Dodaj do ulubionych

Podkład matujący: -49% Rossmann

10.10.16, 19:18
Dziewczyny, mam teraz true match loreala odcień N2. Ale na mojej skórze niestety nie matuje. Polecacie coś z Rossmana matujacego i odcień zbliżony do N2? Najlepiej żeby dobrze matowal i zakrywal niedoskonałości. Pzdr.
Obserwuj wątek
    • olesia301 Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 10.10.16, 20:30
      a już jest ta promocja?
      • olesia301 Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 10.10.16, 20:32
        a co do meritum - ja też używam tego podkładu, super nie pokrywa ale ja nie lubię maski.
        Na fluid nakładam jeszcze sypki, na osobne ślady i przebarwienia jest taki fajny punktowy Loreala fluid.
    • mikolajka85 Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 10.10.16, 22:16
      Tak. ja na ostatniej promocji kupiłam podkład matujacy dr Irena Eris. provoke. Genialny!!!
      • magia Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 11.10.16, 10:54
        Ja też mam Provoke - rozświetlający - niestety na mojej twrzy prawie w ogóle nie jest kryjący.
        Dobry na lato, bo się szybko wchłania i nie spływa, ale nie jeśli ktoś oczekuje dobrego krycia.

Czy znajdę w rossmanie coś kryjącego, ale nie tak cięzkie jak Revlon color stay i do tego w bardzo jasnym żółtawym odcieniu?
        Revlona najjaśniejszy jest za różowy, Provoke ma idealny kolor, ale niestety nie kryje.
        Mam też Bourgois 123, ale też nie kryje.

Co warto kupi drogie Bravo.
        • passi6 Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 11.10.16, 11:17
          Kryje lepiej provoke matujący. Jest w Rossmanie.
          • sale100 Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 11.10.16, 14:24
            a jaki macie odcień?
            • magia Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 11.10.16, 14:44
              Rozświetlający mam nr 110.
              Na plus Erisa - dział handlowy.
              Zepsuła mi się pompka od podkładu i gratis przysłali mi kolejny podkład + balsam do ciała.
            • passi6 Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 12.10.16, 10:53
              Ja mam oba w odcieniu light beige ( odpowiednio 105 radiance i 205 matt).
              Osobiście zdecydowanie wolę wersję matt choć i radiance ma swoje plusy
    • araceli Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 11.10.16, 17:17
      L'oreal Infallible Matte 24h (ten w tubce). Chyba najlepszy drogeryjny jaki miałam - kryje, matuje, trzyma się długo. Provoke matujący też dobry ale to raczej satyna niż mat i nie taki trwały. Z tańszych Lirene City Matt.
      • sale100 Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 11.10.16, 21:51
        dzięki za info, chyba spróbuję tego w tubce, a jaki masz odcień?
        • araceli Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 12.10.16, 11:51
          sale100 napisała:
          > dzięki za info, chyba spróbuję tego w tubce, a jaki masz odcień?

Mam 11 vanilla i podejrzewam, że jest ciut jaśniejszy od N2 z True Match. Ma żółtawe tony.
        • ilonakrzeminska Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 12.10.16, 20:02
          ja też używam tego, fakt, że dobrze matuje, chyba najlepiej jak do tej pory. Trzyma sie długo, wieczorem tez skóra matowa. Niestety mało odcieni, ja mam radiance beige na zimę i golden beige na lato, ale tak naprawdę pośredni były idealny. I na bardzo długo wystarcza i dobrze kryje...
      • magia Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 14.10.16, 09:02
        W Rossmanie mieli pełną paletę kolorystyczną, ale co z tego skoro wszystkie jasne są różowawe sad
    • annulak Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 14.10.16, 11:27
      Kupiłam po raz pierwszy podkład,więc ekspertem nie jestem,ale ładnie matowi i się utrzymuje,mimo że dość mocno się świecę. Kupiłam bourjois air mat, jest żółtawy.
    • lama-sama Re: Podkład matujący: -49% Rossmann 15.10.16, 09:13
      Bell Mat & Soft
      Nie myślałam, że podkład za 26 zł - bez promocji jest taki dobry
      Używałam podkładów bardzo drogich i ostatnio wymienianego tu Provoke i Bell je bije na głowę
      W przeciwieństwie do Provoke nie znika z twarzy i nie różowieje

L'oreal Infallible Matte 24h powleka moją twarz ciężką warstwą, czuję go, poza tym zapycha i nie matuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka