mamatin 13.12.16, 02:05 Muszę kupić córce tablet na gwiazdkę. Sama nie korzystam. Proszę o podpowiedź jaka firma? jaki model? na co zwrócić uwagę? Niechętnie wydam na niego więcej niż 400 zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberka Re: tablet dla 6-latki 13.12.16, 08:24 Musisz? 7 latka korzysta z Alcatel one touch pixi 3 8". Działa bez zarzutu. Poza tym Lenovo www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6636630222 kupiony za 419 pln. Ładny , dobrze oceniany, nie mam uwag. I phablet Kiano www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6413011374 , którego jedynym minusem jest to, że w czasie rozmów telefonicznych słabo słychać, ale to tylko dodatek, a sam tablet wydaje się pancerny Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: tablet dla 6-latki 13.12.16, 08:33 Polecam Lenovo , tej firmy mam w domu laptopa i dwa tablety i są niezawodne . Ostatni tablet kupiony był właśnie dla 6 latki , mamy TAB 2 A8 , cena nieco przekracza Twój założony budżet , ale któryś z tańszych modeli może TAB 2 A7 ? na pewno też da radę . Różnica między nimi to większy o 1 cal ekran , większa pamięć ( drugie tyle ale można przecież wsadzić kartę) i dwa aparaty ( przód , tył) . U mnie tablet dla siostry wybierał syn bo ani ja ani mąż nie interesujemy się za bardzo szczegółami elektronicznych gadżetów , stąd parametry większe niż 6 latce potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
lucyjkama Re: tablet dla 6-latki 13.12.16, 09:58 Najpierw kup książkę - dla siebie, a potem podejmij decyzję co do tabletu dla córki www.dobraliteratura.pl/zapowiedz/156/cyfrowa_demencja.html Odpowiedz Link Zgłoś