Dodaj do ulubionych

ale tu tna

03.12.05, 22:51
kropa chyba dzisiaj masz delirium tremens? cos ci zaszkodzilo,czy obiad spalilas?
cholerne skumbrie w tomacie pewnie ci nie wyszly ty zielona gesiowo.
Obserwuj wątek
    • fs_suck Re: ale tu tna 04.12.05, 01:46
      Victoria jest super,co prawda wczesniej nic o niej nie slyszlem,czyzby byla
      popularna w Polsce.W USA samo zapytanie przypadkowego przechodnia co to
      takiego skrzypek przyprawia go w stan nijaki.
      • i-love-2-bike Re: ale tu tna 04.12.05, 03:05
        fs_suck napisał:

> Victoria jest super,co prawda wczesniej nic o niej nie slyszlem,czyzby byla
        > popularna w Polsce.W USA samo zapytanie przypadkowego przechodnia co to
        > takiego skrzypek przyprawia go w stan nijaki.

w Polsce victoria jest znana,ale bardziej jest znana w USA i Kanadzie. Jest
        wychowanka Moskiewskiego konserwatorium i grywa z najbardziej znanymi
        orkiestrami swiata. ja ja widzialam i slyszalam ze znakomitym dyrygentem
        estonskim Paavo Jarvi i niemiecka kameralna orkiestra. Moge dodac jedynie,ze
        wyglada jak najlepsza modelka z Vouge i gra przepieknie na prawdziwych
        Stradivariusach "Jules Falk",jest wspanialym wirtuozem. polecam:))
    • anna521 Re: ale tu tna 04.12.05, 02:44
      Tna.
      Pogodzilabym sie z tym bo czasami tu rzeczywiscie rozrabiamy, ale do jasnej
      cholery, niech przynajmniej zostawia slady tych ciec. Odpowiadam na niektore
      posty, widze je na forum, ale pozniej te posty znikaja jak kamfora.
      Moderatorzy: to jest nieuczciwe.
      • i-love-2-bike Re: ale tu tna 04.12.05, 03:01
        anna521 napisała:

> Tna.
        > Pogodzilabym sie z tym bo czasami tu rzeczywiscie rozrabiamy, ale do jasnej
        > cholery, niech przynajmniej zostawia slady tych ciec. Odpowiadam na niektore
        > posty, widze je na forum, ale pozniej te posty znikaja jak kamfora.
        > Moderatorzy: to jest nieuczciwe.

masz racje moderatorzy ostatnio dostali szmergla,niedlugo juz o niczym na tym
        forum nie bedzie mozna rozmawiac,oprocz przepisow kulinarnych izraelskich,a od
        czasu do czasu polskich.
        • annahidalgo Re: ale tu tna 04.12.05, 04:07
          i-love-2-bike napisała: "moderatorzy ostatnio dostali szmergla".

Nie tylko ostatnio. Przeciek od moderatorow mowi mi, ze oni lubuja sie w
          podniecaniu wasni tutaj (to wyjasnialoby ich sympatie dla Dany). No ale my sie
          przeciez nie damy, prawda?

Zmienilam nick z Anna 521 na annahidalgo bo mi sie jakas zmora wciela na forum
          polonia. Jak szukasz wyjasnien to znajdziesz je na "konkurs na nick Anny521" na
          forum Polonia.

• szlomcio1 Re: ale tu tna 04.12.05, 04:19
            i bardzo dobrze robia ze tna,z durniami nie mozna inaczej ,tylko ciac i prac po
            rylach wykrzywionych od ucha do ucha !!!
            • annahidalgo Re: ale tu tna 04.12.05, 04:22
              szlomcio1,
              Zatem zgadzasz sie na ciecia Twoich postow?
              • szlomcio1 Re: ale tu tna 04.12.05, 05:20
                jak najbardziej,ja tu nigdy swinstw nie wypisywalym,a jak ktos to robi,to z
                takim do kosza i cicho sza !!!Te ciecie z GW sa tu po to,aby poznac
                internautow porzadnych do Nich podobnym ,a zadaniem Ich jest odciac od i ciac
                durniow,ktorzy wyslawiac sie po polsku nie umieja(o angielskim nie wspomne,bo
                nigdy go nie pojma,debile).A wiec: Kropka,dalej tnij !!!
                • annahidalgo Re: ale tu tna 04.12.05, 05:41
                  szlomcio1,

A jakie Ty masz podstawy do wypowiadania sie o naszej znajomosci jezykow jezeli
                  dotad nie udalo Ci sie opanowac jezyka tego forum?
                  Albo naucz sie porzadnie jezyka tego forum albo idz sobie tam gdzie uzywaja
                  Twojego jezyka.

Jezeli moglabym cos jeszcze sugerowac to wziecie kilku klas w logice i
                  filozofii. To nie boli, niewiele kosztuje a mozliwe, ze umozliwiloby Ci udzial
                  w tym forum.

Jak Ci sie nie chce zastosowac do tych dwoch porad to skieruj wrzucone w Twoim
                  poscie obelgi na swoj wlasny adres.
                  • szlomcio1 Re: ale tu tna 04.12.05, 05:51
                    a jakim ty jezykiem tu mielic probujesz? Ja tu jestem od samego poczatku tego
                    forum i nikt mi jeszcze nie zarzucil tego ,co tobie sie pod jezyk niewyparzony
                    nawinelo,a wiec ? Licz sie ze slowami i sie nie rozpedzaj bo,sie mozesz po
                    drodze "wywalic" na garba swojego!!!
                    • annahidalgo Re: ale tu tna 04.12.05, 06:00
                      szlomcio1,
                      aj waj, wlasnie sie wystraszylam i szukam tego garba, na ktory mam sie wywalic.
                      Nu, nie widac go, tak samo jak Twojej znajomosci jezyka polskiego.
                      • szlomcio1 Re: ale tu tna 04.12.05, 06:12
                        ja znam lepiej polski jezyk od ciebie,w Polsce sie rodzilem a jak mialem 10 lat
                        wyjechalem na Zachodnia Europe i mieszkalem tam w 3 krajach,oprocz polskiego
                        poznalem 3 nastepne jezyki,a pozniej wyjechalem do USA gdzie
                        poznalem "amerykanski".Dzieki temu zyje i pracuje miedzy ludzmi i jezdze po
                        calym Swiecie czego i tobie zycze,SHALOM !!!
                      • szlomcio1 Re: ale tu tna 04.12.05, 06:15
                        zanalizowalem Twoja wypowiedz,Ty mi na Dane podchodzisz,jezeli to OK to I LOVE
                        YOU!!!
                        • annahidalgo Re: ale tu tna 04.12.05, 06:47
                          szlomcio1,
                          Dane ostatnio polubilam, ale nia na pewno nie jestem; uzylam tylko jej dwoch
                          odzywek w poscie do Ciebie.
                          Gratuluje Ci kariery zawodowej i troche zazdroszcze mozliwosci podrozy
                          zawodowych, ja przypisalam sie w tej sprawie do angielsko-jezycznego swiata.
                          To bylo na pozytywna nute. Dodam jeszcze, ze ciesze sie, ze jeszcze nie spisz i
                          chce Ci sie gadac. Dziekuje.
                          Negatywna nuta. Nie wciskaj mi tu ciemnoty o Twojej znajomosci jezyka
                          polskiego. Znasz go duzo lepiej niz obcokrajowcy (gratuluje), ale popelniasz
                          podstawowe bledy podobne do tych, jakie ja popelniam w jezyku angielskim. Oboje
                          walimy sie na popularnych zwrotach i podejrzewam, ze jak piszemy w tych naszych
                          wybranych jezykach to edytorzy zacieraja raczki z rozkoszy, maja cos do roboty.
                          Ale tu edytorow nie mamy i Twoja polszczyzna, tak jak moja angielszczyzna na
                          innych forach, wskazuje, ze to nie jest Twoj podstawowy jezyk.
                          Dziekuje Ci, ze zechcialo Ci sie ze mna rozmawiac. Bede tu jeszcze przez pare
                          nastepnych godzin.
          • i-love-2-bike Re: ale tu tna 04.12.05, 16:11
            annahidalgo napisała:

> i-love-2-bike napisała: "moderatorzy ostatnio dostali szmergla".
            >
            > Nie tylko ostatnio. Przeciek od moderatorow mowi mi, ze oni lubuja sie w
            > podniecaniu wasni tutaj (to wyjasnialoby ich sympatie dla Dany). No ale my sie
            > przeciez nie damy, prawda?
            >
            > Zmienilam nick z Anna 521 na annahidalgo bo mi sie jakas zmora wciela na forum
            > polonia. Jak szukasz wyjasnien to znajdziesz je na "konkurs na nick Anny521" na
            >
            > forum Polonia.
            >
            >
            >
            niewazne pod jakim nickiem piszesz,wazne co . szlomcia olewaj,to chamskie i
            prostackie jojo, z racji swego podeszlego wieku raczyl zapomniec kim tu byl i co
            pisal na tym forum. jest tu paru,ktorych bez maski nie wolno czytac,a najlepiej
            ich nickow nie otwierac,bo mozna sobie zepsuc powietrze na dlugi czas. gdzies
            tam czytalam,ze masz jakies problemy osobiste,zycze ci ich rozwiazania,tylko
            uwazaj z forum. tu raczej trzeba byc w dobrej kondycji psychicznej i
            fizycznej,zeby te tube propagandy wiadomo jakiej zniesc. tu cala zgraja pismakow
            nie robi nic innego 24/7 tylko wpaja ci,ze czarne to biale, a tych ktorzy w to
            nie wierza i sie im nie podlizuja czeka stek tych samych wyzwisk. jedno co
            pewne,ze metody i nazewnictwo maja bardzo juz zszargane,wiec nic dziwnego,ze dla
            przecietnego czleka brzmi ta jalowa propagadna nader sztucznie. pozdr i zycze
            pomyslnosci w ten barburkowy,mrozny dzien:))
            ps.muzyka koi,polecam klasyke chociazby w wykonaniu wirtuozki Viktorii,jest
            wspaniala:))
            • annahidalgo Re: ale tu tna 04.12.05, 16:34
              Masz racje z ta potrzeba dobrej kondycji psychicznej (fizyczna utrzymuje bez
              problemow) na tym forum. Kilka razy dostalam tu po tylku bo mi sie osobiscie
              nie wiodlo.
              W moich obecnych problemach raczej martwie sie o forumowiczow niz o siebie. Jak
              mnie cos wkurza, a ostatnio nawet spac nie moge od tego wkurzenia, to mam
              tendencje do opieprzania ludzi. Zazwyczaj pozniej przepraszam, ale trudno
              naprawic szkody powstale z impulsywnych odzywek.
              Dziekuje Ci za dobre slowo.
              Nie wiedzialam, ze Szlomcio ma tu historie. Odpowiadalam mu jak normalnemu
              forumowiczowi.
              Zapoznanie sie z Viktoria dopiero przede mna. Dziekuje za podpowiedz.
              • i-love-2-bike Re: ale tu tna 04.12.05, 16:38
                annahidalgo napisała:

> Masz racje z ta potrzeba dobrej kondycji psychicznej (fizyczna utrzymuje bez
                > problemow) na tym forum. Kilka razy dostalam tu po tylku bo mi sie osobiscie
                > nie wiodlo.
                > W moich obecnych problemach raczej martwie sie o forumowiczow niz o siebie. Jak
                >
                > mnie cos wkurza, a ostatnio nawet spac nie moge od tego wkurzenia, to mam
                > tendencje do opieprzania ludzi. Zazwyczaj pozniej przepraszam, ale trudno
                > naprawic szkody powstale z impulsywnych odzywek.
                > Dziekuje Ci za dobre slowo.
                > Nie wiedzialam, ze Szlomcio ma tu historie. Odpowiadalam mu jak normalnemu
                > forumowiczowi.
                > Zapoznanie sie z Viktoria dopiero przede mna. Dziekuje za podpowiedz.

jestem tu dluzej od ciebie i wszytkich tych psychopatow znam od podszewki. w
                przeciwienstwie do ciebie jestem w goracej wodzie kapana i nie znosze
                falaszu,siania taniej propagandy oraz obludy a wiec nie lubie "przyjazni i
                umizgow na sile". bardzo lubie rzeczowe dyskusje,gdzie ludzie maja rozne
                zdania,ale umieja trzymac wodze swojej fantazjii slownej,czego tutaj nie ma.
                kondycja fizyczna pomaga w kondycji psychicznej,wiec masz szanse na balans czyli
                znalezienie swojego idealnego yin-yen:))
                • polski_francuz Re: ale tu tna 04.12.05, 16:42
                  Victoria, yin:yen, nastepne cele podroznicze : Australia i Chiny?

Napisz cos o twych peregrynacjach chetnie poczytamy w zimowe wieczory.

PF
                  • i-love-2-bike Re: ale tu tna 04.12.05, 16:47
                    polski_francuz napisał:

> Victoria, yin:yen, nastepne cele podroznicze : Australia i Chiny?
                    >
                    > Napisz cos o twych peregrynacjach chetnie poczytamy w zimowe wieczory.
                    >
                    > PF

nie chiny mnie nie interesuja,tam czerwoni,a tych nie znosze. wole
                    singapore,gdzie bylam w zeszlym roku,tam tylko trzeba uwazac,zeby nie wwziesc
                    marychy przez pomylke:))
                    ja uwielbiam podroze i caly rok zyje planujac nastepna eskapade. tym razem
                    bedzie to chyba australia,bo te uwielbiam i mam tam sporo znajomych i tyle samo
                    do zobaczenia:))mili ludzie na luzie,wonne drzewa eukaliptusowe z uwalonymi
                    koalami na nich,to jest przeurocze,nawet te walczace megpies sa do zniesienia
                    jak kapelusz wlozysz,ot i tyle cheri:))
                    • polski_francuz Re: ale tu tna 04.12.05, 16:50
                      Podrozowalem chyba z 2 tygodnie po Australii i mieszkalem 1.5 roku.

Przypomnij mi w fazie przygotowawczej a dam kilka rad.

PF
                      • i-love-2-bike Re: ale tu tna 04.12.05, 16:56
                        polski_francuz napisał:

> Podrozowalem chyba z 2 tygodnie po Australii i mieszkalem 1.5 roku.
                        >
                        > Przypomnij mi w fazie przygotowawczej a dam kilka rad.
                        >
                        > PF

he,he byalm tam 3 lata,wiec moze co nieco jeszcze pamietam,dlatego tak lubie
                        aussich:))
                        ps. widziales phillips island z pingwinkami,to pod melbourne?
                        • polski_francuz Re: ale tu tna 04.12.05, 21:19
                          Jasne.

Podobaly mi sie rodziny lwow morskich. Ze pan i wladca ustawial swoje haremy. I
                          sie rozdziawial na mlodoturkow, ktorzy sie ustawiali w kolejce do oblapiania.

PF
                          • i-love-2-bike Re: ale tu tna 04.12.05, 21:55
                            polski_francuz napisał:

> Jasne.
                            >
                            > Podobaly mi sie rodziny lwow morskich. Ze pan i wladca ustawial swoje haremy. I
                            >
                            > sie rozdziawial na mlodoturkow, ktorzy sie ustawiali w kolejce do oblapiania.
                            >
                            > PF

he,he cos personalnego w tym widze,ale phillip island jest cudownym miejscem na
                            ziemi,tak jak i okoliczne laguny,gdzie foki sie wygrzewaja razem z toba:))
    • pauline.kaczanow Re: ale tu tna 04.12.05, 16:37
      Wreszcie ;)
      • i-love-2-bike Re: ale tu tna 04.12.05, 16:41
        pauline.kaczanow napisała:

> Wreszcie ;)
        >
        >
        rzekla milutka marianna. szkoda,ze ciebie to nie dotyczy nie zajmowalibysmy sie
        seksem z 700 +chlopami,czy rozmiarem stringow, tylko dyskusjami na temat
        problemow swiatowych,nieprawdaz sloneczko,ale wtedy gazeta nie bylaby
        gazeta,nieprawdaz sweetheart?
      • pauline.kaczanow kwestia wolnosci slowa 04.12.05, 16:49
        Wolnosc wolnoscia ale slowa trzeba odpowiadac np. klamstwo oswiecimskie jest
        karalne, tak samo jak i rasizm, nietolerancja religijna itd.
        Z tym,ze u nas nie dba sie o to, bo np. Wszechpolacy glosza poglady
        faszystowskie i nikt ich za to nie karze,mimo,ze jest to scisle okreslone w
        kodeksie karnym.
        Poza tym prosze zwrocic uwage na ksiazki Jerzego Roberta Nowaka i tego typu
        publikacje. Dodatkowo, jesli ktos obraza na przyklad nalogowo Arabow, Zydow,
        Murzynow ( zwanych w Stanach Zjednoczonych Afroamerykanami - u nas nie mozna
        zastosowac tego nazewnictwa, bo wyraz Afroeuropejczycy nie istnieje a nawiasem
        mowiac dlaczego nie istnieje ? ) u nas nie moze liczyc na kare.
        Ponadto nie jest wazny wymiar kary ale jej nieuchronnosc.

• i-love-2-bike Re: kwestia wolnosci slowa 04.12.05, 16:55
          pauline.kaczanow napisała:

> Wolnosc wolnoscia ale slowa trzeba odpowiadac np. klamstwo oswiecimskie jest
          > karalne, tak samo jak i rasizm, nietolerancja religijna itd.
          > Z tym,ze u nas nie dba sie o to, bo np. Wszechpolacy glosza poglady
          > faszystowskie i nikt ich za to nie karze,mimo,ze jest to scisle okreslone w
          > kodeksie karnym.
          > Poza tym prosze zwrocic uwage na ksiazki Jerzego Roberta Nowaka i tego typu
          > publikacje. Dodatkowo, jesli ktos obraza na przyklad nalogowo Arabow, Zydow,
          > Murzynow ( zwanych w Stanach Zjednoczonych Afroamerykanami - u nas nie mozna
          > zastosowac tego nazewnictwa, bo wyraz Afroeuropejczycy nie istnieje a nawiasem
          > mowiac dlaczego nie istnieje ? ) u nas nie moze liczyc na kare.
          > Ponadto nie jest wazny wymiar kary ale jej nieuchronnosc.
          >
          >
          >
          dziecie o czym ty nadajesz,to chyba nie ta melodia i nie ta piosenka? spojrzyj
          na tresc wpisu i odpowiedz na temat, a jesli juz masz cos swojego wznioslego do
          odspiewania to zaloz swoj watek. na pewno bedziesz miala duzo trab za soba, po
          to tu jestes w koncu nu nie sloneczko?
          TRTATATATRATATA dzisiaj paulinka vel marianna nam na TRoMPCE gra.
        • kyle_broflovski Re: kwestia wolnosci slowa 04.12.05, 16:56
          nic nowego pod sloncem , jak mawial moj przyjaciel my z zona mamy jedna opinie ,
          MOJA!
          • i-love-2-bike Re: kwestia wolnosci slowa 04.12.05, 16:57
            kyle_broflovski napisał:

> nic nowego pod sloncem , jak mawial moj przyjaciel my z zona mamy jedna opinie
            > ,
            > MOJA!

hm a to ci dopiero,mam nadzieje,ze nie wygladacie podobnie:))
            • kyle_broflovski Re: kwestia wolnosci slowa 04.12.05, 17:07
              nie on jest rudy a ja brunet
              • i-love-2-bike Re: kwestia wolnosci slowa 04.12.05, 17:07
                kyle_broflovski napisał:

> nie on jest rudy a ja brunet

hm a kto nosi biczyk?
        • mmkkll Re: kwestia wolnosci slowa 04.12.05, 17:03
          > klamstwo oswiecimskie jest
          > karalne

Z ciekawości:
          Możesz wskazać paragraf, bo nie mogłem tego znaleźć w kodeksie karnym?
          Albo niedokładnie szukałem(wg. słów kluczowych).

>rasizm, nietolerancja religijna itd.

Zależy od formy ww. zjawisk.
          • i-love-2-bike Re: kwestia wolnosci slowa 04.12.05, 17:09
            mmkkll napisał:

> > klamstwo oswiecimskie jest
            > > karalne
            >
            > Z ciekawości:
            > Możesz wskazać paragraf, bo nie mogłem tego znaleźć w kodeksie karnym?
            > Albo niedokładnie szukałem(wg. słów kluczowych).
            >
            > >rasizm, nietolerancja religijna itd.
            >
            > Zależy od formy ww. zjawisk.

jesli mozna to nie rozmawiajmy z przedstawicielka polskich prostytutek o
            tragedii oswiecimskiej na tym watku. to jest zenujace,ze ktos taki jak ona wogle
            pisuje tutaj,nie kazdy ma amnezje.
            • mmkkll Re: kwestia wolnosci slowa 04.12.05, 17:12
              Mnie nie za bardzo obchodzi jej "artystyczna" działalność.
              Pytałem tylko o dane zagadnienie.
              • i-love-2-bike Re: kwestia wolnosci slowa 04.12.05, 17:14
                mmkkll napisał:

> Mnie nie za bardzo obchodzi jej "artystyczna" działalność.
                > Pytałem tylko o dane zagadnienie.

jedno sie z drugim laczy,gdyz ona tu dziala na forum jako guru,ekspert i
                cenzor,a chyba ma do tego male przygotowanie akurat w tej dziedzinie.
                • mmkkll Re: kwestia wolnosci slowa 04.12.05, 17:18
                  > dziala na forum jako guru,ekspert

Użytkownicy nie muszą takiej osoby uznawać za guru/eksperta.

> cenzor

Fakt, w nieco za dużym stopniu.
            • syn_rybaka Re: kwestia wolnosci slowa 04.12.05, 19:42
              i-love-2-bike napisała:

> > jesli mozna to nie rozmawiajmy z przedstawicielka polskich prostytutek o
              > tragedii oswiecimskiej na tym watku. to jest zenujace,ze ktos taki jak ona
              wogl
              > e
              > pisuje tutaj,nie kazdy ma amnezje.

A ty kim jestes ?
              Pytalas sie o biczyk , czy czasem niezdegenerowana , albo moze zazdrosnica
              jestes .
              • i-love-2-bike Re: kwestia wolnosci slowa 04.12.05, 20:19
                syn_rybaka napisał:

> A ty kim jestes ?
                > Pytalas sie o biczyk , czy czasem niezdegenerowana , albo moze zazdrosnica
                > jestes .

no na pewno nie jestem synem rybaka,bo od tej hustajacej lajby i smrodu rybiego
                mozna tylko sie pochorowac. mance zazdroszcze wszytskiego,wiadomo 700+ chlopa w
                tym staruszkow,piorkowych stringow a szczegolnie tego macy co ja pral na cacy po
                jej slicznej glacy. moze jakas piosenke dla mnie ulozysz,gdyz mnie zazdrosc
                zzera wewnetrzenie synu rybaka. a do izwiestii to ty mozesz pisywac tam rybakow
                uwielbiaja,bo smrod ten sam. no to chlup rybenko.
                • dana33 Re: kwestia wolnosci slowa 04.12.05, 21:24
                  ja ci cos powiem..... nic mnie nie obchodzi, czy marianna prostytutka, czy
                  miala jednego chlopa czy 700+ jak piszesz, nie obchodzi mnie czy ona cenzor,
                  czy nie.... ja nie widzialam jeszcze ani jednego tak wulgarnego postu marianny
                  o kimkolwiek jak te twoje o niej....
            • dana33 Re: kwestia wolnosci slowa 04.12.05, 21:22
              nu, pustemo..... po pierwsze najpierw musisz udowodnic, ze marianna jest
              prostytutka. a po drugie, to co masz przeciwko prostytutkom? czesto bardziej
              porzadne kobiety niz te "uczciwe"...... oprocz tego nie kradna, tylko ciezko
              pracuja.... nu, ale czego mozna sie spodziewac po pustemie?
    • azarel takie powolanie 04.12.05, 16:39
      Zgadzam sie, ze cenzura jest tu okropna. Podejrzewam, ze kropka jest cenzorem z
      zamilowania i byc moze po prostu kontynuuje kariere zaczeta jeszcze w PRL.
      • i-love-2-bike Re: takie powolanie 04.12.05, 16:43
        azarel napisał:

> Zgadzam sie, ze cenzura jest tu okropna. Podejrzewam, ze kropka jest cenzorem z
        > zamilowania i byc moze po prostu kontynuuje kariere zaczeta jeszcze w PRL.

gw walczy o wolnosc slowa na bialorusi kolego,anie w polsce,tego nie wiesz?
        • syn_rybaka Re: takie powolanie 04.12.05, 19:39
          i-love-2-bike napisała:

> azarel napisał:
          >
          > > Zgadzam sie, ze cenzura jest tu okropna. Podejrzewam, ze kropka jest cenz
          > orem z
          > > zamilowania i byc moze po prostu kontynuuje kariere zaczeta jeszcze w PRL
          > .
          >
          > gw walczy o wolnosc slowa na bialorusi kolego,anie w polsce,tego nie wiesz?

To po co piszesz wiec na FS GW .
          Zacznij pisac na forach Izwiestii, albo Prawdzie , Spiegla ,NYT ,Guardiana ..

• fs_suck Re: takie powolanie ? 04.12.05, 20:32
            zona aktualnego ministra MON Radka Sikorskiego nijaka Anne Applebaum pisuje
            dla "lewicujacego" Washington Post,zycie jest skomplikowane i lubi platac
            figle nie uwazasz azrael?
      • fs_suck Re: takie powolanie 04.12.05, 20:34
        przepraszam to bylo skierowane pod adresem syna rybaka.
        • i-love-2-bike Re: takie powolanie 04.12.05, 20:36
          fs_suck napisał:

> przepraszam to bylo skierowane pod adresem syna rybaka.

mam nadzieje,ze wyplynal na morze,gdzies w okolicy Cape Good Hope,tam wiatry
          okrutne i latajacy holender sie pojawia,let's keep our fingers crossed:))
          • fs_suck Re: takie powolanie 04.12.05, 20:42
            przyladek jest wspanialy,tak jak zreszta cala SA:
            www.capepoint.co.za/
            • i-love-2-bike Re: takie powolanie 04.12.05, 20:47
              fs_suck napisał:

> przyladek jest wspanialy,tak jak zreszta cala SA:
              > www.capepoint.co.za/

ale wiatr tam daje,ze ho,ho,sczegolnie na ty obserwatorium:))
              ps. na szczescie latajacego holendra nie widzialam,ale niestety na cape aquilas
              nie dojechalam, a to w koncu najbardziej na poludnie wysunieta czesc afryki. za
              to poznalam bikerow z austrii,ktorzy na bikach przez afryke jechali,mocni ludzie:))
          • syn_rybaka Re: takie powolanie 04.12.05, 20:45
            i-love-2-bike napisała:

> fs> mam nadzieje,ze wyplynal na morze,gdzies w okolicy Cape Good Hope,tam
            wiatry
            > okrutne i latajacy holender sie pojawia,let's keep our fingers crossed:))

Koniec nadziei , jestem tutaj .
            Chcialem wyplynac , ale postanowilem zostac i na Mikolaja tobie cos
            zprezentowac .
            Juz kupilem i wysle na adres pewnej firmy w USA z prosba o odnalezienie
            odbiorczyni , ta firma w USA ma doswiadczenie , juz niejednego wydala .
            • i-love-2-bike Re: takie powolanie 04.12.05, 20:49
              syn_rybaka napisał:

> i-love-2-bike napisała:
              >
              > > fs> mam nadzieje,ze wyplynal na morze,gdzies w okolicy Cape Good Hope
              > ,tam
              > wiatry
              > > okrutne i latajacy holender sie pojawia,let's keep our fingers crossed:))
              >
              >
              > Koniec nadziei , jestem tutaj .
              > Chcialem wyplynac , ale postanowilem zostac i na Mikolaja tobie cos
              > zprezentowac .
              > Juz kupilem i wysle na adres pewnej firmy w USA z prosba o odnalezienie
              > odbiorczyni , ta firma w USA ma doswiadczenie , juz niejednego wydala .

mam nadzieje,ze swierze dojdzie,inaczej dzwonie do FBI,ze mnie otruc chciales.
        • syn_rybaka Re: takie powolanie 04.12.05, 20:40
          fs_suck napisał:

> przepraszam to bylo skierowane pod adresem syna rybaka.

To dlatego ta kolezanka od rowerow niechce tam pisac ,a moze nie zna na tyle
          angielskiego ?
          • i-love-2-bike [...] 04.12.05, 20:44
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • syn_rybaka Re: takie powolanie 04.12.05, 22:20
      i-love-2-bike napisała:

> zanim zaczniesz pouczac drugich uwazaj na gramatyke polska,nie robisz piszemy
      > oddzielnie.
      > z powazaniem ta co niczego NIE ROBI.

Nie szkodzi , bledy na klawiaturze robi kazdy , ty tez .
      Masz racje nie powazam ciebie , zreszta niby za co , za chece na forum ,czy
      za pijane posty , nie , nie mozna ciebie powazac i traktowac powaznie .
      Pozegnalas sie w jakims poscie powyzej , a jednak piszesz dalej ,
      nie jestes konsekwentna a wiec podkreslasz swoja niewiarygodnosc .
      Musisz byc bardzo samotna , patrzac na ilosc postow na FS ,nalezysz do
      czolowki .
      Chyba o to tobie chodzi i s t n i e c t u na FS .

Tym razem bez powazania .
      • i-love-2-bike Re: takie powolanie 04.12.05, 22:37
        syn_rybaka napisał:

> i-love-2-bike napisała:
        >
        >
        >
        >
        >
        > > zanim zaczniesz pouczac drugich uwazaj na gramatyke polska,nie robisz pis
        > zemy
        > > oddzielnie.
        > > z powazaniem ta co niczego NIE ROBI.
        >
        > Nie szkodzi , bledy na klawiaturze robi kazdy , ty tez .
        > Masz racje nie powazam ciebie , zreszta niby za co , za chece na forum ,czy
        > za pijane posty , nie , nie mozna ciebie powazac i traktowac powaznie .
        > Pozegnalas sie w jakims poscie powyzej , a jednak piszesz dalej ,
        > nie jestes konsekwentna a wiec podkreslasz swoja niewiarygodnosc .
        > Musisz byc bardzo samotna , patrzac na ilosc postow na FS ,nalezysz do
        > czolowki .
        > Chyba o to tobie chodzi i s t n i e c t u na FS .
        >
        > Tym razem bez powazania .

duzo wiesz jak na poczatkujacego. wiesz co jak widac nie rozumiesz i tekstow
        polskich bo belkoczesz bezwiednie co wpis. personalnie nie zalezy mi na
        powazaniu takich typow jak ty,bo od ciebie co wpis to coraz bardziej zalatuje
        prowokiem o znanym nicku, a wiec to ty kolego zejdz z mego nicka i mego wpisu i
        zasilaj szeregi innych medrcow piszacych swe cenne uwagi na tym forum humorum.
        ps. powinienes nie miec trudnosci z liczeniem mych wpisow,mozesz nawet oglosic
        ich ilosc,to ulubiona zabawa milych kumpli i kumpelek z pewnego kraiku,a teraz
        bujaj sie koles.
      • stary_rybak Re: takie powolanie 04.12.05, 22:39
        jako syn czlowieka morza powinienes okazac wiecej szacunku kobiecie i byc
        bardziej w stosunku do niej szarmancki,jest to pielegnowana starannie z
        pokolenia na pokolenie tradycja ,nie uwazasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka