Dodaj do ulubionych

Zara wyprzedaże w internecie

20.12.16, 23:20
Kiedy w sklepie internetowym Zary startują wyprzedaże? Po Wigilii czy po świetach? Nie mogę sobie przypomnieć jak to było rok temu
Obserwuj wątek
    • els.ol Re: Zara wyprzedaże w internecie 20.12.16, 23:28
      Czw. po świętach.
      • patatajowa Re: Zara wyprzedaże w internecie 21.12.16, 06:53
        Żaden czwartek tylko juz w poniedziałek od 0:00. Czyli od 26.12.
        • els.ol Re: Zara wyprzedaże w internecie 21.12.16, 08:07
          Hmmm... a nie było zawsze od czwartku? Czy po prostu drugi dzień świąt wypadał w czwartek? Pewnie coś mi się pomieszało smile
          • kara_gitara Re: Zara wyprzedaże w internecie 22.12.16, 16:17
            Od czwartkow zaczynaja sie te letnie wink
      • kara_gitara Re: Zara wyprzedaże w internecie 22.12.16, 14:44
        Z tego co pamietam to wyprzedaze w zarze online zaczynaja sie wieczorem w drugi dzien swiat. Zawsze dzien po swietach sa juz stacjonarnie
    • cpt1 Re: Zara wyprzedaże w internecie 21.12.16, 09:22
      A ktoś wie kiedy zaczną się w smyku stacjonarnym?
      • gosjana Re: Zara wyprzedaże w internecie 21.12.16, 11:52
        Bershka też rusza Od poniedziałku?
      • corrina_f1 Re: Zara wyprzedaże w internecie 21.12.16, 12:22
        W Smyku stac.juz sa.
    • kara_gitara Re: Zara wyprzedaże w internecie 25.12.16, 22:03
      No dobra. Co z zara? Po 22. Strona bez zmian. Nie ma charakterystycznej blokady ani info ze strona w przebudowie.. nie ma tez maila zapowiadajacego wuprzedaze, a zawsze byl. O co cho??
      • kara_gitara Re: Zara wyprzedaże w internecie 25.12.16, 22:07
        Oswiecilo mnie.. 25 dzis.. wink
        • mamaemmy Re: Zara wyprzedaże w internecie 26.12.16, 15:34
          dzis 26..i wciąż nic
          • rybka.8 Re: Zara wyprzedaże w internecie 26.12.16, 16:27
            Wciąż nic , bo jest za wcześnie przecież, wyprzedaż ruszy o 22.
            • kobieta1090 Re: Zara wyprzedaże w internecie 26.12.16, 16:56
              No tak.
              chciałam jak zawsze powkladac do koszyka i kupic po 22..ale nic nie znalazłam ciekawego...
            • mamaemmy Re: Zara wyprzedaże w internecie 26.12.16, 16:58
              Dziękuję ! Kilka rzeczy mam już upatrzonych smile
    • nstepnik Re: Zara wyprzedaże w internecie 26.12.16, 20:08
      Chyba serwery padły bo na strone nie moge wejść uncertain A skad ta informacja o 22 ? Zawsze chyba o 24 było
      • aalicia84 Re: Zara wyprzedaże w internecie 26.12.16, 20:15
        nie padły, tylko zara zawsze stronę przed wyprz zamyka na 2 h. Wracają różnie - rok temu 22 była
      • iberka Re: Zara wyprzedaże w internecie 26.12.16, 21:43
        jest już info, że o 22. Na stronie zary w Kuwejcie można , jak zawsze, zobaczyć co przecenione wink
        • lovisa10 Re: Zara wyprzedaże w internecie 26.12.16, 22:03
          Ruszyli przed 22, tym razem nie wyczyściło mi koszyka i wszystko co chciałam dostałam - zamówiłam tylko dziecięce rzeczy. A, jedne spodnie "podrzucili" mi nieprzecenione, będę musiała oddać😉
          • patatajowa Re: Zara wyprzedaże w internecie 26.12.16, 22:12
            bardzo sie ciesze bo kupiłam buty synowi połowe taniej, były 179 a kupiłam za 89 plus kurtke za 55 i spodnie 49 i wstarczy wink koszyka nie wyczysciło a wszystko co w nim miałam tym razem było taniej smile
            • sonrisa06 Re: Zara wyprzedaże w internecie 26.12.16, 22:15
              a ja tylko jedną kurtkę chciałam dla córki i nie przecenili sad trochę bielizny kupiłam dla niej, piżamę i kilka bluzek, tylko tyle, żeby była darmowa wysyłka. nic mnie jakoś nie urzekło w tej kolekcji. w porównaniu z zeszłym rokiem skromniutko, nie zaszalałam.
              • smoczy_plomien Re: Zara wyprzedaże w internecie 26.12.16, 22:21
                To u mnie wręcz przeciwnie. Rok temu nic nie kupiłam, teraz owszem i w dodatku przecenili prawie wszystko co miałam w koszyku.
            • gaga-sie Re: Zara wyprzedaże w internecie 26.12.16, 22:21
              Ja też kupiłam buty, 2 rozmiary parki khaki ( jedna będzie do zwrotu) i kilka par spodni-z tych pewnie też nie wszystkie zostaną, jak poprzymierzamy. Miałam ochotę na musztardową cienką kurtkę,a le mi wymiotło tuż przed 22.
    • tweety_28 Re: Zara wyprzedaże w internecie 26.12.16, 22:33
      Fajnie bo koszyka mi nie wyczyściło, ale mimo ze finalizowałam transakcję o 21.50 jednej kurtki dla córki już nie było sad Dodatkowo pozytywnie mnie zaskoczyły przeceny przy pierwszym "podejściu": kurtki ze 199 na 129, nie liczyłam na tyle wink
      • lovisa10 Re: Zara wyprzedaże w internecie 26.12.16, 22:47
        A mnie rozczarowała przecena spodni a la jeansowych z 45,90 na 39,90. Nie wysilili się.
        • patatajowa Re: Zara wyprzedaże w internecie 26.12.16, 23:22
          Wiadomo przeciez ze te najtansze rzeczy sa najmniej przecwnione....Wpisz swoją odpowiedź
          • lovisa10 Re: Zara wyprzedaże w internecie 26.12.16, 23:33
            Ale akurat tanie bluzeczki sporo przecenili, więc nie ma reguły...
    • iberka Re: Zara wyprzedaże w internecie 26.12.16, 23:08
      mnie też udało się złożyć zamówienie, nawet większe niż zakładałam, bo dla starszaka nie poznikały mi rzeczy z koszyka...jak to zwykle bywało wink
      • 84ja Re: Zara wyprzedaże w internecie 27.12.16, 12:18
        ja zrobiłam część zamówienia, z resztą czekam na pogłębienie wyprzedaży. Ktoś kojarzy po jakim czasie jeszcze zjeżdzają ceny?
    • mamamisi2005 Spodnie na podszewce bez podszewki 28.12.16, 15:35
      gdyby ktos zyczył sobie jeansów na podszewce, to życzliwie radzę nie zamawiać tych
      www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C5%BC/dzieci/ch%C5%82opiec/jeans/spodnie-jeansowe-na-podszewce-c634803p3757510.html
      podszewki w nich tyle ile widac na zdjęciu
      cóz, w kazdym razie czas dostarczenia przesyłki ekspresowy wink
      • lovisa10 Re: Spodnie na podszewce bez podszewki 28.12.16, 15:52
        Oj, zmartwiłaś mnie, bo ja je też zamówiłam, ale dzisiaj dostałam tylko część zamówienia - bluzę i inne spodnie dla synka. Bluza jak na złość przeogromna, a zwykle nosi 128, w tamtym roku za małe pozamawiałam, teraz za wielkie🤔
      • patatajowa Re: Spodnie na podszewce bez podszewki 28.12.16, 17:13
        akurat na zdjeciu widac ze nie sa całe na podszewce tylko ozdobnie na dole nogawek...
        ja paczke juz mma w domu. ekspres! to samo z hm zamawiane 25.
        • lovisa10 Re: Spodnie na podszewce bez podszewki 28.12.16, 17:29
          A skąd, widać! Właśnie u góry też widać podszewkę u to jest mylące, zresztą sama nazwa spodnie na podszewce mówi sama za siebie😉
          • patatajowa Re: Spodnie na podszewce bez podszewki 28.12.16, 17:36
            nie wiem co wy widzicie, ja na zdjeciu nr 2 z rozpietym zamkiem widze tyllko oddobne wstawki z tej kratki...
            nazwy w zarze nie mówia same za siebie, maja skórzane kurtki z poliuretanu, kurtki puchowe z wypełnieniem z poliestru i wełniane płaszcze bez 1% wełny w składzie. takze tego....
            • mamamisi2005 Re: Spodnie na podszewce bez podszewki 28.12.16, 20:19
              spoko, napisałam nie w celu pieniaczym, ale dlatego, ze takich gorzej widzacych i czytajacych bez zrozumienia- jak ja -moze byc więcej wink
    • ida_marcowa1 Re: Zara wyprzedaże w internecie 28.12.16, 17:55
      a ja tam nie rozumiem fenomenu ZARY. byłam dzis w galeri, tłumy dzikie nawe do przymierzalni. ubrania dziecięce paskudne...oglądałam dla dziewczynki 8 lat, nic mnie nie powaliło na kolana, ani wzór, ani fason...na damskim nawet mi sie oglądac nie chciało, bo musiałabym łokciami sie rozpychać. może ja już zwyczajnie stara jestem sad
      • patatajowa Re: Zara wyprzedaże w internecie 28.12.16, 18:03
        a gdzie kupujesz dzieciom te ładne skoro zara paskudna?
        • kropkaa Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 11:03
          patatajowa napisała:

> a gdzie kupujesz dzieciom te ładne skoro zara paskudna?

Na bazarku? big_grin Tanio i towar dostępny od ręki wink

• lovisa10 Re: Zara wyprzedaże w internecie 28.12.16, 19:08

Nie, nie jesteś stara😉Po prostu trudno chłopcom kupić coś bez koszmarnych pokemonów i innych temu podobnych w innej niż szaro- bura kolorystyce. Ja np. dla siebie w Zarze nic nie umiem znaleźć a dla synka tak.
        • vinca Re: Zara wyprzedaże w internecie 28.12.16, 19:39
          Ja dla siebie tez w zarze zazwyczaj nic, a dla córki wiele rzeczy mi sie podobasmile Poza tym odpowiada mi kroj spodni i rozmiarowka dla malych dziewczynek (sa na szczuple dzieci), spodnei innych firm na niej wisząuncertain
          • olesia301 Re: Zara wyprzedaże w internecie 28.12.16, 20:50
            też nic mi się tam nie podoba, no prawie nic, bo czasem coś wyszperam na mega promocji - wtedy wg mnie ceny są adekwatne do ubrań tam prezentowanych smile
            • izaa777 Re: Zara wyprzedaże w internecie 28.12.16, 21:04
              Ja przejrzałam ubrania w Zara i nic nie wpadło mi w oko. Jakieś to wszystko banalne. Kompletnie nie w moim stylu. Fenomen metki już mnie nie kręci.
              • patatajowa Re: Zara wyprzedaże w internecie 28.12.16, 21:15
                to ja chyba z kolei czegos nie wiem bo nie rozumiem o jakim "fenomenie" piszecie...marka jak marka, raczej droga,po prostu inna.ja zawsze mówie ze jedni lubia c&a drudzy zare,dla mnie to zupełnie różne style ubraniowe.bo cenowo c&a niedługo pewnie dogoni zare wink
                • olesia301 Re: Zara wyprzedaże w internecie 28.12.16, 21:26
                  Nie gadaj, sama podkręcasz atmosferę przeciekami kiedy to będzie wyprzedaż zary. smile
                  inne orsaje czy promody nie jest takie ciśnienie smile

Zara to dobry marketing, wysokie ceny, by było to niby dla "wyższej półki" - tak ja to odbieram.

Jasne, jak trafi się wełniany płaszcz czy sweter z kaszmiru to mus być drogi bo to drogi materiał.
                  90% asortymentu nie różni się od tego, jaki widuję nawet w Tesco smile
                  i tam bywają jednak kaszmirowe swetry.

Inne wzornictwo to ma np. COS, ale to już ceny z kosmosu i szukam po outletach w necie.
                  • patatajowa Re: Zara wyprzedaże w internecie 28.12.16, 21:34
                    ło matko-podkrecam atmosfere przeciekami,,, ales se strzeliła....
                    ja w tym momencie jestem ich targetem bo córke tam zaopatruje na wyprzedazach. i cieszy mnie jak moge ubrac dziecko w cos co jest modne wsrod nastolatek i kupie to za 1/3 czy 1/4 ceny wyjsciowej. i ciesze sie ze nie wydałam wiecej za cos co nie jest jakiejs super jakosci- bo nie jest zazwyczaj tylko jest po prostu modne.
                    tak, wiem olesia, dla ciebie sie moda nie liczy juz pisałaś o tym...
                    • olesia301 Re: Zara wyprzedaże w internecie 28.12.16, 21:58
                      no ale co np. kupujesz?
                      raz kupiłam starszemu bluzę, oddałam sztuczna
                      raz marynarke dziwna jakaś rozwleczona była

to nie to, że nie lubie modnych smile - wiem, że młodzież MUSI być na czasie, tylko - ja to się pewnie nie znam - co tam takiego modnego że w innych sklepach nie ma?
                      co do ceny - nawet 1/3 ceny od szmaty za 160 zł to dla mnie dużo
                      • agni71 Re: Zara wyprzedaże w internecie 28.12.16, 23:34
                        Moje starsze juz wyrastają z rozmiarówki, ale dla młodszej, jakbym potrzebowała, to proszę, poniżej linkuję kilka ubrań, które podobają mi się i które mogłabym kupić. Dodam jeszcze, że lubie kurtki puchowe, a w Zarze na przecenie są w przyzwoitych cenach, podobnie ubrania z wełną, w ogóle trudno takie dostać dla dzieci, a w tym sklepie są.
                        www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C5%BC/dzieci/dziewczynka/p%C5%82aszcze-i-kurtki/puchowa-kurtka-z-kapturem-z-futerkiem-c705505p3646187.html
                        www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C5%BC/dzieci/dziewczynka/p%C5%82aszcze-i-kurtki/kurtka-budrys%C3%B3wka-z-kapturem-obszytym-tkanin%C4%85-futerkow%C4%85-c705505p3822014.html
                        www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C5%BC/dzieci/dziewczynka/sp%C3%B3dnice-i-spodenki/sp%C3%B3dnica-tiulowa-z-po%C5%82yskiem-c662003p4046508.html
                        www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C5%BC/dzieci/dziewczynka/sp%C3%B3dnice-i-spodenki/sp%C3%B3dnica-w-kontrafa%C5%82dy-c662003p3752072.html
                        www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C5%BC/dzieci/dziewczynka/sp%C3%B3dnice-i-spodenki/sp%C3%B3dnica-w-kontrafa%C5%82dy-z-flaneli-c662003p3900053.html
                        www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C5%BC/dzieci/dziewczynka/sukienki/tiulowa-sukienka-z-b%C5%82yszcz%C4%85cymi-akcentami-c634762p3984508.html
                        www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C5%BC/dzieci/dziewczynka/torby/sk%C3%B3rzany-plecak-z-fr%C4%99dzlami-c634779p3611390.html
                      • kropkaa Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 11:00
                        A co można kupować w sklepie odzieżowym? Kiełbasę? Sklep jak sklep, jedni lubią, inni nie. Ale bez przesady, coś wybrać można z takiej ilości asortymentu. Zamknęli Mothercare i GAP, wyprowadzili KappAhl z Arkadii, zostały mi 3 sklepy: Zara, H&M i C&A, przy czym Zarę lubię najbardziej, bo znam rozmiarówkę i nie ma dolnego limitu na zakupy z odbiorem krem w sklepie, co dyskwalifikuje C&A; w H&M wysyłka i zwrot są płatne. Nie pasuje, nie kupuję, jak widać problemu ze sprzedażą nie mają.
                  • manala Re: Zara wyprzedaże w internecie 28.12.16, 21:38
                    U mnie w szafie leżą bluzki z poprzedniej wyprzedaży i czekają aż młoda urośnie. Najlepiej jakby urosła w barach ; )) wielkie są, szerokie. W tym roku na razie nic mnie nie porwało. Kurtki mają fajne ale na razie mamy (i w zapasie też mamy..)
                    • olesia301 Re: Zara wyprzedaże w internecie 28.12.16, 21:59
                      u mnie też pare rzeczy jeszcze z metkami - ale dla mnie
                      smile
                      No jakoś nie czuję... no ale jak 40 letnia baba se ogrodniczki kupi to raczej czeka aż ogród mieć będzie coby w nim grządki uprawiać tongue_out)
              • lovisa10 Re: Zara wyprzedaże w internecie 28.12.16, 22:00
                Fenomen metki? U małego dziecka?
                Ja akurat metki często wycinam, bo dziecku przeszkadzają😉
                • a-e-p Re: Zara wyprzedaże w internecie 28.12.16, 23:48
                  Kupiłam corce w zeszłym roku w Zarze na % jeansy z serii woman i nonstop w nich chodzi, wiec w tym roku postanowiłysmy kupic podobne. Poszłysmy po południu w pierwszy dzien wyprzedzazy i takich tłumów nigdy nie wiedziałam w sklepie - no za wyjatkiem -70% kiedy zamykali Kappahla... Nie dało sie nic zobaczyc i szybko wyszłysmy.W Pull&Bear i Stradi było mniej ludzi i corka cos tam znalazła.

Ja w Z. nic nie kupuje, ale jak sie ma stanie nastolatke to Zara jest trendy. I matka nie jest w stanie przekonac ze skład ich ciuchów jest beznadziejny. To przychodzi z wiekiem wink

Patatajowa jakbys widziała w Z. dobre ceny niepodartych jeansów albo fajne budrysówki/ płaszczyki daj prosze znac.
      • kochanaurwiska13 Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 15:55
        Ja chyba już kiedyś pisałam,że też nie rozumiem tej fascynacji sklepem zara.
        Dla siebie nigdy u nich nic nie kupiłam.Po pierwsze zazwyczaj nic mi się nie podoba.
        Po drugie jak mi się już podoba,to nie pasuje(za wąskie,za szerokie,źle odszyte i na dodatek bardzo drogie) itd
        Ale dla córki zdarzyło mi się kupić fajny sweterek,czy buty,więc tam czasami zaglądam.
        Teraz na wyprzedaży kupiłam ładną kurtkę na polarowej podszewce na jesień,cudny malinowy sweterek i jeansową kamizelkę i jestem zadowolona smile
        • olesia301 Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 16:58
          Ja czytałam swego czasu książkę o założycielu Zary.
          To cała polityka i strategia,

właściciel ma niezły talent i smykałkę biznesową.

ps. Jeszcze jak w ciuchach coś tam coś tam się wyszpera to ceny w Zara Home to w ogóle kosmos.
        • kropkaa Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 18:35
          Dziewczyny, ale co to za fascynacja niby? Czy ktoś tam modły do ubrań wznosi? Czy ktoś od wieczora przed drzwiami stoi? No gdzieś te dzieci trzeba w ubrania zaopatrzyć.
          A że właściciel miał pomysł na biznes, biznes wypalił i ma kasę, to nie on jeden przecież. Większość tych, którym się udało, żyje w luxusie. Normalnie jakaś obsesja z tą Zarą.
          • lovisa10 Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 20:04
            Właśnie też nie wiem co to za niby fascynacja...
            Sklep jak sklep; jednemu się podoba taka stylistyka innnym nie.
            Nie daj Boże przyznać się do kupowania w Zarze, zaraz fala krytyki, że dla metki i że snobizm.
            Moje dziecko przedszkolne, tam jeszcze nikt metek nie ogląda na szczęściewink
            • merci77 Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 20:25
              A ja taką ,dziś przyszła smile www.zalando.pl/benetton-kurtka-zimowa-coralle-4be23l01p-g12.html

• patatajowa Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 20:29
              jeszcze zeby jakies logo widoczne miała tak jak w ubraniach sportowych np.. wink a tu nikt sie nie domysli ze to takie drogie bo nie wie ze zara....ani trójkolorowego znaczka, ani jezdzca na koniu ani literki K w kólku tongue_out
              • mia_lipiec Re: Zara wyprzedaże w internecie 30.12.16, 00:06
                ja bardzo lubię stylistykę dziecięcą zary ale im dzieci starsze tym trudniej coś wybrać na moje chudziaki - wszystko jest mega szerokie; z 3 siatek ubrań kupionych do mierzenia w domu zostało może 8 szt. reszta leci albo wisi sad koszulki są tak szerokie że 2 córki bym upchnęła; no i mam powtórkę z mango sad mega czekałam na tą wyprzedaż i prawie nic nie kupiłam
                poza tym w zeszłym roku wszystko było jakieś małe a w tym loteria totalna w rozmiarach - kupy się to nie trzyma - bluzy na 110 z zeszłorocznej kolekcji są mniejsze niż te na 104 z obecnej
                • lovisa10 Re: Zara wyprzedaże w internecie 30.12.16, 00:20
                  Mam te same spostrzeżenia co do rozmiarówki. U nas salon Zary stosunkowo mały, części rzeczy nie ma, więc zamawiam w ciemno i w tym roku porażka, trochę udało mi się powymieniać stacjonarnie i tak- jedna bluza na 122, jedna 116, bluzeczki podobnie, spodnie 116 i 122, a bezrękawnik na...140! I weź człowieku zamów dobrze🤔
    • ja_mamma Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 08:39
      Czy w Zarze będą jeszcze dodatkowe przeceny? I kiedy?
      • agni71 Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 11:24
        Będą, ale nie tak zaraz.
        • katkago Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 18:01
          Czy ktoś ma taką kurtkę? m.zara.com/pl/pl/wyprzedaż/dzieci/dziewczynka/płaszcze-i-kurtki/puchowa-kurtka-z-kapturem-z-futerkiem-c705505p3646186.html
          Córka jest bardzo szczupła a fason wydaje się dość szeroki... Jak jest w rzeczywistości? Czy kurtka jest za pupę?
          • pelasia_0 Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 18:36
            Oglądałam ją w sklepie. Jest dość szeroka, a regulacji w pasie nie ma. Długa zbytnio też nie jest i z tego właśnie powodu wzięłam dłuższą, taki w zasadzie płaszczyk puchowy. Ale pupę powinna zakryć.
            • kropkaa Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 19:05
              Którą wziełaś? Szukam czegoś puchowego na przyszły rok.
              • pelasia_0 Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 19:26
                Też na przyszły rok wzięłam, o taką www.zara.com/pl/pl/-c705505p3755537.html
                • kropkaa Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 19:43
                  Dzięki. Ta mi się podoba, tylko materiał za bardzo błyszczy: www.zara.com/pl/pl/wyprzedaż/dzieci/dziewczynka/płaszcze-i-kurtki/parka-z-pierzem-c705505p3644196.html
                  • izaa777 Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 20:48
                    Dziewczyny, a propos puchówek. Nie wkurza Was jak wychodzi z nich pierze? Bo mnie okrutnie. Najgorzej jak mam czarny sweter ubrany, a później obrany w puszek. Szewskiej pasji dostaję, a kurtka, czy płaszcz leci na zwrot.
                    • patatajowa Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 20:51
                      wkurza. na szczescie w zadnej dzieciowej sie to jeszcze nie zdarzyło. jakies tam jedno czy dwa na tydzien owszem ale nie az tak zeby zwracac. swoja owszem reklamowałam z tego powodu i oddali kase bez problemu bo ubranie i fotel w aucie były białe.
                      jak ci sie to notorycznie zdarza to moze zle pierzesz/suszysz ?
                      • izaa777 Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 21:09
                        Od razu po zakupie tak mi obłaziły te kurtki. Najlepiej, jak przejechałam się autem, a później wskoczyłam na siedzenie w czarnym płaszczu wełnianym. Miałam w końcu taką metodę, że wałeczek do czyszczenia ubrań woziłam ze sobą. I tak obrzydły mi puchówki. No i zapach. Nie śmierdzi Wam to pierze? Ja nie mogę, taki mdlący zapach. Jakoś z tych paru względów puchówki to nie moja bajka.
                        • patatajowa Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 21:11
                          nie smierdzi. nawet lubie a w kazdym razie w sklepie na węch wyczuwam puchówki wink
                          • pelasia_0 Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 21:33
                            Mi tam i dziecku też nie wychodzą pióra. Może jakieś pojedyncze. Zapach też mi nie przeszkadza.
                            Puchówki kocham za termikę. Grzeją w zimie, a jak się w nich gdzieś wejdzie, to nie jest się od razu mokrym.
                            • izaa777 Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 21:52
                              To macie więcej szczęścia ode mnie z tymi kurtkami. Ja zamówiłam ostatnio m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0405290005.html i odesłałam , obłaziła okrutnie. Miałam piękny płaszcz z zalando. Z bólem serca oddałam, bo historia ta sama. Naprawdę mam pecha.
                        • agni71 Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 23:29
                          Pojedyncze piórka sie zdarzają, od wewnątrz (zostają na swetrze), ale nie tyle, żeby rozpaczać. A zapach mi nie przeszkadza, przyznam, że nie wyczuwam specjalnie.
                    • kropkaa Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 23:10
                      Nie zdarzyło mi się. Jakies pojedyncze czasem tak, ale to naprawdę sporadycznie. Gorzej z poduszkami i kołdrami z Ikei - tu wyłażą. Smrodu też nie było.
                  • kropkaa Re: Zara wyprzedaże w internecie 30.12.16, 22:35
                    Odwołuję, na źywo nie podoba mi się.
                    • kropkaa Re: Zara wyprzedaże w internecie 30.12.16, 22:36
                      To do kurtki było wink
        • annie_2 Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.12.16, 23:18
          A kiedy będzie druga przecena? smile
          • thestrawberry Re: Zara wyprzedaże w internecie 02.01.17, 10:30
            podpinam się z pytaniem - wie ktoś? Poluję na kurtkę, ale tej w moim kolorze akurat nie przecenili sad zła jestem przeokrutnie! tongue_out
            • lovisa10 Re: Zara wyprzedaże w internecie 02.01.17, 10:54
              Yyyy, a jakie było pytanie?wink
              • lovisa10 Re: Zara wyprzedaże w internecie 02.01.17, 10:55
                Ups, już wiem, doczytałam.
    • nurofenka Re: Zara wyprzedaże w internecie 30.12.16, 08:30
      Ja zrobilam swoje pierwsze zakupy w zarze chyba od kiedy jest w.polsce...puchowka 150,plaszcz 99,tshirty i bluzki po 19 ...nie wiem.jak z.jakoscia...do tej ppry kupowalam po 20-30zl z.hm...mysle ze.to wszystko keden szajs....nie przywiazuje az tak uwagi do mody..
    • indra2 Re: Zara wyprzedaże w internecie 30.12.16, 12:45
      Dostalyscie juz zamowienia z 27.12? Moje maja ciagle status w przygotowaniu.
      • lovisa10 Re: Zara wyprzedaże w internecie 30.12.16, 16:12
        Tak, dostałam już wszystko, a zamówiłam sporo. Podzielili mi na dwa zamówienia i przysłali dzień po dniu.
        A zauważyłyście może czy dokładają rozmiary? Zawsze dokładali a teraz mam wrażenie że nie...
        • indra2 Re: Zara wyprzedaże w internecie 30.12.16, 17:18
          A ja nawet nie dostalam maila, ze wyslali. W sumie 3 zamowienia mam i wszystkie ciagle w przygotowaniu. Kolezanka zamawiala 26 i wczoraj juz dostala.
      • mamaagula Re: Zara wyprzedaże w internecie 30.12.16, 17:35
        tak , dostałam dzisiaj. porażka. z 25 rzeczy przysłali 5 sad
        • indra2 Re: Zara wyprzedaże w internecie 30.12.16, 18:01
          O kurde, to nawet nie podejrzewalam, ze tak moze byc. myslalam, ze zamowilam bylo dostepne to dostane.
          • lovisa10 Re: Zara wyprzedaże w internecie 30.12.16, 18:29
            Dostać dostaniesz tylko nie wiadomo kiedy🤔
    • aribeth1 Re: Zara wyprzedaże w internecie 03.01.17, 09:55
      Zamówiłam 4 kurtki dla dzieciaków i wszystkie zwracam. Chciałam mieć je na przyszły rok, więc w założeniu miały być nieco większe. Dla syna (obecnie rozmiar 140) wzięłam www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C5%BC/dzieci/ch%C5%82opiec/p%C5%82aszcze-i-kurtki/kurtka-pikowana-z-kolekcji-basic-c634796p3643914.html w rozm. 152 i, na wszelki wypadek, 164. Ku mojemu zaskoczeniu kurtka rozm. 164 jest tej samej wielkości (długość, szerokość) co kurtka rozm. 146 z H&M, którą nosi obecnie. Córka rozm. 110, zamówiłam: www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C5%BC/dzieci/dziewczynka/p%C5%82aszcze-i-kurtki/lekka-kurtka-z-kapturem-c705505p3645514.html rozm. 122 i, również 122, www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C5%BC/dzieci/dziewczynka/p%C5%82aszcze-i-kurtki/kurtka-pikowana-z-kapturem-c705505p3646842.html . Przejściówka jest równa rozmiarowo (oprócz rękawów, które są nieco dłuższe) podobnej kurteczce z Reserved rozm. 104, którą nosiła tej jesieni. Zimowa zaś jest mniejsza od zimówki ze Smyka rozm. 116. Przyznam, że jestem bardzo niemile zaskoczona, nie spodziewałam się aż tak pokręconej rozmiarówkicrying
      • agni71 Re: Zara wyprzedaże w internecie 03.01.17, 11:48
        Tez mam wrażenie, że kurtki robią w Zarze coraz mniejsze.
      • indra2 Re: Zara wyprzedaże w internecie 03.01.17, 13:42
        No to mnie zmartwilas bo ja dla synka noszacego rozm 140/146 wzielam na przyszly rok 152 o 164 nawet nie myslalam. Na razie nie wiem jaka bedzie, bo ciagle nie mam moich zamowien z 27.12 sad(
        • makoja Re: Zara wyprzedaże w internecie 03.01.17, 13:58
          Nie martwiłabym się na zapas, moja córka ma 121 cm wzrostu i kurtki z zary nosi na 122 (jedną ma na 128), na wiosnę kupiłam w rozm. a]la skórę 128 i jest z zapasem - na pewno starczy też na jesień. Z linkowanych wyżej mierzyła różową w 128- była z zapasem, nie kupiłam bo mi się nie podobała. Może mam takie szczęście że wybierane przeze mnie modele są dobre, a może wynika to z tego że sama nie lubię chodzić w za dużych ubraniach i córki też tak nie ubieram.
          U mnie niewypał to kozaki (niedostępne już online ) za szerokie w łydce nawet na jeansy, tshirty z krótkim rękawem w rozm 128 dużo za duże - wymieniłam na mniejsze, jeansy z rozdarciem na kolanach w rozm 122 - za długie
          • nimaletko Re: Zara wyprzedaże w internecie 03.01.17, 14:44
            Obie kurtki, które kupiłam córce na ten rok są dużo mniejsze niż standard. Jedna granatowa z futerkiem wokół kaptura (linkowana wyżej), a druga czerwona przejściówka (w tej wyprzedaży takich nie widzę).
            Córka ma teraz 102 cm wzrostu, nosi rozmiar 104, a obie kurtki z Zary ma w rozmiarze 110 i są akurat - bynajmniej nie za duże, bo też nie obieram dziecka w za duże ubrania.
            Wcześniej miałyśmy błękitną przejściówkę w rozmiarze 104 i córka nosiła ją mając ok. 95 cm wzrostu - w tym samym czasie nosiła kurtkę ze Smyka w rozmiarze 98 i z H&M w rozmiarze 92.

Połowę rzeczy kupionych w zeszłym roku zwróciłam, bo na przykład jedna bluza 104 była dobra, a druga, też 104 tylko inny model, za mała uncertain
          • agni71 Re: Zara wyprzedaże w internecie 03.01.17, 16:00
            To nie kwestia zakładania dziecku za duzych ubrań, tylko wymiarów. W zeszłym roku kupiłam kurtkę na 164, która była MNIEJSZA od podobnej sprzed paru lat na 152 cm.
          • indra2 Re: Zara wyprzedaże w internecie 03.01.17, 16:44
            Dostalam dzisiaj 2 z 3 zamowien. I wiekszosc do zwrotu. Buty chlopiece twarde, sztywne, cisna mimo ze rozmiar ok no i nie sa tak ladne na zywo jak na zdjeciach. T shirty jakies dziwnie szerokie. Kurtek niestety jeszcze nie dostalam.
      • indra2 Re: Zara wyprzedaże w internecie 04.01.17, 16:58
        No i doszly w koncu kurtki i tak jak u ciebie sa za male, tzn. dobre na teraz a nie na przyszly rok. Czyli rozm. 152 wychodzi jak 140. Niestety 164 nie sa juz dostepne online, pozostaje mi zobaczyc w sklepie stacjonarnym.
    • jannik zwrot do zary kurierem 03.01.17, 16:28
      dziewczyny drogie, jak to jest ze zwrotem za pośrednictwem kuriera?
      Wczoraj wypełniłam formularz online i dzis czekałam na kuriera - nie przyjechał. Nie mam tez zadnego emaila potwierdzającego przyjęcie zgłoszenia zwrotu, czy coś takiego..
      Jak to był u Was - ile czekałyscie na kuriera? Nie wiem, czy mam gdzies dzwonic na infolinię, czy czekac spokojnie?
      • agnieszka_mmm Re: zwrot do zary kurierem 04.01.17, 08:49
        Musi przyjśc mail, że w ciągu 24-48 godzin będzie kurier po paczke. Sprawdź w spamie, często tam wpada
        • edyta_32 Re: zwrot do zary kurierem 04.01.17, 09:03
          Moj syn w marcu skonczy 4 lata. a kurtke z zary nosi na 122 cm 😄
          • edyta_32 Re: zwrot do zary kurierem 04.01.17, 09:04
            Corka ma 7,5 a kurtki z zary ma na 140.
          • patatajowa Re: zwrot do zary kurierem 04.01.17, 18:42
            syn ma 153 cm, na zdjęciu nosi kurtke z zary na 152. HA! https://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/fh/yd/mbmx/ZdmwNVPZo9vJmnwZaB.jpg
            • lovisa10 Re: zwrot do zary kurierem 04.01.17, 18:50
              Bo ten model akurat wielki był...Loteria, nie trafisz😉
              • gaga-sie Re: zwrot do zary kurierem 05.01.17, 20:43
                Potwierdzam, ten model był o rozmiar większy, kupiłam synowi na 128 i musiałam wymienić na 122 ( nosi tej zimy). Parka khaki pasuje na niego w rozmiarze 128.
              • manala Re: zwrot do zary kurierem 25.01.17, 21:42
                No a ja nieuważnie czytałam i jako, że kurtki miały być małe, zamówiłam swojemu 4-latkowi ta parkę w rozmiarze 122... Bardziej pasuje jednak na córkę (136) wink
                • patatajowa Re: zwrot do zary kurierem 25.01.17, 21:44
                  a moze jestes normalna po prostu? wink
                  • manala Re: zwrot do zary kurierem 25.01.17, 21:57
                    Raczej nie bo ja zostawię wink
                • makoja Re: zwrot do zary kurierem 25.01.17, 22:06
                  4 latkowi na 122 - to ile on ma wzrostu?
                  tak jak pisałam wcześniej opinie że kurtki są małe to chyba kwestia noszenia za dużych ubrań przez dzieci lub ubierania wielu warstw pod spód , moja córka ma 121 cm i nosi kurtki z zary na 122, na 128 są z zapasem (przynajmniej te co mierzyła)
                  • manala Re: zwrot do zary kurierem 25.01.17, 22:15
                    Kurdupelek z metr pięć...Teraz musi że 20 urośnać przez rok wink aby matka mu mogła parkę z Zary załoźyć. Szkoda mi odsyłać bo jest ładna i za 79zł. Najwyżej poczeka 2 lata lub jesienią upchnę na all. Dla córki lat 9 wzięłam na 152 i teź jest za duża ale nie aż tak dramatycznie więc za rok może być dobra. Zgadzam się więc, że to chyba kwestia noszenia za dużych rzeczy. Moja młoda (136) nosi obecnie kurtkę Zary z zeszłego sezonu na 140 i jest idealna.
                    • agni71 Re: zwrot do zary kurierem 25.01.17, 22:46
                      Dla mojej córki 137 cm wzrostu kupiłam jedną kurtke w dwóch rozmiarach, Ta na 9-10 lat jest w zasadzie dobra, ale trochę ciasna pod pachami, rękawy na styk, większa na 11-12 lat - sporo za duża. Duzo zalezy od fasonu ubrania, bo to samo dziecko nosi zimówke z Mango na 11-12 lat i kurtka jest z luzem, ale nie wygląda na za dużą.
            • olesia301 Re: zwrot do zary kurierem 05.01.17, 08:08
              Spodnie mu kup, bo chłopak zmarznie w nogismile
              • kropkaa Re: zwrot do zary kurierem 05.01.17, 11:03
                Zimny chów big_grin
                • patatajowa Re: zwrot do zary kurierem 05.01.17, 12:27
                  Kurtka droga byla,na spodnie juz nie starczyło....a zdjęcie z sierpnia wink
          • merci77 Re: zwrot do zary kurierem 07.01.17, 23:22
            mój skończy w połowie kwietnia 3 a kurtkę ma na 116smile miała być na za rok, ale na ten dobra to będzie na zmianę,a na za rok mąż pojechał kupić na 122smile
            • merci77 Re: zwrot do zary kurierem 07.01.17, 23:25
              i córka moja też ma 7,5 a kurtkę na 140 nosiła już w ub roku, w tym jeszcze ujdzie ale już przymała , córka chudziutka długa, na następny rok na 152 wzięłam.Dziwnie te rozmiary u nich kurtek wypadają.
              • katkago Re: zwrot do zary kurierem 10.01.17, 15:42
                Czy orientujecie się czy można w jednej paczce odesłać w ramach zwrotu rzeczy z kilku zamówień?
                • els.ol Re: zwrot do zary kurierem 10.01.17, 23:24
                  A po co?
                  Nie komplikuj sobie, zamów kuriera do każdej paczki osobno. Kurier zadowolony i Ty pewna, że właściwie zwroty rozliczą.
                • ab.monia Re: zwrot do zary kurierem 10.01.17, 23:36
                  Ostatnio miałam 3 zwroty. Kurier przyszedł po paczki i pyta która do Katowic, która do Częstochowy a Która do Krakowa? Oczywiście zdebialam. Na infolinii się dowiedzialam, ze zwroty idą do sklepow. Więc nie radzę razem pakować.
                  • els.ol Re: zwrot do zary kurierem 11.01.17, 19:07
                    U mnie idą do najbliższej mi Zary, a raz dotąd się zdarzyło, że poszło do sklepu w innym województwie.
                    • lovisa10 Re: zwrot do zary kurierem 12.01.17, 09:41
                      Kolejna obniżka od dzisiaj. Oczywiście tylko niektóre rzeczy no i rozmiary już bardzo przebrane.
        • feresska Re: zwrot do zary kurierem 12.01.17, 18:49
          A czy do takiej paczki odbieranej przez kuriera musze wydrukować paragon który dostałam w formie elektronicznej? Czy formularz zwrotu wypełniany na stronie im wystarczy?
          • katkago Re: zwrot do zary kurierem 12.01.17, 19:07
            Ja nic nie wkładałam i zwrot został zaakceptowany.
            • feresska Re: zwrot do zary kurierem 17.01.17, 13:05
              Dostałam maila że zwrot zaakceptowany ale przelew dopiero za 10-14 dni. Strasznie długo! To normalne? Każdy takiego maila dostaje? I jak szybko Wy dostałyście zwrot kasy? Bo ja liczyłam że może do końca tygodnia..
              • els.ol Re: zwrot do zary kurierem 17.01.17, 22:28
                Nienormalne. Zwrot akceptują zwykle na drugi dzień po odsyłce kurierem (kiedy fizycznie dostaną towar), a zwrot kasy w tym samym lub następnym dniu (nawet w weekend, to zależy od Twojego banku)
              • makoja Re: zwrot do zary kurierem 17.01.17, 22:52
                To normalne - taka jest zawsze treść maila o zaakceptowanym zwrocie. Rzeczywisty czas zwrotu jest dużo szybszy - najczęściej 1-2 dni robocze.
                • els.ol Re: zwrot do zary kurierem 18.01.17, 20:48
                  Aaaaa treść maila tak, zakręciłam się. Chyba nie przeczytałam ze zrozumieniem wink
                  Tak, treść normalna, potwierdzam, ale pewnie kasę już masz i sprawa zamknięta smile
    • aliso12 Widział ktoś? 05.01.17, 01:38
      Są gdzieś jeszcze dostępne, rozmiar 152??? www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C5%BC/dzieci/dziewczynka/spodnie/legginsy-w-moro-i-gwiazdy-c797013p3649022.html

A jeżeli ktoś ma w rozmiarze 140 albo 152, prosiłabym bardzo o zmierzenie długości wewnętrznej nogawki i w pasie... Córa sobie upatrzyła ale ona niska drobinka jest choć ma 11 lat...

• eweliska18 Re: Widział ktoś? 05.01.17, 21:26
        rozmiar 152 - długość po szwie wewnętrznym 57,5-58 cm
        szerokość w pasie - 25x2
        • aliso12 Re: Widział ktoś? 05.01.17, 22:29
          Dziękuje, To jakieś krótkie, czy mi się wydaje? Legginsy, które nosi mają 64cm. A jest niska, nie ma 140cm wzrostu.
          • eweliska18 Re: Widział ktoś? 06.01.17, 10:11
            aż zmierzyłam drugi raz -wymiary takie jak wcześniej, ja kupiłam dla 9-latki ale moja jest wysoka ma 146 cm, zamówiłam też kurtkę na przyszły rok w rozmiarze 152 i musiałam wymienić na 164 bo była na teraz smile
            • aliso12 Re: Widział ktoś? 06.01.17, 17:51
              Dziękuję jeszcze raz. Z Zary do tej pory nie mieliśmy legginsów, więc nie wiedziałam w jaki rozmiar celować. Takie , które nosi są na 152 i mają 64 po wewnętrznym szwie. Wobec tego szukamy 158. Moja ma 11 lat ale niziutka jest bardzo,
    • makoja Re: Zara wyprzedaże w internecie 05.01.17, 12:34
      druga obniżka do dzisiaj
      • kociepsocie Re: Zara wyprzedaże w internecie 05.01.17, 18:02
        Jestem mile zaskoczona, bo wczoraj wieczorem zwracałam rzeczy w sklepie, a dziś ok. godz. 15 pieniądze były na koncie. smile
        Rok temu czekałam przeszło dwa tygodnie.
        • agnieszka_mmm Re: Zara wyprzedaże w internecie 05.01.17, 18:15
          a ja czekam juz trzeci dzień na kuriera po odbiór paczki sad
          no ale to już dpd nawala
          • indra2 Re: Zara wyprzedaże w internecie 05.01.17, 20:38
            Ja mam to samo ze zwrotem do h&m, tez kurier dpd, nigdy nie przychodzi w terminie po odbior paczki. dlatego juz wolalam sama zawiezc zwrot do zary, w h&m niestety nie ma takiej mozliwosci.
        • indra2 Re: Zara wyprzedaże w internecie 05.01.17, 20:37
          Ja wczoraj tez bylam w szoku, zwracalam rzeczy po godz 18 i jeszcze wczoraj poznym wieczorem mialam pieniadze. Ciesze sie, bo spora kwote mialam zamrozona wink
          • agnieszka_mmm Re: Zara wyprzedaże w internecie 10.01.17, 16:07
            Ja zwrocilam kurtke w niedziele rano a po 15 mialam juz pieniadze na koncie. W niedziele. Ekstra smile
            • lovisa10 Re: Zara wyprzedaże w internecie 10.01.17, 17:57
              A nie wiecie hak długo zamówienie czeka w sklepie? Infolinia zajęta i nie wiem czy zamawiać do sklepu czy dołożyć za przesyłkę i do domu...
              • kociepsocie Re: Zara wyprzedaże w internecie 10.01.17, 20:07
                w mailu znalazłam info, że 15 dni roboczych.
                • igmaj Re: Zara wyprzedaże w internecie 10.01.17, 20:22
                  Ja odebrałam kiedyś po około miesiącu, czekało zamówienie na mnie w sklepiewink
              • makoja Re: Zara wyprzedaże w internecie 10.01.17, 20:37
                Ale chodzi ci o to jak długo idzie do sklepu, czy ile czasu tam będzie na ciebie czekać?
                Bo jeśli chodzi o czas dostawy to jest taki sam.
                • lovisa10 Re: Zara wyprzedaże w internecie 10.01.17, 21:17
                  Dzięki! 15 dni to sporo. Chodziło mi o to jak długo czeka w sklepie na odbiór, bo np. w Smyku nie zdążyłam odebrać i odesłali!
      • patatajowa Re: Zara wyprzedaże w internecie 05.01.17, 18:45
        co na chłopcu potaniało bo nic nie widze... ?
        • patatajowa Re: Zara wyprzedaże w internecie 05.01.17, 19:00
          a juz widze, kilka kurtek...
          • patatajowa Re: Zara wyprzedaże w internecie 05.01.17, 19:01
            tylko na 15-164 nie ma juz prawie nic...
    • beakarp Re: Zara wyprzedaże w internecie 13.01.17, 12:22
      www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C5%BC/dzieci/ch%C5%82opiec/p%C5%82aszcze-i-kurtki/kurtka-pikowana-z-kolekcji-basic-c634796p3643914.html kupiłam stacjonarnie na przyszły rok 140. Czy ta kurtka jest dobrej jakości? Nic się z nią złego nie dzieje? Będzie nosił na zmianę z puchówką z C&A
      • lovisa10 Re: Zara wyprzedaże w internecie 13.01.17, 12:40
        Jakość kiepska, co widać po cenie. Nam szybko się zniszczyła.
        • beakarp Re: Zara wyprzedaże w internecie 13.01.17, 15:13
          dzięki! W takim razie zwrócę do sklepu
          • lovisa10 Re: Zara wyprzedaże w internecie 13.01.17, 16:28
            Ej, za 69 zł to może zostaw jako drugą, ja mam ruchliwego 6-latka to zniszczył na przedszkolnym placu zabaw😉
            • igmaj Re: Zara wyprzedaże w internecie 13.01.17, 19:16
              Ma któraś z was taką kurtkę: www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C5%BC/dzieci/dziewczynka/p%C5%82aszcze-i-kurtki/parka-z-pierzem-c705505p3644196.html ?
              Fajna jest?
              • patatajowa Re: Zara wyprzedaże w internecie 13.01.17, 22:09
                mi w sklepie za bardzo przypominała i fasonem i kolorem chłopieca parke. kupiłabym dla chłopczycy wink
              • kropkaa Re: Zara wyprzedaże w internecie 14.01.17, 16:05
                Bardzo się materiał świeci, wygląda trochę jak plastik, kieszenie są tak naszyte, że psują wygląd. Na zdjęciu mi się podobała, a jak zobaczyłam na żywo, to zdecydowanie jestem na nie. Jest podobna parka puchowa, bardziej prosty dizajn, o wiele fajniejsza moim zdaniem. Linka nie wstawię, bo z telefonu piszę.
        • patatajowa Re: Zara wyprzedaże w internecie 13.01.17, 22:08
          w jaki sposob sie zniszczyła? to ze dziecko podarło czy poplamiło to nie świadczy o jakosci kurtki... ja widziałąm na zywo-fajna dosc sie wydawała.
          • lovisa10 Re: Zara wyprzedaże w internecie 13.01.17, 22:17
            Zmechaciła, pozaciągała, popruła. Jak fajna to kupuj, każdy ma prawo do swojej opinii😉
            • igmaj Re: Zara wyprzedaże w internecie 14.01.17, 11:44
              Wiecie jak wypada rozmiarówka tej kurtki:
              www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C5%BC/dzieci/ch%C5%82opiec/topy/puchowa-kurtka-z-futerkiem-i-kapturem-c634798p3648551.html.
              Nie wiem jaki brać rozmiar dla 8-latka.
    • zoria_polunocznaja Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.01.17, 00:49
      Cześć dziewczyny, wiecie od kiedy w zarze jest przecena zimowych kurtek? Poluje na puchówkę, a tu wszystko w pełnych cenach, wyprzedaz tylko na jakieś lekkie bomberki itp
      • patatajowa Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.01.17, 13:30
        he he chyba DO kiedy była? wink te fajne puchowe płaszcze które były na wyprz wyprzedały sie w pierwszej kolejnosci. chyba ze w stacjonarnym cos znajdziesz ze zwrotów jeszcze...
        • zoria_polunocznaja Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.01.17, 22:23
          Kurcze, patrzę u nich na stronie i wszystkie puchowe kurtki są w pełnych cenach. Czyli już były przecenione? Czy jeszcze nie i dopiero będą?
          • lovisa10 Re: Zara wyprzedaże w internecie 29.01.17, 22:31
            Już były, ale inne!
            Te, które widzisz są z nowej kolekcji.
            • zoria_polunocznaja Re: Zara wyprzedaże w internecie 30.01.17, 13:01
              cholera, a myślicie że jeszcze przecenią te "nowe"?
              • patatajowa Re: Zara wyprzedaże w internecie 30.01.17, 13:24
                Jesienią 😊

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka