Dodaj do ulubionych

Wózek+bobas na roczek dla dziewczynki

14.02.17, 12:00
proszę pomóżcie. Jestem mamą 2 chłopaków, mam chrzesniaczkę dziewczynkę. Dostała sporo zabawek po chlopcach (wszelkie puzzle, klocki duplo, samochody, plastikowe grające cuda itp), dlatego na roczek chciałabym jej cos kupić typowo "dziewczęcego". Myśle o wózku z jakimś bobasem.
Chciałabym zamknąć sie w 120 zł.
Proszę mamusie dziewczynek - co byście poleciły w tym temacie? jaka lala? jaki wózek?
a moze coś innego kupić?
Obserwuj wątek
    • makoja Re: Wózek+bobas na roczek dla dziewczynki 14.02.17, 12:26
      Jak na roczek to stabilny wózek-chodzik
      np taki już z lalką allegro.pl/fisher-price-wozek-chodzik-pchacz-3w1-m9523-24h-i6703768783.html
      a tutaj inny bez lalki allegro.pl/smoby-wozek-spacerowka-mini-kiss-pchacz-chodzik-i6701204477.html
      chyba że na później pow. 18 mies jest większy wybór - fajne są smoby , córka miała taki allegro.pl/smoby-wozek-dla-lalek-spacerowka-minnie-mouse-i6715695809.html ale tu już dziecko musi stabilniej chodzić, bo opierając się na wózku będzie go przewracać
    • bibiam Re: Wózek+bobas na roczek dla dziewczynki 14.02.17, 21:11
      W 120zł proponuje ukochaną lalkę mojej dwulatki m.ceneo.pl/33402681;pla?se=GbURRsztAQDkTXuqN1tW0KU3m_HZ5_bB&gclid=CPe5upSxkNICFYuHsgoduvIDEA#tab=click śpi z nią i wszędzie nosi, jeśli chodzi o wózek to najlepiej mała spacerówkę pełno tego w marketach zaletą jest to ze mało miejsca zajmuje i można złożyć. My mamy taką z Lidla www.google.pl/search?q=lidl+wózek+dla+lalek&client=ms-android-samsung&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiaw_3FspDSAhXrPZoKHeBFCp0Q_AUIBygB#imgrc=Kp8MZPNEdeihVM:
      • bibiam Re: Wózek+bobas na roczek dla dziewczynki 14.02.17, 21:13
        Te lalki Laury są jeszcze w wersji niebieskie ubranie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka