurtki softshell w promocji 18.08.16, 15:48
          Zastanawiam się nad Regattą, ale niezbyt podoba mi się wzornictwo, cena ok 100zł, dlatego jeszcze szukam - może trafi się coś lepszego.
          Softshelle Dare2B kupiłam niedawno sobie i mężowi (polecam toursport, wypatrzyłam tam softy dla nas po 50-80zł). Niestety nie wiem jeszcze jak się sprawdzają, bo paczka jest u mojego ojca w Polsce i dostanę ją dopiero za 3 miesiące.
          Ta zalinkowana przez Ciebie wygląda fajnie, choć ja sobie właśnie kupiłam Regattę na zimę.

Softa ze Smyka nie chcę. Mam jednego i jest podobny do Biedronkowego (tylko jeszcze w dodatku masakrycznie szeroki, a ja mam chude dzieci).
      • patatajowa Re: Kurtki softshell w promocji 18.08.16, 15:16
        co to za sklep ten"FH" ?
        • hugo43 Re: Kurtki softshell w promocji 18.08.16, 23:16
          Pewnie fashion house,outlet w stylu factory.
          • patatajowa Re: Kurtki softshell w promocji 18.08.16, 23:47
            i pewnie w stolicy of kors? wink
            • karolina-rzeszow Re: Kurtki softshell w promocji 19.08.16, 09:24
              nie tylko. jeszcze w Gdańsku i Sosnowcusmile
              i faktycznie można tam kupić softshelle w dobrych cenach.
              • natalek79 Re: Kurtki softshell w promocji 19.08.16, 14:08
                Nie tylko softshelle wink W Gdańsku dość pokaźna ilość sklepów w FH
                • merci77 Re: Kurtki softshell w promocji 19.08.16, 16:23
                  w Gdańsku kupowałam. Oni teraz przeniesli sklep i powiekszyli go.
      • olesia301 Re: Kurtki softshell w promocji 21.08.16, 16:40
        Także mam Regatty i moja rodzinka.
        Fajne są i w limango często z kuponem tanio można trafić.

Ja mam jednak też i te lidlowe - nie narzekam. Tylko, ze w jednym rzep się odpina przy rękawie i przylepia się do bluzy - przez to się mechaci w tych miejscach.
        • kora711 przed chwilą kupiłam kurtkę 24.08.16, 17:57
          bo mi ...wyglądała na softshell
          ale w sumie nigdzie nie jest o tym wspomniane
          jak myslicie???
          www.51015kids.eu/wyprzedaz/dziewczynka-8-12-lat/kurtki/kurtka-dziewczeca-4a3008.html
          • mon-ika78 Re: przed chwilą kupiłam kurtkę 24.08.16, 18:08
            Na pewno softshell. Miałam dla córki w ubiegłym roku w innym kolorze i byłam bardzo zadowolona.
            • kora711 Re: przed chwilą kupiłam kurtkę 24.08.16, 18:10
              dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka