fredy58 21.10.16, 07:44 Znacie coś godnego polecenia? 3 dniowy wypad na sylwka wraz z org imprezą sylwestrową z możliwością uczestnictwa dzieci w przystępnej cenie - okolice Ustroń, Wisła, Szczyrk, Zakopane... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plum1000 Re: sylwester w górach z dziećmi 21.10.16, 08:28 Nie sądze by na 3 dni(czyli 2 noce) znalazla pani pobyt w Zakopnem na sylwestra( wiem bo sama mam wynajem pokoi ). Większosc ofert dotyczy od 5 nocy w zwyż, a i nie bardzo w tym czasie są stosowane zniżki na dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
fredy58 Re: sylwester w górach z dziećmi 21.10.16, 11:24 całe życie jeździliśmy w ten sposób na sylwestra (ale bez dzieci) i nie było problemu z noclegami - tylko miałam teraz 6 letnią przerwę - i nigdy nie było na tyle fajnie pod wg imprezy żeby człowiek chciał koniecznie tam wrócić ... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: sylwester w górach z dziećmi 21.10.16, 11:27 plum nie pisze ze sa problemy tylko ze nie ma sie co spodziewac promocji w tym okresie zwłaszcza na dzieci. a przez 6 lat sporo sie zmieniło,właściwie to przez ostatni rok najwiecej co było widac nad polskim morzem najlepiej w te wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
makoja Re: sylwester w górach z dziećmi 21.10.16, 11:42 Plum1000 ma rację, na 2 doby to znajdziesz nocleg szukając po świętach a nie teraz, w miejscu gdzie nie trafił się klient na dłuższy pobyt, a teraz raczej nikt nie jest zainteresowany tak krótkim wynajmem. Jak chcesz się przekonać to zadzwoń gdziekolwiek i zapytaj o nocleg w terminie 30.12.-01.01 na 90% dostaniesz odpowiedź że nie ma wolnych miejsc lub na tak tak krótko nie wynajmujemy. W tym samym miejscu jak zapytasz o pobyt od 27.12-6.01 prawdopodobnie jeszcze będą miejsca. Jak chcesz coś znaleźć to szukaj raczej w hotelach bo tani nocleg + impreza z oddzielną salą-animatorem dla dzieci to rzadkość. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia0012 Re: sylwester w górach z dziećmi 21.10.16, 11:36 Nie polecam zakopanego.Tamtejsi górale są nieprzyjaźni i bardzo interesowni.Gdyby mogli to pobieraliby opłaty za walizki w zamian nie dając nic,albo bardzo mało.Polecam A ustrię Słowacje ale nie polskie góry,mimo,że piękne.. Odpowiedz Link Zgłoś
fredy58 Re: sylwester w górach z dziećmi 21.10.16, 12:20 Tylko, że mi trzeba noclegu dla ok 15 osób, więc na ostatni moment to nic chyba się nie znajdzie, ale w sumie to hotele będą może miały jakąś ofertę - a ja nie pisałam o promocji tylko przystępnej cenie ... dziękuję za podpowiedzi i czekam na więcej a na zakopiańskich góralach też już nie raz się przejechałam ... ale jest co wspominać Odpowiedz Link Zgłoś
plum1000 Re: sylwester w górach z dziećmi 21.10.16, 15:07 Gonia/fredy nieprzyjaźni ludzie sa wszędzie.Ja moge to powiedzieć o krakusach, o warszawiakiach z zawysoko podniesioną glową. To że ktos z gór potraktowal cie nie tak jak bys chciala to nie znaczy ze wiekszosc taka jest.DRuga strona ze ludzie czasem by chcieli za darmo. Ktos się dziwi ze za parking w Zak. 50m od krupówek trzeba zaplacic 3zl/h.Ja sie pytam gdzie w centrum miasta turystycznego sa parkingi darmowe? Bylismy w Dubrowniku ,parking za godz czy tez 2 w centrum 15euro.Nikt sie nie bulwersowal, kto chcial parkowal.kto nie ,jechal dalej.Noclegi-jak ktos dzowni i pyta sie mnie czy za cenę 40zl jest wyżywienie wliczone ,to widocznie nigdy nigdzie nie byl.Jak ktos sie bulwersuje ze piwo na krupówkach kosztuje 8zł to niech kupi w biedronce i pije w domu( placac za czyns 20tys nie jest w stanie nikt dac 3zl za piwo). Mam wynajem 10 lat, dla każdego jestem życzliwa,prawie każdnego.JEsli ktos przyjeżdza i robi imprezę w pokoju, zwołuje sobie znajomych do mojego domu i jeszcze probuje wdawac sie w dyskusję że on zaplacil to moze robic czy nie , to taki człowiek też nigdy nigdzie nie był.Albo brak wychowania wyniósl z domu.JEsliktos przyjeżdza i j est oburzony że o 10 czy 11 rano nie ma pokoju a jest zmęczony bo jechał cała noc , to też nie zna żadnych zasad co do zameldowania się.Nigdzie doba nie zaczyna sie o 10 czy 11 rano.A jak wpuszcze kogos o b.porannej godzinie na pokoj (nieraz i 6,rano) to nawet nie uslysze dziękuje ze moglismy wczesniej wejsc do pokoju.Bo przecież jestem interesowana i nieprzyjazna.Dlugo by można pisać, ale na teksty że gorale są pazerni na dudki,interesowni ,etc się nie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
tres09 Re: sylwester w górach z dziećmi 23.10.16, 07:24 Doba hotelowa sztywno określona od-do to raczej w hotelach obowiązuje, na kwaterach zasada zwykle jest taka że się tą kwestię uzgadnia. Naprawdę ani ty nie poinformowałaś gości od której pokój będzie dostępny ani goście nie dali znać że będą o określonej porze np. o 11:00? Odpowiedz Link Zgłoś
pi.xyz Re: sylwester w górach z dziećmi 21.10.16, 18:51 >Nie polecam zakopanego.Tamtejsi górale są nieprzyjaźni i bardzo interesowni. Zgodzę się. Zakopane jest pod tym względem naprawdę wyjątkowe. Wystarczy pojechać do Białki czy Bukowiny i jest wyraźnie inaczej. Naprawdę nie wiem z czego to się bierze. Ja już do Zakopanego nie pojadę. Miasto brzydkie, zatłoczone, szkoda czasu, pieniędzy i nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
miedzyzamkami Re: sylwester w górach z dziećmi 13.12.16, 09:04 Zapraszamy serdecznie na Jurę Krakowsko - Częstochowską. Pobyty z wyżywieniem, animacje dla dzieci, zwierzęta gospodarskie i moc atrakcji turystycznych w okolicy: www.miedzyzamkami.com Co roku pobyt sylwestrowy przygotowujemy tak, aby stał się niezapomnianym wypoczynkiem i imprezą w kameralnym gronie. W programie m.in: wieczór integracyjny - z zabawą dla dużych i małych wycieczka autokarowa do jurajskiego zamku w Olsztynie oraz wizyta u lokalnego artysty animacje dla dzieci karaoke z biesiadą warsztaty w Pracowni EtnoJura - miejscu zabaw naturalnymi etno i eko materiałami ognisko z wojskową grochówką zabawa sylwestrowa z bogatym menu (3 dania ciepłe, zimna płyta) przy ponadczasowej muzyce. Dodatkowo w czasie zabawy: muzyka dla najmłodszych zabawy taneczne dla dużych i małych KONKURS! W czasie balu wybierzemy najciekawszą, najbardziej pomysłową lub najśmieszniejszą kreację Sylwestrową wycieczka do jurajskich zamków w Mirowie i Bobolicach Jurajskie Saunowanie dla tych którzy za sauną nie przepadają - zabawa dla dorosłych i dzieci wyżywienie w trakcie całego pobytu zakwaterowanie w komfortowych pokojach z łazienkami Oferta na www.miedzyzamkami.com Odpowiedz Link Zgłoś