Dodaj do ulubionych

Pralka - jaka

03.11.18, 19:41
Moja pralka dzisiaj ostatecznie podziękowała za dalszą współpracę. Miałam Candy całkiem fajna, ale to był mój 2 model tej firmy i znowu po 4 latach nie ma czego naprawiać bo się nie kalkuluje. Wobec tego chciałabym zmienić firmę i mam dylemat. Pan, który zajmuje się serwisem, od lat naprawia nam różne awarie w pralkach (jest w porządku) proponuje BOSH natomiast Pan w sklepie namawia nas na LG, bardzo przekonująco. Obie pralki to koszt 1999,99 - BOCH WAT 24441PL a LG F4J6VY0W. Co wybrać. Proszę o pomoc bo chciałabym w poniedziałek kupić. Bez pralki ciężko, oj ciężko wink
Obserwuj wątek
    • banowanyzaprawde1 Re: Pralka - jaka 03.11.18, 21:00
      Jeśli wymieniasz pralki co 4 lata to kup taką za 800 zł., nie będzie szkoda wywalić.
    • affne Re: Pralka - jaka 03.11.18, 22:29
      Jak najtańszą, firma nieważna, to wszystko jest to samo i jak najmniej bajerów.
    • silje78 Re: Pralka - jaka 03.11.18, 22:34
      Przez 8 lat uzywalismy Bosh'a. Przestala wirowac. Kupilismy nowa, tez Bosh. Po tygodniu tez przestala wirowac, przyszedl oszust-serwisant (dluga historia), niby naprawil. Po dwoch praniach ro samo. Zareklamowalismy, zwrocili nam gotowke i kupilismy Electrolux'a z linii Steamcare. Cena taka jaka chcesz zaplacic. Ladownosc 8kg. Uzywamy jej od 3 lat. Dwa lata temu tesciowie kupili taka sama. Nadal jest w ofercie. Polecam.
      • levoonia Re: Pralka - jaka 06.11.18, 20:37
        mam taką chyba od 5 lat już jeśli dobrze pamiętam kiedy kupowaliśmy. Niestety słychać,że z łożyskami już coś nie tak, więc zajrzałam do wątku bo czuję, że niedługo będę musiała się rozglądać...
        Robimy od lat 2 prania dziennie 6 dni w tygodniu, więc nie próżnuje u nas, bardzo z niej zadwolona jestem
    • magia Re: Pralka - jaka 04.11.18, 00:13
      Kup najtańszą.
      Poprzednia za 900zl działała 9 lat, obecna za 1100zl bezawaryjnie chodzi już 6 lat.
    • iberka Re: Pralka - jaka 04.11.18, 00:17
      Moja LG działa 9.5 roku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka