pia_ Re: Berlin - zabawki, ubranka 24.11.04, 11:54 Oj widzę, ze szykuje się wyprawa Wpadłabym do C&A, bo maja tam lepszy asortyment niż u nas i ceny są ok. No i fajnie byłoby, abyś zalazła sklep gdzie sprzedają ubranka Topollino - sa rewelacyjne i niedrogie. Na miejscu zobacz sobie książkę telefoniczą i tam znajdziesz adresy. A może jakieś dziewczyny z berlina się odezwą? Życzę owocnych łowów i zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: Berlin - zabawki, ubranka 24.11.04, 13:10 no na jeden dzien, ale od 16 do 21 bede miala czas na lazikowanie po sklepikach, topolino znam - mamy w tym roku kurtke i naprawde za taka cene (50 zl) to super jakosc. czekam)) Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: Berlin - zabawki, ubranka 24.11.04, 16:02 Po zabawki do Toys"r"us www.toysrus.de , do Gapa po ciuszki ,do Daichmana po buty ( zupełnie inne niż u nas ). Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: Berlin - zabawki, ubranka 25.11.04, 15:15 wiedziałam że gdzieś to mam ) www.poloniaberlin.de/zakupy.php Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: Berlin - zabawki, ubranka 25.11.04, 15:19 ursgmo - dzięki wielkie!!! wybiore jakies jedno centrum i pochodze troszke. K Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: Berlin - zabawki, ubranka 29.11.04, 12:06 no mam nadzieje ze cosik kupimy i ciesze sie bo maz wzial dzien wolnego i jedziemy razem) Odpowiedz Link Zgłoś
aggy1 Re: Berlin - zabawki, ubranka 24.11.04, 19:14 Bylam wczoraj w H&M i maja juz przeceny na niektore dziecinne rzeczy z kolekcji jesienno/zimowej. co prpawda mieszkam we Frankfurci,ale mysle ze warto sprawdzic H&M takze w Berlinie, bo ja wczoraj dokonalam bardzo korzystnych zakupow Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: Berlin - zabawki, ubranka 25.11.04, 09:24 dzięki za info - to o H&M to mnie przekonuje do wyjazdu (bo troszeczke sie zastanawiam). GAPa tez uwielbiam. Mam nadzieje, ze nie pogubie sie w Berlinie i znajde te sklepiki. Czasu nie bede miala za wiele, bo tylko od 16 do 20:30. Pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Berlin - zabawki, ubranka 25.11.04, 15:27 Uszszszs,ale Ci zazdroszczę tego Berlina. Napisz później co fajnego kupiłaś Odpowiedz Link Zgłoś