erinaceus 12.10.04, 10:17 No własnie - przed nami zakup kurtki/kombinezonu zimowego dla córci - rozmiar około 86/92. Plus dodatki(czpeczka, szalik...). Co byście poleciły? I w jakiej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rupe Re: Gdzie na zakupy W Warszawie? 12.10.04, 22:53 Duzy wybor kombinezonow, kurtek i roznych dodatkow maja w Tomi na Chojnowskiej 35. mozna zajrzec tez na ich strone www.tomi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Gdzie na zakupy W Warszawie? 12.10.04, 23:47 Najwygodniej chyba w ktoryms z centrow handlowych, bo masz kilka sklepow pod jednym dachem. Ja lubie Klifa - jest tam Mothercare i Wojcik, a ponadto Kappahl i Cubus, gdzie tez bywaja fajne rzeczy dla dzieci. Albo Wola Park - masz tam Smyka, Quadri Foglio i Mothercare obok siebie. Ponadto C&A i Kappahl na parterze, oraz H&M na pietrze. Ja ostatnio kupowalam kombinezon na zime dla corki w QF w Wola parku, a czapke i szalik w Wojciku w Klifie. Nie znam dobrze CH Targowek, ale wiem, ze tam tez jest Wojcik oraz la Halle (ladne rzeczy - jak sa obnizki, to dosc atrakcyjne ceny), a takze sklep Marekko (chyba), tez z ubraniami dla dzieci. aga Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Ceny 12.10.04, 23:53 Zapomnialam podac ceny. Kombinezony w QF raczej powyzej 200zl (przynajmniej te 2-czesciowe). W Wojciku 2-cz. - 200zl (70zl spodnie i ok. 130zl kurtka). Komplet polarowy czapka i szalik w Wojciku kosztowal 47zl. W Cubusie i Kappahl ceny czapek i szalikow zblizone do Wojcika lub nieco wyzsze (ok. 50 - 60zl za komplet). aga Odpowiedz Link Zgłoś
ewakac Re: Ceny 13.10.04, 10:29 Witam ja robię zakupy w sklepie w Babicach pod Warszawą.Kupiłam tam kobminezon rozmiar 92 za 70,00, najdroższe były za 160,00.Nie mam przy sobie wizytówki.ale przy okazji prześlę nr telefonu lub adres. W zeszłym roku kupiłam synowi kombinezon z rekawiczkami i "butkami" w 5 10 15 za 49,00. Przyznaję,że nie satć mnie na kombizezony na 1 sezon za 200 pln , więc szukam czegos tańszego ale nie byle czego. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Ceny 13.10.04, 22:31 ewakac napisała: > Witam > ja robię zakupy w sklepie w Babicach pod Warszawą. Ja co prawda zimowych zakupow tam nie robilam, ale tez sklep polecam. Czesto tam kupuje rozne ubranka i akcesoria. Maja dobre ceny. > Przyznaję,że nie satć mnie na kombizezony na 1 sezon za 200 pln , więc szukam > czegos tańszego ale nie byle czego. Ja licze na to, ze ubranka po starszej coreczce ponosi tez, przynajmniej w jakims stopniu, mlodsza. Aha, na Allegro mozna tez znalezc baaardzo fajne ubranka za polowe czy 1/3 ceny nowego. Nie wykluczam, ze na przyszla zime wlasnie tam zaopatrze pociechy w zimowe ciuszki. aga Odpowiedz Link Zgłoś
curieuse Re: Gdzie na zakupy W Warszawie? 14.10.04, 23:44 Nie wiem, jaki masz budżet więc trudno odpowiedzieć na Twoje pytanie. Można przejechać się do Factory (Ursus) są tam 2 sklepy z ubrankami dla dzieci. Często mają ciekawe ubranka bdb jakości za nieduże pieniądze. Podobne ubranka znajdziesz w Brwinowie (jest tam hurtownia). Życzę udanych zakupów! Odpowiedz Link Zgłoś
dador1 Re: Gdzie na zakupy W Warszawie? 15.10.04, 09:51 A gdzie w Brwinowie jest ta hurtownia? Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
hipopotam3 Re: Gdzie na zakupy W Warszawie? 15.10.04, 21:41 W Bobo w Konstancinie jest teraz rabat na wszystkie ubranka duży wybór różnych kombinezonów o rabacie na www. ebobo.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
curieuse Re: Gdzie na zakupy W Warszawie? 15.10.04, 22:00 Sorry, nie zna adresu. Sama tam nie byłam ale na pewno ktoś Ci pomoże w Brwinowie Odpowiedz Link Zgłoś
erinaceus Re: Gdzie na zakupy W Warszawie? 16.10.04, 00:37 Dzięki dziewczyny, w końcu kupiłam w Wójciku, a oglądałam na Targówku i w Blue City - ale nic nie pasowało tak bardzo jak u Wójckika. I tym sposobem mam 250 zł mniej pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś