emonik 11.10.04, 23:55 Warto kupić dla 15 m-cznej córeczki, która nie daje sobie zmierzyć temperatury w pupie ani pod pachą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: Termometr w smoczku 12.10.04, 16:59 Hej! Ja też jestem ciekawa porad - już o tym też pisałam. Ostatnio mogłam się przekonać jakim horrorem jest mierzenie temperatury mojej 8 m-ej królewnie. Też zastanawiam się nad zakupem takiego smoczka - ale widzę, że sporo modeli jest bardzo tanich i ciekawe ile jest to warte? pozdro - Ania z Zuzią Odpowiedz Link Zgłoś
eklon Re: Termometr w smoczku 13.10.04, 14:12 Ja mam takowy. Synek ma 5,5 miesiąca. Jestem z niego zadowolona, ale należy pamiętać, że dziecko musi być przyzwyczajone do ssania smoczka, bo na przykład u mojej siostrzenicy, która smoczka nie uznaje, ten termometr był po prostu beee. Nie pamiętam firmy, ale sprawdzę i dam Wam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
ella1976 Re: Termometr w smoczku 13.10.04, 18:34 Używałam u mojej córci od samego początku i to jest prawdziwa rewelacja, nigdy nie było problemów z mierzeniem temperatury, szybka wymiana smoczków i mała nawet się nie orientowała. W styczniu pojawi się druga panienka i termometr w smoczku jest na pierwszym miejscu zakupów jakie czekają mnie w aptece! Ps Ale oczywiście potwierdzam słowa eklon, że termometr spisuje się tylko u dzieci które tolerują smoczki, moja siostrzenica za chiny nie dała sobie włożyć smoczka do buzi! Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Termometr w smoczku 13.10.04, 20:03 Czyli mogę sobie odpuścić zakup takiego smoczka - moja Zuzia niestety nie toleruje smoczka. A szkoda Pozdrawiam Ania z Zuzią Odpowiedz Link Zgłoś
emonik Re: Termometr w smoczku 14.10.04, 23:56 Ella1976 i Eklon! Jakiej firmy są Wasze termometry i mniej-więcej ile taka przyjemność kosztuje? Bardzo proszę o odpowiedź, a za poprzednią - serdecznie dziękuję! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ella1976 Re: Termometr w smoczku 15.10.04, 08:52 emonik ja miałam termometr firmy canpol, niestety nie wiem ile kosztował bo go otrzymaliśmy w prezencie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś