zuza145 Re: Sabat 08.02.10, 01:00 ktoś gdzieś napisał: nie kłóć się z głupim, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem skorzysta ze swojego doświadczenia. Odpowiedz Link
adaria38 Męski Sabat 08.02.10, 12:02 Czytam sobie ostatnie dyskusje i chciałam zauważyć, że "sabat" wygląda w ten sposób, że kiedyś mój kumpel nie wylogował się ze swojego męskiego nicka i zamieściłam tu swoje osobiste myśli jako facet, a gdy zauważyłam fo-pa to kilka wypowiedzi niżej zamieściłam wypowiedz o TYM SAMYM PRZEKAZIE jako już ja-kobieta, to kilku tutejszych panów zignorowalo moją wypowiedź kobiecą, natomiast podpięli się pod moją TAKĄ SAMĄ W WYMOWIE wypowiedź jako MĘŻCZYZNY, GŁOŚNO MNIE POPIERAJĄC, klepiąc mnie wirtualnie po plecach, ogłaszając że OTO PRZYKŁAD że tylko mężczyzna ich dylematy i męskie problemy zrozumie, a kobiety wypowiadające się w wątku są głupie i plują tylko jadem więc nie ma co ich słuchać. Wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link
handra Re: Męski Sabat -niestety zawszy byl tylko zenski 08.02.10, 18:36 Re: mam przegrane kicia031 11.01.10, 12:47 Odpowiedz Zyliscie w jednym wielkim burdelu. 4 dzieci z ta zla zona, jedno dziecko na boku, teraz od 2 lat konkubina, choc rozwodu nie masz? I teraz sie dziwisz, ze jak zrobiles ze swojego zycia bagno, to nie ma pachnacej laczki. kicia031 31.01.10, 14:45 Odpowiedz Twioj maz zlamal postawowa zasde - gdzie sie mieszka i pracuje, tam sie chujem nie wojuje. Re: jak zmusić był żone do spłaty mieszkania kobieta306 23.01.10, 10:42 Odpowiedz . Ty jesteś niestety ale ciamajdą zwykłą. To ty powinieneś jako facet swoim rodzicom jeszcze pomóc i własne dzieci na godnym poziomie utrzymywać. ??... Takiego pierdołę sto ja bym pogoniła już dawno. Facet musi być facetem z jajami i honorem a nie p... uszatą, miałczącą wiecznie. Re: jak zmusić był żone do spłaty mieszkania kobieta306 24.01.10, 12:10 Odpowiedz Każda niemal kobieta, matka ROBI TO WSZYSTKO CO TY i jeszcze milion więcej. Pracuje, wychowuje, ma czas dla dzieci. A miś pyś "poświęca czas dziecku" i nie widzi zasadności żeby na te dzieci godnie łożyć. kicia031 25.01.10, 09:09 Odpowiedz Przeciez michszyb mieszka katem u nowej pani, to jak ma powiedziec wlascicielce lokalu, ...przyzwoitosci, by sie z wlasnej woli usunac na czas tych spotkan? Krowa nie zaspiewa jak kanarek, chocbys ja pomalowala na zolto. Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Męski Sabat -niestety zawszy byl tylko zensk 08.02.10, 20:30 ale o co chodzi? że prawda brutalnie powiedziana? Proszę przypomnij mi się handro, bo Twojego problemu nie kojarzę, a chętnie Ci powiem czy jesteś p....a uszata czy też chłop z jajami. Odpowiedz Link
handra Re: Męski Sabat -niestety zawszy byl tylko zensk 08.02.10, 20:36 No masz wysmienite poczucie humoru. Gratuluje dobrego smaku. Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Męski Sabat -niestety zawszy byl tylko zensk 08.02.10, 20:43 No dzięki powiedz proszę piękną polszczyzną co Cię boli i jak można Tobie pomóc. Jesteś chlubnym wyjątkiem jak się domyślam i czujesz, że musisz stanąć w obronie swojej płci. A może wręcz odwrotnie i szukasz grupy wsparcia? Rzucasz hasło - ok, ale rozwiń proszę swoją myśl. Słownictwo, ok, brzydkie - zgadzam się jak najbardziej, że mnie poniosło i zamiast mówić "chłop z jajami" np mogłam powiedzieć "mężczyzna z klasą". Co nie zmienia faktu, że mężczyzn z klasa jak na lekarstwo. Więc ? Odpowiedz Link
sbelatka Re: Męski Sabat -niestety zawszy byl tylko zensk 08.02.10, 20:44 klasyka.. powiedz mi jaki jest Twoj problem - to Ci dowale... a cokolwiek powiesz może być uzyte przeciwko tobie.. trza oglądać amerykańskie kryminały i to nie rzecz w tym - jaki ma albo i nie ma problem ktoś tylko w tym - że nie mówi sie do ludzi o ich PROBLEMACH - tylko o nich.. uzurpując sobie prawo do oceniania innych i jaka kurde Kobieto prawda? co ma prawda wspólnego z Twoja oceną KOGOS??? z TOWIM postrzeganiem skażonym TWOIM wyobrażeniem o tym jak wygląda chłop z jajami...a jak p..a uszata.. spodziewam sie, ze gdyby C ktoś walinął, ze jesteś doopa wołowa lub baba z ci.ą to by Ci sie nie spodobało... Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: Męski Sabat -niestety zawszy byl tylko zensk 08.02.10, 21:15 No co Ty, Baba z c..pa" to naprawde ladnie powiedziane, mnie sie podoba Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Męski Sabat -niestety zawszy byl tylko zensk 08.02.10, 21:27 Nie zamierzam nikomu dowalać. Ja sama uważam, że jestem dupą wołową. Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Męski Sabat -niestety zawszy byl tylko zensk 08.02.10, 21:33 Nie chodzi mi o wojnę płci bo to jest po prostu śmieszne ale Ty programowo zawsze bronisz poglądów faceta na tym forum , nawet jak one są nienormalne. Wystarczy, że facet i już ma rację ) Odpowiedz Link
sbelatka Re: Męski Sabat -niestety zawszy byl tylko zensk 08.02.10, 21:50 teraz to ja oplułam monitor szczególnie pzryznawałam rację Tri... i spijałam nektar z jego ust ale tak... zapewne jest tak jak mówisz i na pewno dlatego, ze mi brakuje chlopa z jajami i - jak mawia moja córuś podrastająca - mam podniętę.. a poglądy nie są normalne albo nie-normalne one są.. i każdy ma prawo do swoich ...poglądów i przekonań i do ich wyrażania o ile!!! i tu uwaga - nie pzrekracza/nie narusza granic innych ludzi z jakiegos powodu - (zapewnie statystycznego = babeczek jest tu o wiele więcej więc statystycznie wśród nich musi sie znaleźc więcej, z ktorych poglądami sie nie zgadzam - i ze sposobem wyrażania tychże) - wygląda na pierwszy rzut oka, ze przykelpuję to co gadaja faceci.. złudzenie ale nie oczekuję, ze będziesz śledzic moje wypowiedzi i wyrabiac sobie ogląd w oparciu o całokształt moich postów szczególnie, ze sie jakaś aktywna ostatnio na forum zrobiłam Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Męski Sabat -niestety zawszy byl tylko zensk 08.02.10, 21:55 Tak samo Ty piszesz przez pryzmat swoich doświadczeń - twój rozwód był łagodny - nie każdy jest taki. Za ostre słownictwo przepraszam. Natomiast za poglądy nie. Facet, który wyciąga łapę po pieniądze teściów - przepraszam ale jest dla mnie właśnie ..... - no mało męski Odpowiedz Link
nangaparbat3 Adario 08.02.10, 21:11 po prostu piekne. Powinno zostac na gorze przyszpilone, zeby sie do tego odwolywac w razie potrzeby. Odpowiedz Link
mola1971 Re: Adario 08.02.10, 21:55 Przypomniało mi się jak jakiś czas temu jakiś forumowicz pomylił się i wziął moją wypowiedź za wypowiedź Majkela i nawet na piwo chciał mnie zapraszać Widać to samo, ale napisane przez kobietę nie ma takiej samej wartości jak wypowiedź mężczyzny )) Odpowiedz Link
mola1971 Re: Adario 08.02.10, 22:16 Niestety, ale to prawda. Dlatego baby powinny się trzymać razem i wspierać a nie koty ze sobą drzeć. Odpowiedz Link
sbelatka Re: Adario 08.02.10, 22:22 ok, ale nie mogę sie trzymac z kimś czy ptrzyznawac mu/jej rację - TYLKO dlatego, ze jest babą! jak jest mądrą babą - to jej przyznaję, choc spac z nią nie bede! jak głupia baba - to mnie drażni tak samo jak gupi chłop; z żadnym z nich spac tez nie bede.. ale chłop mądry.. i nadobny... ooo, takiego to bym z łóżka nie wyrzuciła Odpowiedz Link
mola1971 Re: Adario 08.02.10, 22:37 Wiesz, takiego ja też bynajmniej bym nie wyrzuciła )) I nie chodzi mi o popieranie głupich bab tylko dlatego, że są babami bo też daleka od tego jestem. Chodzi mi tylko o tą osławioną solidarność jajników. To naprawdę dobra rzecz jest Oczywiście mądrze używana. Odpowiedz Link
woman-in-blue Re: Adario 08.02.10, 23:00 Mola, tez popieram solidarnosc jajnikow! Szkoda tylko, ze powszechna jest konkurencja o najlepszego samca w stadzie Odpowiedz Link
mola1971 Re: Adario 08.02.10, 23:03 Eee, w nosie z takim samcem o którego trzeba konkurować. Za stara już na to jestem. Teraz to samiec ma konkurować o mnie a nie ja o niego Odpowiedz Link
mola1971 Re: Adario 08.02.10, 23:11 Tylko ostatnio kolega powiedział mi, że z takim podejściem to ja starą panną zostanę Ale jakoś się tym nie zmartwiłam Odpowiedz Link
lima Re: Adario 08.02.10, 23:14 Mój znajomy doświadczony w ,,związkach, twierdzi, że kobietom po 30tce często zmienia się orientacja seksualna bliżej kobiet tak jakby... I w temacie atrakcyjnych penisów contra solidarność jajników, może niestety na tym pozostanie się ..oprzeć Odpowiedz Link
mola1971 Re: Adario 08.02.10, 23:26 Zawsze mi się wydawało, że penis jest tylko miłym elementem mężczyzny jako całości Wszak samego penisa to można sobie kupić w wiadomym miejscu Odpowiedz Link
lima Re: Adario 08.02.10, 23:32 Mnie się kiedyś wiele rzeczy wydawało A teraz wiem, że ideałów brak . pozostaje coś za coś, zasada kompensacji Odpowiedz Link
mola1971 Re: Adario 08.02.10, 23:37 Kurcze, a ja nadal się tych swoich ideałów trzymam Najpierw intelekt, charakter a dopiero potem penis Odpowiedz Link
lima Re: Adario 08.02.10, 23:44 Ojjj.... to nie wiem czy Twój znajomy nie będzie złym prorokiem Odpowiedz Link
mola1971 Re: Adario 08.02.10, 23:50 Obawiam się, że będzie Ale na drobne nie zamierzam się rozmieniać Odpowiedz Link
lima Re: Adario 08.02.10, 23:19 Dopiero dzięki temu wątkowi zaczęłam się nad jego brzmieniem zastanawiać i faktycznie... dźwięczne, śpiewne,... no no... Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Sabat 08.02.10, 21:40 A najlepsze, że jutro wątek rozrośnie się do maksimum i będzie jedną wielka jatką, na dodatek bez konkretnej myśli przewodniej. Ani o ojcostwie, ani o osobistym, każdego własnym i tylko jego poczuciu sprawiedliwości, tylko taka czysta wzajemna nagonka. A to wszystko "ze szczerych chęci" założyciela wątku i poklaskujących jak pani "s", która programowo popiera to co męskie. Odpowiedz Link
sbelatka kobieto 08.02.10, 21:54 chcę powiedziec - i nie wstydze sie tego - ze głównie popieram męskie penisy i mam nadzieje, ze nie jest to słowo zakazane a dobra jatka nie jest zła... i taki marazm... a za oknem śnieg.. a do wiosny daleko... Odpowiedz Link
kobieta306 Re: kobieto 08.02.10, 21:56 męskiego penisa (tak nie bójmy się tego słowa) nie widziałam na żywo już ho ho ho - stąd moje zgorzknienie Odpowiedz Link
handra Re: Sabat 08.02.10, 22:10 Twoj watek tez rozrastal sie do rozmiarow X i ani slowa o macierzynstwie ani tez o dzieciach. Obce cialo bylo ci bliskie. Forum zostalo zalozone dla osob, ktore chca wymienic poglady na temat i co dalej... Natomiast niektore zgorzkniale rozwodki probuja sie wyzywac na tych, ktorzy zagubieni szukaja pomocy. Jak sie pojawia watek Micha to widze jak sie zbiegacie na swoich miotlach i dowalacie. Proponuje przeczytac motto zalozyciela. I pomyslec, ze nazwe tego forum dostalem od powaznej osoby, ktora zareczala mnie, ze to super forum mozna sie wygadac i dostac cenne rady cos do przemyslenia. Tymczasem jazgot niektorych pan przypomina mi rynek w najgorszym tego slowa znaczeniu. I te wasze uwagi, nauki sa diabla warte (nie wszystkie, bo te wywazone, madre czytam z uwaga) ale jest ich coraz mniej. Pozdrawiam Cie kobieto306 i trzymaj sie jednej lini. Odpowiedz Link
woman-in-blue Re: Sabat 08.02.10, 22:18 Jesli chodzi o Michszyba, to ide poszukac swojej miotly )) Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Sabat 08.02.10, 22:18 W wątku michszyba - to ja akurat głosu nie zabierałam więcej jak z raz może gdzie napisałam, że moim zdaniem opieka naprzemienna nie jest dobrym pomysłem. O męskim ciele - owszem mojego autorstwa. Nie podobał Ci się, a dlaczego? Odpowiedz Link
sbelatka Re: Sabat 08.02.10, 22:25 psia krew... czyzbym przegapiła rozważania nt. męskich klat nieowlosionych???? uwielbiam... byle nieowlosione... i powleczone brzoskwiniową skórą.. ładnie napiętą na zgrabnie zarysowanym dwógłowym ramienia boszszsz.. a co mnie tak dzisiaj znosi w kierunku faceta ..cielsnego??? Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Sabat 08.02.10, 22:23 handra napisał: > Twoj watek tez rozrastal sie do rozmiarow X i ani slowa o macierzynstwie ani te > z o dzieciach. Obce cialo bylo ci bliskie. ej no sory ale teraz zatrybiłam!! To już nie można o obcym ciele pogadać??!! Ja nad obcym ciałem zastanawiam się DOPIERO PO ROZWODZIE. A tu co drugi facet się obcym ciałem zajął w trakcie małżeństwa i co?? Jesteś niesprawiedliwy!!!!!!!! ))) Odpowiedz Link
lima Propozycja nie do odrzucenie :) 08.02.10, 22:25 Kobiety, załóżcie sobie męskie nicki i przez tydzień co najmniej albo lepiej miesiąc dajcie fory panom, mało ich tu, zrozumcie, transwestytyzm pro publico bono, by poczuli się otoczeni przez mężczyzn-braci w potrzebie z którymi na piwo się umówić można, a nie przez same exżony Zobaczycie, fajnie będzie. A może nawet na piwo naprawdę się umówicie(jeśli do końca do płci nie przyznacie) . Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: Propozycja nie do odrzucenie :) 08.02.10, 23:18 wyznam, że zrobilam to kiedyś - ze strasznie łzawo-mydlaną historyjka na dodatek. Nie będę pisac, kto po dwóch dniach chcial sie ze mna umawiac. Glupio mi sie zrobiło i zaprzestalam trollowania. To bylo dawno temu (ze 3 lata chyba), ot skok w bok. Odpowiedz Link
lima Re: Propozycja nie do odrzucenie :) 08.02.10, 23:25 Ja dawno temu, bodajże na FM i też mi było łyso bo dostałEM na skrzynkę kilka propozycji od dziewczyn. Pewnie dlatego że usiłowałam obniżyć tembr głosu na forum by bardziej męsko brzmiał. Od tego czasu zupełnie nie rozumiem mężczyzn, którzy siedzą na forach i narzekają, że nie mogą kobiety poznać, toż się dziewczyny same wpraszają do kontaktów, tylko przebierać. Odpowiedz Link
mola1971 Re: Propozycja nie do odrzucenie :) 08.02.10, 23:27 Nanga, dawaj link Może być na priv. Odpowiedz Link
lima Re: Propozycja nie do odrzucenie :) 08.02.10, 23:29 Ej! to nieładnie. Takie rzeczy to jak tajemnica spowiedzi ma być. Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: Propozycja nie do odrzucenie :) 08.02.10, 23:31 Musialabym się zdrowo naszukac - nie pamietam nicka - jakis kretyński zresztą było on. Odpowiedz Link
mola1971 Re: Propozycja nie do odrzucenie :) 08.02.10, 23:38 Trudno Ale babska ciekawość mnie zżera Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Sabat 08.02.10, 22:30 Wiecie co - no smutno po prostu, bo z tego wniosek, że o rozwodzie to trzeba tylko na poważnie. Co Ci przeszkadza że sobie baby pogadają o fajnym męskim ciele?? Co to grzech jest pogadać?? Ja rozumiem, że ludzie szukają porady prawnej, wsparcia psychicznego. Wielokrotnie, gdy tylko umiem to pomagam. Ech, w takim razie nie będę już zakładać takich płytkich wątków więcej. Odpowiedz Link
handra Re: Sabat 08.02.10, 22:44 Mozna sobie pogadac, ale to nie czyn wyrzutu innym, ze zakladaja watek nie majacy nic wspolnego z macierzynstwem i ojcostwem. Poznalem Twoje poglady: mam prawo jazdy to chyba jestem w Twoim mniemaniu ok. czyli wartosciowy? Swojego problemu nie wyluszcze, bo jest mi siebie za szkoda na popluczyny. Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Sabat 08.02.10, 22:50 Nie wiem jaki jesteś. Prawo jazdy - odróżniasz, że w tamtym wątku rozmawiałyśmy sobie ot "na luzie". Poznałeś moje poglądy i co?? Tylko tyle wywnioskowałeś, że najważniejsze jest prawo jazdy? Kurde, ty chyba jesteś moim ex ( Odpowiedz Link
handra Re: Sabat 08.02.10, 23:29 kobieta306 napisała: Natomiast taka odwieczna memeja życiowa, wiecznie niezmotywowana do działań, przynosząca przez 30 lat minimalną krajową pensję - dla mnie taki facet niestety ale traci w oczach wiele. Jeśli do tego nie ma prawa jazdy to już odpada w przedbiegach. Mozna to inaczej zrozumiesz. Napewno nie jestem Twoim ex. Ale znam Twoje kryteria. Ale nie mnie to oceniac. KONCZE WATEK !! Odpowiedz Link
mola1971 Re: Sabat 08.02.10, 23:43 Handro, wg mnie niepotrzebnie się unosisz. Po prostu Kobieta306 nie jest dla Ciebie a Ty nie jesteś dla niej. Proste jak budowa cepa i nie ma się o co obrażać. Bo to chyba o to chodzi by spotkać właściwego dla SIEBIE partnera. A nikt nie jest uniwersalny. Bo jak wiadomo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego Mój ex okazał się dla mnie niewłaściwym partnerem, ale dla innej kobiety może być dobry. Ja również okazałam się dla niego niewłaściwa. I wcale z tego powodu nie zamierzam się na ten fakt obrażać. Bo z faktami się nie dyskutuje tylko je przyjmuje do wiadomości. Odpowiedz Link