• zuza145 Re: Sabat 08.02.10, 01:00
      ktoś gdzieś napisał:
      nie kłóć się z głupim, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem
      skorzysta ze swojego doświadczenia.
    • adaria38 Męski Sabat 08.02.10, 12:02
      Czytam sobie ostatnie dyskusje i chciałam zauważyć, że "sabat" wygląda w ten
      sposób, że kiedyś mój kumpel nie wylogował się ze swojego męskiego nicka i
      zamieściłam tu swoje osobiste myśli jako facet, a gdy zauważyłam fo-pa to kilka
      wypowiedzi niżej zamieściłam wypowiedz o TYM SAMYM PRZEKAZIE jako już
      ja-kobieta, to kilku tutejszych panów zignorowalo moją wypowiedź kobiecą,
      natomiast podpięli się pod moją TAKĄ SAMĄ W WYMOWIE wypowiedź jako MĘŻCZYZNY,
      GŁOŚNO MNIE POPIERAJĄC, klepiąc mnie wirtualnie po plecach, ogłaszając że OTO
      PRZYKŁAD że tylko mężczyzna ich dylematy i męskie problemy zrozumie, a kobiety
      wypowiadające się w wątku są głupie i plują tylko jadem więc nie ma co ich słuchać.

Wszystkiego dobrego.

• handra Re: Męski Sabat -niestety zawszy byl tylko zenski 08.02.10, 18:36

Re: mam przegrane
        kicia031 11.01.10, 12:47 Odpowiedz
        Zyliscie w jednym wielkim burdelu. 4 dzieci z ta zla zona, jedno
        dziecko na boku, teraz od 2 lat konkubina, choc rozwodu nie masz? I
        teraz sie dziwisz, ze jak zrobiles ze swojego zycia bagno, to nie ma
        pachnacej laczki.

kicia031 31.01.10, 14:45 Odpowiedz

Twioj maz zlamal postawowa zasde - gdzie sie mieszka i pracuje, tam sie chujem
        nie wojuje.

Re: jak zmusić był żone do spłaty mieszkania
        kobieta306 23.01.10, 10:42 Odpowiedz
        . Ty jesteś niestety ale ciamajdą zwykłą. To ty
        powinieneś jako facet swoim rodzicom jeszcze pomóc i własne dzieci na godnym
        poziomie utrzymywać. ??... Takiego pierdołę sto ja bym pogoniła już dawno.
        Facet musi być facetem z jajami i honorem a nie p... uszatą, miałczącą wiecznie.

Re: jak zmusić był żone do spłaty mieszkania
        kobieta306 24.01.10, 12:10 Odpowiedz
        Każda niemal kobieta, matka ROBI TO WSZYSTKO CO TY i jeszcze milion więcej.
        Pracuje, wychowuje, ma czas dla dzieci.

A miś pyś "poświęca czas dziecku" i nie widzi zasadności żeby na te dzieci
        godnie łożyć.

kicia031 25.01.10, 09:09 Odpowiedz
        Przeciez michszyb mieszka katem u nowej pani, to jak ma powiedziec
        wlascicielce lokalu, ...przyzwoitosci, by sie z wlasnej woli usunac na czas tych spotkan?
        Krowa nie zaspiewa jak kanarek, chocbys ja pomalowala na zolto.
        • kobieta306 Re: Męski Sabat -niestety zawszy byl tylko zensk 08.02.10, 20:30
          ale o co chodzi? że prawda brutalnie powiedziana?

Proszę przypomnij mi się handro, bo Twojego problemu nie kojarzę, a chętnie Ci
          powiem czy jesteś p....a uszata czy też chłop z jajami.

• handra Re: Męski Sabat -niestety zawszy byl tylko zensk 08.02.10, 20:36
            No masz wysmienite poczucie humoru.

Gratuluje dobrego smaku.
            • kobieta306 Re: Męski Sabat -niestety zawszy byl tylko zensk 08.02.10, 20:43
              No dzięki

powiedz proszę piękną polszczyzną co Cię boli i jak można Tobie pomóc.
              Jesteś chlubnym wyjątkiem jak się domyślam i czujesz, że musisz stanąć w obronie
              swojej płci. A może wręcz odwrotnie i szukasz grupy wsparcia?

Rzucasz hasło - ok, ale rozwiń proszę swoją myśl.
              Słownictwo, ok, brzydkie - zgadzam się jak najbardziej, że mnie poniosło i
              zamiast mówić "chłop z jajami" np mogłam powiedzieć "mężczyzna z klasą". Co nie
              zmienia faktu, że mężczyzn z klasa jak na lekarstwo. Więc ?
          • sbelatka Re: Męski Sabat -niestety zawszy byl tylko zensk 08.02.10, 20:44
            klasyka..
            powiedz mi jaki jest Twoj problem - to Ci dowale...

a cokolwiek powiesz może być uzyte przeciwko tobie.. trza oglądać
            amerykańskie kryminały

i to nie rzecz w tym - jaki ma albo i nie ma problem ktoś
            tylko w tym - że nie mówi sie do ludzi o ich PROBLEMACH - tylko o nich..

uzurpując sobie prawo do oceniania innych

i jaka kurde Kobieto prawda?
            co ma prawda wspólnego z Twoja oceną KOGOS???

z TOWIM postrzeganiem skażonym TWOIM wyobrażeniem o tym jak wygląda
            chłop z jajami...a jak p..a uszata..

spodziewam sie, ze gdyby C ktoś walinął, ze jesteś doopa wołowa lub baba
            z ci.ą to by Ci sie nie spodobało...
            • nangaparbat3 Re: Męski Sabat -niestety zawszy byl tylko zensk 08.02.10, 21:15
              No co Ty, Baba z c..pa" to naprawde ladnie powiedziane, mnie sie podoba smile
            • kobieta306 Re: Męski Sabat -niestety zawszy byl tylko zensk 08.02.10, 21:27
              Nie zamierzam nikomu dowalać.

Ja sama uważam, że jestem dupą wołową.

• kobieta306 Re: Męski Sabat -niestety zawszy byl tylko zensk 08.02.10, 21:33
              Nie chodzi mi o wojnę płci wink bo to jest po prostu śmieszne ale Ty programowo
              zawsze bronisz poglądów faceta na tym forum , nawet jak one są nienormalne.
              Wystarczy, że facet i już ma rację smile)
              • sbelatka Re: Męski Sabat -niestety zawszy byl tylko zensk 08.02.10, 21:50
                teraz to ja oplułam monitorsmile

szczególnie pzryznawałam rację Tri... i spijałam nektar z jego ust

ale tak... zapewne jest tak jak mówisz
                i na pewno dlatego, ze mi brakuje chlopa z jajami i - jak mawia moja
                córuś podrastająca - mam podniętę..

a poglądy nie są normalne albo nie-normalne
                one są..
                i każdy ma prawo do swoich ...poglądów i przekonań
                i do ich wyrażania

o ile!!! i tu uwaga - nie pzrekracza/nie narusza granic innych ludzi

z jakiegos powodu - (zapewnie statystycznego = babeczek jest tu o wiele
                więcej więc statystycznie wśród nich musi sie znaleźc więcej, z ktorych
                poglądami sie nie zgadzam - i ze sposobem wyrażania tychże) - wygląda na
                pierwszy rzut oka, ze przykelpuję to co gadaja faceci..

złudzenie
                ale nie oczekuję, ze będziesz śledzic moje wypowiedzi i wyrabiac sobie
                ogląd w oparciu o całokształt moich postów
                szczególnie, ze sie jakaś aktywna ostatnio na forum zrobiłam
                • kobieta306 Re: Męski Sabat -niestety zawszy byl tylko zensk 08.02.10, 21:55
                  Tak samo Ty piszesz przez pryzmat swoich doświadczeń - twój rozwód był łagodny -
                  nie każdy jest taki.
                  Za ostre słownictwo przepraszam.
                  Natomiast za poglądy nie.
                  Facet, który wyciąga łapę po pieniądze teściów - przepraszam ale jest dla mnie
                  właśnie ..... - no mało męski wink
      • nangaparbat3 Adario 08.02.10, 21:11
        po prostu piekne. Powinno zostac na gorze przyszpilone, zeby sie do tego
        odwolywac w razie potrzeby.
        • mola1971 Re: Adario 08.02.10, 21:55
          Przypomniało mi się jak jakiś czas temu jakiś forumowicz pomylił się i wziął moją wypowiedź za wypowiedź Majkela i nawet na piwo chciał mnie zapraszać big_grin
          Widać to samo, ale napisane przez kobietę nie ma takiej samej wartości jak wypowiedź mężczyzny wink))
          • nangaparbat3 Re: Adario 08.02.10, 22:05
            Po prostu na forumnie jak w życiu.
            • mola1971 Re: Adario 08.02.10, 22:16
              Niestety, ale to prawda.
              Dlatego baby powinny się trzymać razem i wspierać a nie koty ze sobą drzeć.
              • sbelatka Re: Adario 08.02.10, 22:22
                ok,
                ale nie mogę sie trzymac z kimś czy ptrzyznawac mu/jej rację - TYLKO
                dlatego, ze jest babą!

jak jest mądrą babą - to jej przyznaję, choc spac z nią nie bede!
                jak głupia baba - to mnie drażni tak samo jak gupi chłop; z żadnym z
                nich spac tez nie bede..

ale chłop mądry.. i nadobny...
                ooo, takiego to bym z łóżka nie wyrzuciłasmile
                • mola1971 Re: Adario 08.02.10, 22:37
                  Wiesz, takiego ja też bynajmniej bym nie wyrzuciła wink))
                  I nie chodzi mi o popieranie głupich bab tylko dlatego, że są babami bo też daleka od tego jestem. Chodzi mi tylko o tą osławioną solidarność jajników. To naprawdę dobra rzecz jest smile Oczywiście mądrze używana.
                  • woman-in-blue Re: Adario 08.02.10, 23:00
                    Mola, tez popieram solidarnosc jajnikow! Szkoda tylko, ze powszechna jest
                    konkurencja o najlepszego samca w stadzie smile
                    • mola1971 Re: Adario 08.02.10, 23:03
                      Eee, w nosie z takim samcem o którego trzeba konkurować. Za stara już na to jestem. Teraz to samiec ma konkurować o mnie a nie ja o niego wink
                      • woman-in-blue Re: Adario 08.02.10, 23:07
                        I to mi sie podoba smile))))
                        • woman-in-blue Re: Adario 08.02.10, 23:09
                          to mialo byc do Moli!
                        • mola1971 Re: Adario 08.02.10, 23:11
                          Tylko ostatnio kolega powiedział mi, że z takim podejściem to ja starą panną zostanę big_grin
                          Ale jakoś się tym nie zmartwiłam wink
                        • lima Re: Adario 08.02.10, 23:14
                          Mój znajomy doświadczony w ,,związkach, twierdzi, że kobietom po 30tce często
                          zmienia się orientacja seksualna bliżej kobiet tak jakby... I w temacie
                          atrakcyjnych penisów contra solidarność jajników, może niestety na tym
                          pozostanie się ..oprzeć tongue_out
                    • lima Re: Adario 08.02.10, 23:03
                      o penisa znaczy smile
                      • mola1971 Re: Adario 08.02.10, 23:08
                        Ale tak o samego? W oderwaniu od mężczyzny? wink
                        • lima Re: Adario 08.02.10, 23:18
                          To zależy który element bardziej atrakcyjny wink
                          • mola1971 Re: Adario 08.02.10, 23:26
                            Zawsze mi się wydawało, że penis jest tylko miłym elementem mężczyzny jako całości smile
                            Wszak samego penisa to można sobie kupić w wiadomym miejscu wink
                            • lima Re: Adario 08.02.10, 23:32
                              Mnie się kiedyś wiele rzeczy wydawało smile A teraz wiem, że ideałów brak .
                              pozostaje coś za coś, zasada kompensacji wink
                              • mola1971 Re: Adario 08.02.10, 23:37
                                Kurcze, a ja nadal się tych swoich ideałów trzymam uncertain
                                Najpierw intelekt, charakter a dopiero potem penis smile
                                • lima Re: Adario 08.02.10, 23:44
                                  Ojjj.... to nie wiem czy Twój znajomy nie będzie złym prorokiem wink
                                  • mola1971 Re: Adario 08.02.10, 23:50
                                    Obawiam się, że będzie smile
                                    Ale na drobne nie zamierzam się rozmieniać wink
                      • kobieta306 Re: Adario 08.02.10, 23:09
                        ech - jakie to ładne słowo wink)
                        • lima Re: Adario 08.02.10, 23:19
                          Dopiero dzięki temu wątkowi zaczęłam się nad jego brzmieniem zastanawiać i
                          faktycznie... dźwięczne, śpiewne,... no no... smile
    • kobieta306 Re: Sabat 08.02.10, 21:40
      A najlepsze, że jutro wątek rozrośnie się do maksimum i będzie jedną wielka
      jatką, na dodatek bez konkretnej myśli przewodniej. Ani o ojcostwie, ani o
      osobistym, każdego własnym i tylko jego poczuciu sprawiedliwości, tylko taka
      czysta wzajemna nagonka. A to wszystko "ze szczerych chęci" założyciela wątku i
      poklaskujących jak pani "s", która programowo popiera to co męskie.
      • sbelatka kobieto 08.02.10, 21:54
        chcę powiedziec - i nie wstydze sie tego - ze głównie popieram męskie
        penisy
        i mam nadzieje, ze nie jest to słowo zakazane

a dobra jatka nie jest zła...
        i taki marazm...
        a za oknem śnieg..
        a do wiosny daleko...
        • kobieta306 Re: kobieto 08.02.10, 21:56
          męskiego penisa (tak nie bójmy się tego słowa) nie widziałam na żywo już ho ho
          ho - stąd moje zgorzknienie wink
          • woman-in-blue Re: kobieto 08.02.10, 22:02
            smile)))) Noormalnie sie poplakalam!
      • handra Re: Sabat 08.02.10, 22:10
        Twoj watek tez rozrastal sie do rozmiarow X i ani slowa o macierzynstwie ani tez o dzieciach. Obce cialo bylo ci bliskie.

Forum zostalo zalozone dla osob, ktore chca wymienic poglady na temat
        i co dalej...

Natomiast niektore zgorzkniale rozwodki probuja sie wyzywac na tych, ktorzy zagubieni szukaja pomocy.

Jak sie pojawia watek Micha to widze jak sie zbiegacie na swoich miotlach i dowalacie.

Proponuje przeczytac motto zalozyciela.

I pomyslec, ze nazwe tego forum dostalem od powaznej osoby, ktora zareczala mnie, ze to super forum mozna sie wygadac i dostac cenne rady cos do przemyslenia.
        Tymczasem jazgot niektorych pan przypomina mi rynek w najgorszym tego slowa znaczeniu.

I te wasze uwagi, nauki sa diabla warte (nie wszystkie, bo te wywazone, madre czytam z uwaga) ale jest ich coraz mniej.

Pozdrawiam Cie kobieto306 i trzymaj sie jednej lini.
        • woman-in-blue Re: Sabat 08.02.10, 22:18
          Jesli chodzi o Michszyba, to ide poszukac swojej miotly smile))
        • kobieta306 Re: Sabat 08.02.10, 22:18
          W wątku michszyba - to ja akurat głosu nie zabierałam więcej jak z raz może
          gdzie napisałam, że moim zdaniem opieka naprzemienna nie jest dobrym pomysłem.
          O męskim ciele - owszem mojego autorstwa. Nie podobał Ci się, a dlaczego?
          • sbelatka Re: Sabat 08.02.10, 22:25
            psia krew... czyzbym przegapiła rozważania nt. męskich klat
            nieowlosionych????

uwielbiam...smile
            byle nieowlosione... i powleczone brzoskwiniową skórą.. ładnie napiętą
            na zgrabnie zarysowanym dwógłowym ramieniasmile

boszszsz.. a co mnie tak dzisiaj znosi w kierunku faceta ..cielsnego???
            • lima Re: Sabat 08.02.10, 22:29
              Nie wiesz co dobre! kudełki kudełki....
        • kobieta306 Re: Sabat 08.02.10, 22:23
          handra napisał:

> Twoj watek tez rozrastal sie do rozmiarow X i ani slowa o macierzynstwie ani te
          > z o dzieciach. Obce cialo bylo ci bliskie.

ej no sory ale teraz zatrybiłam!!
          To już nie można o obcym ciele pogadać??!!
          Ja nad obcym ciałem zastanawiam się DOPIERO PO ROZWODZIE.
          A tu co drugi facet się obcym ciałem zajął w trakcie małżeństwa i co?? Jesteś
          niesprawiedliwy!!!!!!!! smile)))
        • lima Propozycja nie do odrzucenie :) 08.02.10, 22:25
          Kobiety, załóżcie sobie męskie nicki i przez tydzień co najmniej albo lepiej
          miesiąc dajcie fory panom, mało ich tu, zrozumcie, transwestytyzm pro publico
          bono, by poczuli się otoczeni przez mężczyzn-braci w potrzebie z którymi na piwo
          się umówić można, a nie przez same exżony smile Zobaczycie, fajnie będzie. A może
          nawet na piwo naprawdę się umówicie(jeśli do końca do płci nie przyznacie) wink.
          • nangaparbat3 Re: Propozycja nie do odrzucenie :) 08.02.10, 23:18
            wyznam, że zrobilam to kiedyś - ze strasznie łzawo-mydlaną historyjka na
            dodatek. Nie będę pisac, kto po dwóch dniach chcial sie ze mna umawiac. Glupio
            mi sie zrobiło i zaprzestalam trollowania.
            To bylo dawno temu (ze 3 lata chyba), ot skok w bok.
            • lima Re: Propozycja nie do odrzucenie :) 08.02.10, 23:25
              Ja dawno temu, bodajże na FM i też mi było łyso bo dostałEM na skrzynkę kilka
              propozycji od dziewczyn. Pewnie dlatego że usiłowałam obniżyć tembr głosu na
              forum by bardziej męsko brzmiał. Od tego czasu zupełnie nie rozumiem mężczyzn,
              którzy siedzą na forach i narzekają, że nie mogą kobiety poznać, toż się
              dziewczyny same wpraszają do kontaktów, tylko przebierać.smile
            • mola1971 Re: Propozycja nie do odrzucenie :) 08.02.10, 23:27
              Nanga, dawaj link big_grin
              Może być na priv.
              • lima Re: Propozycja nie do odrzucenie :) 08.02.10, 23:29
                Ej! to nieładnie. Takie rzeczy to jak tajemnica spowiedzi ma być. smile
              • nangaparbat3 Re: Propozycja nie do odrzucenie :) 08.02.10, 23:31
                Musialabym się zdrowo naszukac - nie pamietam nicka - jakis kretyński zresztą
                było on.
                • mola1971 Re: Propozycja nie do odrzucenie :) 08.02.10, 23:38
                  Trudno smile
                  Ale babska ciekawość mnie zżera wink
    • kobieta306 Re: Sabat 08.02.10, 22:30
      Wiecie co - no smutno po prostu, bo z tego wniosek, że o rozwodzie to trzeba
      tylko na poważnie.
      Co Ci przeszkadza że sobie baby pogadają o fajnym męskim ciele?? Co to grzech
      jest pogadać??
      Ja rozumiem, że ludzie szukają porady prawnej, wsparcia psychicznego.
      Wielokrotnie, gdy tylko umiem to pomagam.
      Ech, w takim razie nie będę już zakładać takich płytkich wątków więcej.
      • handra Re: Sabat 08.02.10, 22:44
        Mozna sobie pogadac, ale to nie czyn wyrzutu innym, ze zakladaja watek nie majacy nic wspolnego z macierzynstwem i ojcostwem.

Poznalem Twoje poglady: mam prawo jazdy to chyba jestem w Twoim mniemaniu ok. czyli wartosciowy?

Swojego problemu nie wyluszcze, bo jest mi siebie za szkoda na popluczyny.
        • kobieta306 Re: Sabat 08.02.10, 22:50
          Nie wiem jaki jesteś. Prawo jazdy - odróżniasz, że w tamtym wątku rozmawiałyśmy
          sobie ot "na luzie". Poznałeś moje poglądy i co?? Tylko tyle wywnioskowałeś, że
          najważniejsze jest prawo jazdy?

Kurde, ty chyba jesteś moim ex sad(
          • handra Re: Sabat 08.02.10, 23:29

kobieta306 napisała:

Natomiast taka
            odwieczna memeja życiowa, wiecznie niezmotywowana do działań, przynosząca przez
            30 lat minimalną krajową pensję - dla mnie taki facet niestety ale traci w
            oczach wiele. Jeśli do tego nie ma prawa jazdy wink to już odpada w przedbiegach.

Mozna to inaczej zrozumiesz. Napewno nie jestem Twoim ex. Ale znam
            Twoje kryteria. Ale nie mnie to oceniac.

KONCZE WATEK !!
            • mola1971 Re: Sabat 08.02.10, 23:43
              Handro, wg mnie niepotrzebnie się unosisz.
              Po prostu Kobieta306 nie jest dla Ciebie a Ty nie jesteś dla niej. Proste jak budowa cepa i nie ma się o co obrażać. Bo to chyba o to chodzi by spotkać właściwego dla SIEBIE partnera. A nikt nie jest uniwersalny. Bo jak wiadomo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego wink
              Mój ex okazał się dla mnie niewłaściwym partnerem, ale dla innej kobiety może być dobry. Ja również okazałam się dla niego niewłaściwa. I wcale z tego powodu nie zamierzam się na ten fakt obrażać. Bo z faktami się nie dyskutuje tylko je przyjmuje do wiadomości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka