mw115 02.04.19, 22:27 hej któras wie? jest miejsce na : Posiadam kod rabatowy Posiadam kartę upominkową Apart Posiadam kartę Miles & More ale gdzie wpisac numer karty platynowej aby skorzystać ze zniżki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
areola82 Re: APART- gdzie wpisac numer karty 03.04.19, 07:34 Chyba nie ma takiego miejsca przy składaniu zamówienia, numer karty przypisuje się do swojego konta. Nie jestem pewna czy dane osobowe wlaściciela muszą się zgadzać z danymi na które rejestrowało się kartę. Odpowiedz Link Zgłoś
mw115 Re: APART- gdzie wpisac numer karty 03.04.19, 08:01 dzięki, szkoda myślałam, ze można gdzieś podac dziwne tylko, bo ja mam do swojego konta kartę z 10% znizki przypisaną, ale w koszyku żadnego rabatu mi nie odejmuje Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: APART- gdzie wpisac numer karty 03.04.19, 10:17 A nie proście zadzwonic na infolinie i dopytać czy i jak to działa w internetowym? Odpowiedz Link Zgłoś
mw115 Re: APART- gdzie wpisac numer karty 03.04.19, 19:11 dzięki, tak zrobię, mam przypisana kartę z 10% rabatu, kupuję pierścionek nieprzeceniony a rabatu nie nalicza Odpowiedz Link Zgłoś
areola82 Re: APART- gdzie wpisac numer karty 03.04.19, 17:48 nie wiem co chcesz kupić ale sprawdzałam u siebie i rabat się nalicza, ale nie na przecenione produkty. Odpowiedz Link Zgłoś
areola82 Re: APART- gdzie wpisac numer karty 03.04.19, 07:36 Dodam jeszcze że stacjonarnie nie ma problemu - podajesz nr karty przy kasie i tyle. Może to co chcesz zakupić jest dostępne stacjonarnie. Odpowiedz Link Zgłoś