Dodaj do ulubionych

Multicooker z Biedronki

04.01.17, 21:46
Właśnie zostałam nim "obdarowana" Tyle tylko, że nie było w nim książki z przepisami.
O co mi chodzi?

Czy któraś ma taki multicooker Hoffen z ksiązką?
Chodzi mi o przykładowy przepis np na użycie szybkowara, wolnowara czy też zupy.

W sieci jest sporo przepisów do innych takich urządzeń - czy mogę je stosować do tego akurat? Znalazłam o podobnych parametrach - moc, pojemność misy itp, ale o większej liczbie programów. Czy te przepisy będą ok?

Bo w zasadzie pozbywać się tego nie chcę. Mogłabym reklamować jako niekompletne, ale w okolicznych Biedronkach wszystkie egzemplarze książek nie mają. A urządzenie ma być wożone na działkę - na której nie można nic cennego zostawiać, bo niestety kradną wszystko....I to by było tak dobre.

Obserwuj wątek
    • katkago Re: Multicooker z Biedronki 04.01.17, 22:04
      Jak to okoliczne Biedronki??? Można u Ciebie jeszcze kupić to urządzenie? Ja pytałam w kilku w Warszawie i nigdzie nie było... Nawet byłam zapisana na listę kolejkową i niestety nic z tegosad
      Bez książki to chyba ciężko będzie... Chociaż podobno mozna korzystać z przepisów do Termomixa i tego lidlowego multicookera.
      • kochamruskieileniwe Re: Multicooker z Biedronki 04.01.17, 22:10
        o masz - wieczorem u mnie były jeszcze 3 egzemplarze...
      • kochamruskieileniwe Re: Multicooker z Biedronki 04.01.17, 22:12
        W internecie jest mnóstwo - za pierwszym razem potrzebuję przepis.Potem będę sama kombinować potrawy.
        Tylko szukam urządzenia kompatybilnego z tym Hoffenem
      • els.ol Re: Multicooker z Biedronki 04.01.17, 22:25
        Ja myślę, że autorce chodziło o to:
        https://3.bp.blogspot.com/-iwH0c_NfIeM/V_X_xdJadKI/AAAAAAAAMkE/xKznFpy6E0Ifl0Vt-0Vv3E_jihqgNCuEACLcB/s1600/wielofunkcyjne_urzadzenie_do_gotowania_multicooker_hoffen_foodexpert_biedronka.jpg

a Ty pewnie myślisz o odpowiedniku thermomixa, bo to niego były zapisy?
        • kochamruskieileniwe Re: Multicooker z Biedronki 04.01.17, 22:27
          Tak, o ten smile
          • katkago Re: Multicooker z Biedronki 04.01.17, 23:03
            Aaaaa... To się nie dogadalyśmysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka