Dodaj do ulubionych

>>>>>>>>>>>Wózek spacerówk

21.10.04, 23:17
Kochane mamuśki. Jestem mamą kochanego prawie roczniaka ( za 5 dni pierwsze
urodzinki) Rok temu przed przyjściem małego na świat, zakupiliśmy wózek maxi -
cosi trójkołowy z gondolą, nosidełkiem i spacerówką. Nie będę mówić ile
dałam, bo aż mi gorąco jak sobie o tym pomyślę. Gondola, nosidełko sprawdziły
się na 6, ale spacerówka, to jedno wielkie nieporozumienie. Jestem na etapie
poszukiwania dobrej spacerówki, myślałam o GRACO... Ale nie wiem. Bardzo
prosze poradźcie co wybrać

Będę wdzięczna. Z góry dziękuję i pozdrawiam\
Mama Miłoszka.
Obserwuj wątek
    • coronella Re: >>>>>>>>> 21.10.04, 23:38
      wejdz na eDziecko Zakupy, tam z pewnością Ci pomogą smile)

Jest baaardzo duzo wózków. Musisz troszke zawezic swoje wymagania, czy ma byc
      maly po złożeniu, czy moze byc normalny, spacerowy, tani, droższy, lekki, czy
      nie ma to znaczenia, itp...

Chociaż wózków mialam sporo, i troche sie orientuje, trudno cokolwiek doradzic.
      Super spacerówka jest Peg Perego Atlantico, jeszcze nie czytalam zlych opinii.

Ja mam do sprzedania 2 spacerówki skladane w parasolke, ale nie wiem, czy taki
      wózek Cie interesuje.
    • antonina_74 Re: >>>>>>>>> 22.10.04, 00:32
      ja mam GRACO i bardzo sobie chwalę. Mam stary model (Voyager de luxe) bo
      kupowany 4 lata temu dla starszego syna. W tej chwili jest 3 rok w
      eksploatacji, bo ponad rok stał i czekał na nową pasażerkę smile i spisuje się
      nieźle a był rok eksploatowany w okolicy gdzie słowo "ulica" oznaczało
      błotnistą koleinę w środku lasu smile
      Jeśli chodzi o trwałość niezawodność i stosunek jakości do ceny (niecałe 600 zł
      nowy) to bardzo polecam GRACO. A no i teraz są różne jeszcze lepsze modele.
      Antonina
      mama Kuby (5) i Zosi (roczek)
      • edytek1 Re: >>>>>>>>> 22.10.04, 02:39
        Ja coprawda nie mam Graco, lae w moim bbbe comfort za rownie duże pieniadze
        spacerówka też była do bani o ile cię to pocieszy... Jedyne co mogę Ci polecić
        to duże kółka idzie zima a z mała ciężko Ci bedzie po śniegu z małymi, no
        chyba , że kupisz też sanki.smile
    • mamadawidka1 Re: >>>>>>>>> 22.10.04, 11:41
      Witam
      Ja tez mam roczniaka i uzywam wózka baby dreams WALKER jest super
      lekki,wygodny oparcie rozkladane w 3 pozycjach, ma skretne przednie kółka z
      mozliwoscia blokowania, kolka sa duze, wygodne skladanie woaka w raczce same
      plusy, i przedewszystkim jest tani nowy kosztuje 355 zł.
      Podaje ci link strony
      www.babydreams.pl
    • mmwwmm Re: >>>>>>>>> 23.10.04, 00:27
      Pierwsza spacerowka-gondola mojego synka to byla Graco. Co prawda jezdzil nia
      tylko 3 miesiace,ale naprawde nie moglam narzekac. Jezdzila lekko, byla
      zwrotna. stabilna i dobrze oslaniala od slonca i wiatru. To byl model Graco
      euro hamilton na kolkach z tworzywa. I bardzo fajnie sie skladala- rzeczywiscie
      jedna reka. Miala tez super duzy kosz i zamykana tacka dla mamy (mialam pod
      reka komorke, klucze i porfel).
      Jedyny mankament to raczka w jednej pozycji. Dobra dla osob wg mnie ok 165 i
      wiecej. Dla mnie ciut za wysoko. Teraz mamy tez Graco ale metrolite.
      Porownywalam ja z Chicco. I bym sie nie zamienila. Jest bardzo lekka (ok 5kg),
      aluminiowa, ma duze wygodne siedzisko a poza tym prowadzi sie ja jeszcze lzej
      (ma pompowane kolka). I najwazniejsze - wchodzi po zlozeniu do bagaznika
      matiza ,a tam naprawde niewiele mozna zmiescic. I stara i nowa miala bardzo
      latwo sciagane kolka (na zatrzask). Nowa ma tez fajna raczka z regulowana
      wysokoscia (dobra opcja przy duzych roznicach wzrostu - ja 1,60 maz 1,90). Inny
      plus to oparcie plynnie regulowane (cos jakby scigaczz z blokada z tylu) i
      latwo odpinana tacka z przodu (nie ma problemu z wyjeciem i wlozeniem coraz
      wiekszego "malucha"). Wada - niby ma duzy kosz, ale trudniej sie do niego
      pakuje, szczegolnie jak maluch spi na plasko. Teoretycznie mozna go odpiac bo
      jest na zatrzaski i ma dodatkowe 2 kieszonki, ale w praktyce zajmuje to troche
      czasu.

Poza tym po obejrzeniu parasolek w sklepach zmienilam zamiar zamiany wozka na
      trzeci- ten wystarczy nam na bardzo dlugo i nie zamienie ga na np ciezsza i
      mniej wygodna dla Miska parasolke chicco. Wedlug mnie Graco (szczegolnie w
      USA smile)) ma dobry towar za rozsadane ceny, choc na pewno nie jest
      klasa "mercedes" smile)

Pozdrawiam serdecznie, Malgosia

Oj rozpisalam sie strasznie.
      • monika.pap Beby DREAMS 23.10.04, 09:11
        Ja mam beby Dreams-SPORT-odpowiednik inglesiny max,i jeste zadowolona(dodam ze
        po doswiadczeniu przy pierwszym wozku ten kupilismy odrazu dla noworodka,mial
        jeszcze spiworek i bylo super).
        Ale wczesniej ktos wspomnial o Beby Dreams_Walker,polecam super(Odpowiednik
        grako).
        Zycze trafnego wyboru Monika.

Wrazie czeko pisz na monika.pap@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka