Dodaj do ulubionych

Śniadaniówka

23.01.19, 12:07
Jakie polecacie śniadaniówki do szkoły? Idealna byłaby taka z przegródkami, żeby włożyć kanapkę, owoce i actimela w jeden pojemnik z przegródkami, żeby to było scalone ( a nie pokrywka iddzielnie) i nie gubiło się. Znalazłam Tupperware, ale cena nieakceptowalnie wysoka.
Macie alternatywy?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: Śniadaniówka 23.01.19, 12:54
      Sistema ma spory wybór, można wybrać coś pod siebie, ale swoją droga u mnie te wielkie się nie sprawdzają tzn zajmują pół plecaka dzueci wola brać kilka mniejszych np w jednym kanapka, w drugim dzielonym owoce/warzywa i mandarynka czy jabłko/banan w kolejnym pudełku albo takiej kulce na jablko czy pojemniku na banan.
    • agulag76 Re: Śniadaniówka 23.01.19, 13:29
      obie córki mają śniadaniówki z Herlitz, mieści się kanapka, actimel, mus owocowy...
    • patatajowa Re: Śniadaniówka 23.01.19, 17:47
      cyt: " i nie gubiło się" big_grin czyli albo z alarmem albo na łańcuszku przymocowane do tornistra tongue_out
      przegódki na dobra sprawe sa w pudełku zbedne o ile nie kroisz owoców w kawałki ,a jak kroisz to i tak przegródki nie sa szczelne.
      jak dzieci były młodsze kupowałam tchibo, teraz syn ma zwykły bez nadruków kupiomy w KIK-u za 8 zł a o dziwo trzyma sie juz drugi rok.
      https://livro.pl/media/catalog/product/cache/1/image/555x555/602f0fa2c1f0d1ba5e241f914e856ff9/1/5/15066104725331104.jpg.jpg
      • asiakh Re: Śniadaniówka 23.01.19, 18:52
        Też go mam 😁 drugi rok wszystko ok a mieści się kanapka, baton i mus owocowy itp.
    • kurt.wallander Re: Śniadaniówka 23.01.19, 19:10
      Sistema ma takie, ale one jednak sa dośc pękate. Z mojego doświadczenia pojemne są Tchibo (większa + dwie małe, które można wkładać do środka albo brac oddzielnie), a jednoczesnie dośc płaskie i mieszczą się w zewnętrznych kieszonkach. Szkoda tylko, że wzornictwo takie dziecinne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka