Dodaj do ulubionych

Buty na kółkach

18.05.17, 18:09
Hej.
Planuję kupić córce buty z kółkami, coś w tym stylu allegro.pl/butorolki-buty-led-z-kolkami-rolki-14-kolorow-film-i6618702865.html
jest tego sporo na allegro, w sklepach sportowych i nie wiem które wybrać?
Wasze dzieciaki mają, które polecacie?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: Buty na kółkach 18.05.17, 19:35
      Kupiłam sobie takie jakis czas temu i głupie to było wink w sumie ani rolki ani buty tzn chyba jednak cieżko sie na tym nauczyć jezdzic (oglądałam filmiki i ćwiczyłam, wydaje mi sie ze umiejetność jazdy na rolkach moze utrudniać jazdę na tym) ale najgorsze ze do chodzenia (tzn bez wyjmowania kołek) to sie nie nadaje uncertain czyli generalnie sensowniej wychodzi mieć rolki i buty na zmianę niz to bo i tak do jazdy na zmianę z chodzeniem sie noe nadaje. Ale gdzues na wakacjach widziałam dzieciaka ok 10 lat który po markecue na tym śmigał i wyglądało ok.
      Chetnie poznam doświadczenie innych w tym temacie smile
    • eesti_2005 Re: Buty na kółkach 18.05.17, 19:37
      Moi mają, kupione kiedyś za niecałe 20zł na jakiejś wyprzedaży. I mimo że potrafią jeździć na rolkach i łyżwach, to tych kółek nie załapali. Ja sama próbowałam z takimi nakładkami kółkami na buty. Bardzo ciężko się jeździ na piętach. To raz. A dwa, potrzebna jest idealnie równa powierzchnia, żeby dało się jechać na tych małych kółeczkach (np jak na filmie w aukcji, po centrum handlowym).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka