szpulakasia 01.01.05, 19:20 szukam takiej niezbyt drogiej najlepiej w internecie.Na allegro nie ma bo wzsystko przejrzałam w sklepach w moim mieście też otwierają oczy ze zdziwienia jak o tym mówię a moje dziecko chciałoby czarną lalę.Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: Lalka murzynek 01.01.05, 20:57 Hej, takie lalki robi np. babyborn, ale one chyba najtansze nie sa. No ale moze np. na urodziny itd.? tu mozna zobaczyc: cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=34501&item=5546130824&rd=1&ssPageName=WDVW Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: Lalka murzynek 01.01.05, 21:18 Pinik jesteś jak zwykle niezawodna dzięki.Oglądałam u nas ale na allegro z baby born nie ma murzynków a w hipermarketach typu real auchan nie widziałam ostatnio nic.Najchętniej kupiłabym w jakimś sklepie internetowym ale nie wiem który ma najtańsze zabawki i mnie nie zawiedzie bo ostatnio czytałam na forum o jakims sklepie który dziewczyny nie polecały i nie chce się naciąć będę więc szukać dalej,Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Lalka murzynek 01.01.05, 22:08 www.mbank.com.pl/mszop/?kat=28&page=1 Tu jest w bardzo dobrej cenie, ale nie wiem, czy maja murzynki. Szkoda, Kasiu, że nie szukałas przed świętami, była wtedy na nie promocja. Normalnie kosztuja ok 200 zł, i sa murzynki. www.miki.com.pl/sklep.php?parent=34&s=5&or=nazwa Tu jest murzynek !! ezabawki.pl/cgi/easyshop.cgi? vid=fljwhyprxwpymtxoqbthoejfmnnhshrm&com=PT/3077 Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: Lalka murzynek 02.01.05, 10:09 Dzięki za te adresy.Nie szukałam przed świetami bo moje dziecko nic nie wspominało ale ostatnio obejrzało jakąś ulotkę z gazety i tam był murzynek i chodzi i mowi że mamusia kupi Marysi czarną laleczkę.Ponieważ jednak uwielbia malutkie lale to kupię taką mini i będzie można dokupić potem inne fajne rzeczy.Dzięki raz jeszcze i pozdrawiam Kasia.Ps loczki Dominiki są prześliczne a moje dziecko nadal ma na głowie kilka włosków o !!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam22022 Re: Lalka murzynek-mam murzynka 02.01.05, 19:18 mam lalkę Chou cHOU MURZYNEK ROCKEBEY -funkcyjna, smieje sie, gaworzy i płacze a ponieważ córka dostała dwie, jedną odsprzedam za 150zł , w razie zainteresownaia pisz adam22022@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kurkitrzy Re: Lalka murzynek 02.01.05, 20:18 Witaj, moja córka też zamówiła od Mikołaja lalkę-murzynkę. Kupiliśmy Baby Born (innej nie spotkaliśmy w sklepach) za 129 zł. w sklepie internetowym. Zajrzyj tu: www.sklepzabawka.pl/cgi/easyshop.cgi? vid=wdothugirmaskgemwbfintnxdcdkkxnm&com=PT/301 pozdr. Edyta Odpowiedz Link Zgłoś