Dodaj do ulubionych

Tymonko kochana

27.07.06, 16:44
odebrałam Twojego maila. dziś już pewnie nie dam rady odpisać,
ale jutro od rana w pracy czekam na relacje z wizyty u gina!!!!

proszę zadaj mu te wszystkie pytania i opowiedz czym się martwisz. koniecznie.
a jutro opowiesz mi. nie lekceważ czasem tego bólu i opowiedz. i o mężu też.
ściskam Ciebie mocno.
asia
Obserwuj wątek
    • tymonka30 Re: Tymonko kochana 27.07.06, 16:57
      Asiunia na pewno napiszę. Będę gnać od niego, żebym tylko zdąrzyła do Twojego
      wyjazdu. A której myślisz, że wyjedziecie?
      • stauros1 Re: Tymonko kochana 27.07.06, 21:00
        Cześć Tymonka. Gdzie Ty się podziewałaś? Urlopowałaś? Co się tam u Ciebie
        dziedzie kobito? Znowu jakiś problem? Oby wszystko było dobrze. Jak chcesz się
        wygadać to mozesz na moją skrzynkę mofr1@o2.pl
        Pozdrowionka
        • tymonka30 Re: Tymonko kochana 28.07.06, 07:56
          Napiszę po powrocie. Właśnie jadę a więcej na skrzynkęsmile Papa.
    • asiunia555 no i co Tymonka? 28.07.06, 08:21
      spytałaś o wszystko czy znów umknęły Ci ważne pytania?
      Tymonka dziś to spoko. jeszcze jestem. wieczorem pakowanie, a jutro rano
      wyjazd!!!
      ciekawa jestem co Ci gin powie.????
      a trzymam kciuki żeby to były dobre wieści!
      • dagps Re: no i co Tymonka? 28.07.06, 08:38
        bedzie ciebie aska brakowalo, wracaj szybko.

jak tam tymonka?
        • asiunia555 Re: no i co Tymonka? 28.07.06, 09:13
          dziękismile
          mi też będzie was brakowało. z atydzień wpadnę na forum i chcę słyszeć że owu
          potwierdzone, tempki wysoki, miesiączek brak.smile))
          będę trzymać za was kciuki.
          • dagps Re: no i co Tymonka? 28.07.06, 10:15
            tzreba bylo mowic od razu ze ty lubisz slyszec ze @ brak, moglam od 8 lat cie zadowalac ;P
            • asiunia555 Re: no i co Tymonka? 28.07.06, 10:34
              ej Ty babsztylku kochanysmile))!!!!
              wiesz o jaki brak @ mi chodzismile)))
          • tymonka30 Re: no i co Tymonka? 28.07.06, 10:24
            Już jestem, uff, zmachałam się, zgrzałam, bo przy okazji musiałam sobie
            pojechać kupić jakiś ciuch na poprawę humorusmile i mam naprawdę dobry, bo sobie
            wszystko wyjaśniłam. Tym razem napisałam sobie karteczkę z pytaniami i ją
            studiowałam zanim wejdęsmile Spytałam o wszystko co chciałam, o uczulenie męża, o
            badania hormonów i o to co dalej.
            No więc ja nie mam żadnego stanu zapalnego więc to co ma mąż jest skutkiem
            czegoś innego i niekoniecznie zawsze to musi przejść na partnera drogą płciową
            stąd ja czysta a on uczulony. Wreszcie coś nie po mojej stronie heh. Dostanie
            jednorazową dawkę leku i maści i powinno przejść. Mama nadzieję, bo jak tu
            robić dzieci?smile
            A ja mam brać od dzisiaj duphaston na wywołanie @, bo jajniki czyste
            policystyczne oczywiście, nic nie rośnie a naturalnie nie wiadomo kiedy by @
            przyszła więc mam brać. Stąd też te moje bóle czasem w podbrzuszu z powodu poli.
            Kolejna sprawa to badanie hormonów. Gin powiedział, że jego zdaniem nie ma
            potrzeby, damy jeszcze szansę clo i od kolejnego cyklu mamy się brać ostro do
            roboty a nie narzekać na upałysmile Pytałam o bromergon, bo porzednio brałam ale
            on mówi, że jak pęcherzyki rosną to nie trzeba.
            Tyle.
            Jednak ta wizyta mnie trochę uspokoiła. Nie jest różowo ale przynajmniej wiem
            coś.
            T.

• asiunia555 Re: no i co Tymonka? 28.07.06, 10:56
              no to dobrze Tymonka. że jakieś dobre wiadomości (że nie ma torbieli np.) że u
              Ciebie czysto. facetom szybko się leczą takie sprawy więc też będzie ok.
              łykaj duphaston i po @ zabieraj się ostro do roboty z clo. i niech się wtedy
              uda!!!! będę mocno jak zawsze trzymać kciuki.

a co sobie kupiłaś???smile
              • tymonka30 Re: no i co Tymonka? 28.07.06, 10:57
                Wejdź na priv.smile
                • asiunia555 Re: no i co Tymonka? 28.07.06, 11:06
                  jeszcze nie przyszło; widać internet i email też przemęczone upałamismile)))
              • dagps Re: no i co Tymonka? 28.07.06, 11:00
                dobrze tymonka, wazne ze nic nie jest natorbielonesmile dobrze asia mowi ze chlopaki szybko sie ecza, i dalej nic tylko dzieci robicwink chlodniej ma juz byc od nowego tygodniasmile dawaj duphaston, doganiaj mnie, bedziemy kombinowac dalej.

wazne pytanie asia zadala, co sobie kupilassmile?
                ja dzis ide po ta bluzke za usg
                • asiunia555 :))))) 28.07.06, 11:04
                  ja na przykład kupiłam buty - takie fajne - na wyjazdy w górysmile
                  • tymonka30 Re: :))))) 28.07.06, 12:26
                    A ja spodnie i koszulkę w Orseyu na obniżkach. Gin wziął tylko 50 zł kochany
                    więc starczyło na szmatkę jakąś jeszcze. No czasem trzeba, bo cieszy to jak
                    cholerasmile
                    • tymonka30 Re: :))))) 28.07.06, 12:28
                      Eeee a może to przez mojego męża my nie zachodzimy? On się często na to skarży
                      tylko potem przechodzi. Myśleliśmy, że to od przeterminowanego Feminum o 2 lata
                      ale mi nic nie jestsmile To dopiero talent, 2 lata po okresie ważności żel
                      używać. Gratulacje dla samej siebie!smile
                      • asiunia555 Re: :))))) 28.07.06, 12:39
                        nic tylko Ci pogratulować spostrzegawczości: )))
                        • dagps Re: :))))) 28.07.06, 16:00
                          gratulacje dla samej tymonki wink
                          • tymonka30 Re: :))))) 28.07.06, 19:18
                            Teraz trochę mi wstyd ... zaraz potem przejrzałam wszystkie leki w szafce i
                            połowa była przeterminowana, oprócz tych hormonalnych, bo te zawsze świeżynkismile
                            • dagps Re: :))))) 29.07.06, 07:43
                              kiedys zawsze jest czas na porzadkiwink
                              nastepnym razem warto je zrobic zanim sie ktos pochorujesmile

i aska pojechaaaaala.....
                              • tymonka30 Re: :))))) 29.07.06, 08:33
                                Dobrze jej to zrobi... ani się obejrzemy a znowu będzie z namismile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka