sale100 10.10.16, 19:18 Dziewczyny, mam teraz true match loreala odcień N2. Ale na mojej skórze niestety nie matuje. Polecacie coś z Rossmana matujacego i odcień zbliżony do N2? Najlepiej żeby dobrze matowal i zakrywal niedoskonałości. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olesia301 Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 10.10.16, 20:30 a już jest ta promocja? Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 10.10.16, 20:32 a co do meritum - ja też używam tego podkładu, super nie pokrywa ale ja nie lubię maski. Na fluid nakładam jeszcze sypki, na osobne ślady i przebarwienia jest taki fajny punktowy Loreala fluid. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajka85 Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 10.10.16, 22:16 Tak. ja na ostatniej promocji kupiłam podkład matujacy dr Irena Eris. provoke. Genialny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 11.10.16, 10:54 Ja też mam Provoke - rozświetlający - niestety na mojej twrzy prawie w ogóle nie jest kryjący. Dobry na lato, bo się szybko wchłania i nie spływa, ale nie jeśli ktoś oczekuje dobrego krycia. Czy znajdę w rossmanie coś kryjącego, ale nie tak cięzkie jak Revlon color stay i do tego w bardzo jasnym żółtawym odcieniu? Revlona najjaśniejszy jest za różowy, Provoke ma idealny kolor, ale niestety nie kryje. Mam też Bourgois 123, ale też nie kryje. Co warto kupi drogie Bravo. Odpowiedz Link Zgłoś
passi6 Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 11.10.16, 11:17 Kryje lepiej provoke matujący. Jest w Rossmanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sale100 Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 11.10.16, 14:24 a jaki macie odcień? Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 11.10.16, 14:44 Rozświetlający mam nr 110. Na plus Erisa - dział handlowy. Zepsuła mi się pompka od podkładu i gratis przysłali mi kolejny podkład + balsam do ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
passi6 Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 12.10.16, 10:53 Ja mam oba w odcieniu light beige ( odpowiednio 105 radiance i 205 matt). Osobiście zdecydowanie wolę wersję matt choć i radiance ma swoje plusy Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 11.10.16, 17:17 L'oreal Infallible Matte 24h (ten w tubce). Chyba najlepszy drogeryjny jaki miałam - kryje, matuje, trzyma się długo. Provoke matujący też dobry ale to raczej satyna niż mat i nie taki trwały. Z tańszych Lirene City Matt. Odpowiedz Link Zgłoś
sale100 Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 11.10.16, 21:51 dzięki za info, chyba spróbuję tego w tubce, a jaki masz odcień? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 12.10.16, 11:51 sale100 napisała: > dzięki za info, chyba spróbuję tego w tubce, a jaki masz odcień? Mam 11 vanilla i podejrzewam, że jest ciut jaśniejszy od N2 z True Match. Ma żółtawe tony. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonakrzeminska Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 12.10.16, 20:02 ja też używam tego, fakt, że dobrze matuje, chyba najlepiej jak do tej pory. Trzyma sie długo, wieczorem tez skóra matowa. Niestety mało odcieni, ja mam radiance beige na zimę i golden beige na lato, ale tak naprawdę pośredni były idealny. I na bardzo długo wystarcza i dobrze kryje... Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 14.10.16, 09:02 W Rossmanie mieli pełną paletę kolorystyczną, ale co z tego skoro wszystkie jasne są różowawe Odpowiedz Link Zgłoś
annulak Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 14.10.16, 11:27 Kupiłam po raz pierwszy podkład,więc ekspertem nie jestem,ale ładnie matowi i się utrzymuje,mimo że dość mocno się świecę. Kupiłam bourjois air mat, jest żółtawy. Odpowiedz Link Zgłoś
lama-sama Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 15.10.16, 09:13 Bell Mat & Soft Nie myślałam, że podkład za 26 zł - bez promocji jest taki dobry Używałam podkładów bardzo drogich i ostatnio wymienianego tu Provoke i Bell je bije na głowę W przeciwieństwie do Provoke nie znika z twarzy i nie różowieje L'oreal Infallible Matte 24h powleka moją twarz ciężką warstwą, czuję go, poza tym zapycha i nie matuje. Odpowiedz Link Zgłoś