Dodaj do ulubionych

zalando płatność kartą

22.05.18, 14:55
Czy na zalando można płacić kartą? Czy tylko zwykłym przelewem? Napisałam do nich rano ale na razie bez odzewu a zależy mi na szybkiej płatności (jak płacę przelewem to dopiero za około 2 dni otrzymuję informację, że zamówienie jest opłacone i jest w realizacji).
Obserwuj wątek
    • dwellajna Re: zalando płatność kartą 22.05.18, 16:10
      To zapłać paypalem
    • patatajowa Re: zalando płatność kartą 22.05.18, 18:12
      na zalando mozesz płacić tym co ci zalando udostępnia.b nie wszystkim udostępnia to samo albo na kazdym koncie jednej osoby co innego. i nie dojdziesz dlaczego tak jest wink
    • majkusia08 Re: zalando płatność kartą 22.05.18, 21:45
      Na samym dole strony głównej Zalando masz wymienione sposoby płatności.Aby otrzymać odpowiedź na swoje pytanie może lepiej zadzwonić?
      Ja zawsze płacę kartą.
      No chyba,że pojawi się sytuacja jak pisze patatajowa. Chociaż ja nigdy się z tym nie spotkałam,zawsze pojawiają mi się wszystkie dostępne płatności.
    • la_luz7 Re: zalando płatność kartą 22.05.18, 22:19
      Jest tak jak pisze Patatajowa. Założyłam nowe konto i pojawiły się akurat wszystkie rodzaje płatności, wybrałam płatność kartą. Ale przypomniałam sobie, że jakiś czas temu zakładałam już nowe konto, żeby mieć tą płatność kartą (bo tak mi najwygodniej) tylko, że "wylosowałam" znowu tylko przelew. Jest to dla mnie bez sensu, że trzeba zakładać nowe konto, żeby zmienić rodzaj płatności (i to nie zawsze jak widać pomaga) ale tak niestety jest na Zalando.
    • magdalenca78 Re: zalando płatność kartą 25.05.18, 13:25
      A nie masz opcji płatności przy odbiorze? Tak chyba najszybciej zrealizują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka