aga.bob 03.12.04, 17:43 czy któraś ma czy nadaje się dla noworodka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klubiale1 Re: baby dreams sprint 04.12.04, 17:34 A co to takiego, bo na stronie producenta nie ma takiego modelu? Czy widziałaś go w jakimś sklepie internetowym? Jak masz link to przyślij,może się coś wyjaśni. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aga.bob Re: baby dreams sprint 04.12.04, 18:51 pomyliłam nazwy nie sprint lecz smart Odpowiedz Link Zgłoś
bjalow Re: baby dreams sprint 04.12.04, 19:20 mi sie wydaje za dla noworodka z ich oferty to tylko explorer sie nadaje... ja mam starleta, podobny do smarta, ale używam go dopiero od 7 miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: baby dreams sprint 04.12.04, 21:28 Zdecydowanie się nie nadaje. Ten wózek to spacerówka. Dla niemowlaka do 6msc musi być gondola lub przynajmniej wózek wielofunkcyjny z płaskim nosidłem. Niemowlak musi mieć pod plecami płasko i sztywno. Tego typu spacerówka ma też niezbyt duże kółka i słabą amortyzację - nie nadaje się dla malucha. Porządna amortyzacja jest bardzo ważna, bo drgania kół na nierównym chodniku bardzo przenoszą się na dziecko, a główka malucha nie powinna się trząść na wertepach. Z babydreams tylko Explorer jest dozwolony dla noworodków. polecam też inne polskie marki: www.deltim.com.pl www.implast.com.pl www.polak.com.pl www.tutek.pl/ www.dymex.com.pl/polska/ www.wychamet.pl/Pozdr Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
andzia1976 baby dreams smart 05.12.04, 02:05 Ja mam smarta i powiem szczerze ze tez myslalam czy majac drugie dziecko bedzie sie on nadawal dla noworodka...doszlam do wniosku ze majac spiworek na zime zdecydowalabym sie jezdzic nim z noworodkiem...osobicie dobrze mi sie prowadzi tenn wozek...jedyna jego wada to nie mozna nim bujac na boki ale jesli chodzi o lezenie plasko i amortyzacje to nie mam zastrzezen..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś