cubus1 12.10.04, 21:22 Ile kosztują nowe? Czy są lepsze od Chicco London? Czy można dokupić budkę,pająk,koszyk? Mogę kupić używany za ok.240zł ale bez żadnych dodatków?Rozsądna cena czy przepłacenie? Proszę was bardzo o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty1234 Re: bebe confort -allegro??????? 12.10.04, 21:33 Hej, Wydaje mi się, że to troszkę dużo. My choć do jazdy tym wózkiem mamy jeszcze sporo czasu kupiliśmy na allegro za 117 zł z przesyłką (dodatkowo z budka uniwersalną chyba z Tako) i dokupiłam w serwisie koszyk za 30 zł. Taka budka to koszt ok. 60 zł. Co do pałąka to też na razie szukam i dopasowuję ale myślę, że będzie kosztował ok. 20-30 zł. Więc w sumie wyjdzie mnie jakieś 170 zł ale już ze wszystkim o co pytałaś. Nowy wózek z tego co pamietam kosztuje ok. 360 zł i ma już kosz na zakupy. Pzdr, Beata Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-j Re: bebe confort -allegro??????? 12.10.04, 21:41 Za zwykły czy allegro plus? Za zwykły to drogo. Tu masz nowe... www.maledziecko.pl/index.php?cPath=51_139_181_210 Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: bebe confort -allegro??????? 12.10.04, 22:00 Jak cos to radze ci kupic wersje plus. Ten dopinany palak daje dziecku o wiele mniejsza swobode. A budka jest konieczna. co do porownania z londonem (mam oba te wozki), to london ma wersje winter ze spiworkiem, ktory sie przyczepia do wozka (tak, ze nie zjezdza). Znacznie lepiej, latwiej sie go rowniez prowadzi (manewry). ale nie ma palaka (tylko taki dokupywany). Przy chicco winter jest takze folia p/deszczowa. Ja na zime wole chicco london. Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 Re: bebe confort -allegro??????? 13.10.04, 11:45 Dziękuje. To był model zwyły. Zdecydowanie wolę Plus. Dziękuje za link do sklepu - nie mogłam go nigdzie znaleść. Czyli ta wersja Plus oprócz wygodniejszego siedziska ma kosz oraz pająk( czy to tylko zabezpeiczenie i nie pająk? Czy wiecie gdzie w W-wie można je obejrzeć? Czy są oryginalne budki i pająki i jaka jest ich cena? Dziękuje że powstrzymałyście mnie od przepłacenia. Odpowiedz Link Zgłoś