panimucha 30.10.04, 10:59 Mam pytanie czy wózeczek Peg Perego Venezia nadaje się dla noworodka,czy potrzebna jest dodoatkowa wkładka dla noworodka.Dziękuję za wszelką odpowiedz.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annulak Re: Peg Perego Venezia- dla noworodka???????? 31.10.04, 09:49 Ja do tego wozka mialam akurat takie nosidlo z usztywnianym dnem,zasuwana na suwaki i z uszami do przenoszenia tez peg perego.Moi znajomi akurat sprzedali mi ten wozek z takim nosidlem,ale ja nigdy u nikogo takiego nosidla nie widzialam,oni je jakos sprowadzili.Moja mala urodzila sie na poczatku stycznia,wiec bylo jej przytulnie i cieplutko.no i idealnie plasko pod pleckami.Byc moze nosidlo innej firmy tez bedzie pasowac.Niby venezia jest rozkladana na plasko,ale na poczatek takie usztywniane nosidlo to fajna rzecz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
atena74 Re: Peg Perego Venezia- dla noworodka???????? 02.11.04, 08:40 A ja miałam polarkowy śpiworek - futrzak. Wokół głowy ściągany troczkiem, po bokach zasuwany. Mojej córcia miała zawsze cieplutkie rączki. Odpowiedz Link Zgłoś