renatas4 09.11.04, 14:43 Czy kupujecie ubranka dla swoich maluszków na allegro, czy ceny adekwatne sa do jakości i stanu ciuszków? Jakie macie doświadczenia, czy warto tam kupować i co, jak rozpoznac dobrego sprzedawcę i dobre ciuszki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cubus1 Re: Zakupy na allegro 09.11.04, 14:59 Hej,trudno mi odpowiedziec jesli chodzi o ubranka. Ja kupuje bardzo duzo zabawek i nigdy sie nie nacielam.Zabawki sa takie jak na zdjeciu i tak jak opisywala aukcja. Sama sprzedaje ubranka i wiem ze te naprawde fajne i firmowe osiagaja nawet takie ceny jakie zaplacilam za nowa w sklepie. Firma Gap,Adidas itp osiaga ceny dosc wysokie. Czasami jednak sprzedaje fajna rzecz,super gatunkowa a firma raczej znana na zachodzie i cena jest taka sobie. Ze strony kupujacego nie warto wpedzac sie w slepe aukcje i licytowac za chora sume( np raz mialam na oku sztruksy dla 3 latka z Puchatkiem ale osiagnely sume 120zl...co dla mnie jest troszke chore). Ogolnie to naprawde polecam bo mozna super perelki wynalesc za przystepna cene. U nas cala rodzina allegruje, nawet zarazilam mame Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Zakupy na allegro 09.11.04, 18:51 Czesc! Był już taki wątek na forum, bardzo rozbudowany, poszukaj w wyszukiwarce Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
ewitak25 Re: Zakupy na allegro 10.11.04, 10:26 Cześc, Ja kupuję ubranka i jestem zadowolona. Trzeba dokładnie zapoznać się z treścią opisu i przyjrzeć się zdjęciu - ja licytowałam głównie rzeczy nowe a jeśli używane, to tylko takie, których stan opisany był jako "idealny" albo "bardzo dobry", przeważnie było to zgodne z rzeczywistością. Kupowałam też bardzo ładne, nowe z metkami ciuszki, nowe, śliczne buciki (za 40 zl). Niestety, czesem wystawione nowe rzeczy są droższe niż w sklepie, np. ostatnio widziałam baleriny i opaskę H&M za 36 zl, a w sklepie kosztowało poniżej 30zł. Ale poza tym, to warto tam kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
aania79 Re: Zakupy na allegro 10.11.04, 10:40 www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1790821 Odpowiedz Link Zgłoś
beciulka1 Re: Zakupy na allegro 10.11.04, 14:02 www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=567740 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_ani Re: Zakupy na allegro 10.11.04, 14:40 ja czesto kupuje, zarazilam tym rowniez moja mame najczesciej kupujemy ubranka nowe, ale nieraz kupilam juz uzywane, ktorych stan jest okreslony jako idealny lub bardzo dobry, kupuje tez czasem zabawki. staram sie wybierac sprzedawcow, ktorzy maja duzo pozytywnych komentarzy, i jak do tej pory nie rozczarowalam sie jeszcze, i mam nadzieje, ze nigdy ten moment nie nastapi Pozdrawiam E Odpowiedz Link Zgłoś
anula291 Re: Zakupy na allegro 10.11.04, 18:28 Witam, od niedawna jestem bywalczynią na allegro, kupiłam 3 rzeczy(ubranka)za okazyjną cene i w bardzo dobrym stanie, na 3 rzecz jeszcze czekam ale mam nadzieje ,że będzie też ok.Trzeba tylko orientowac się ile może kosztowac taka rzecz nowa w sklepie żeby nie przeplacac.Zwracam uwagę na punkty tzn pozytywne komentarze, im więcej tym lepiej . Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: Zakupy na allegro 11.11.04, 12:25 Kupiłam śliczny nowy pajacyk z dynią r.56. Pajacyk był nowy a do tego dokładali 2 body. Myślałam, że może pajacyk był raz używany albo coś ale nie nawet nie był prany. Super i to wszystko za 13 zł. Czasem można kupić bardzo ładne ciuszki nawet za złotówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Zakupy na allegro 11.11.04, 19:58 ja kupuje mnostwo!!!!!!!!!!!! i wszystko jest ok)) Odpowiedz Link Zgłoś