jolaw74 03.01.05, 21:33 Czy to prawda że w endo na ul.Chmielnej jest mniejszy wybór ubranek niż w innych ich sklepach? Czy może wiecie dziewczyny kiedy będą przeceny nowej kolekcji? Mama Natalki i Kubusia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cubus1 Re: Endo 04.01.05, 14:22 Polecam Ci sprawdzac przeceny na stronie endo.pl tam sa podane kolekcje ktore sa aktualnie w przecenie. Jednak w sklepach jest tego o duzo mniej niz w internecie. Ale znam tylko sklep na Belgradzkiej( b.maly wybor wszystkiego) oraz na Pl.Bankowym( duzy wybor ale raczej nie przecenionych rzeczy). Z checia sie dowiem ktory sklep w W-wie ma najwiekszy asortyment???? Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: Endo 04.01.05, 16:41 O widzę cubus1 że bywasz w moich okolicach ), ja na Belgradzkiej bywam codziennie z konieczności ( córka chodzi tuż obok do szkoły) mieszkam też niedaleko. Faktycznie to endo tu jest marne a drugie zlikwidowali. Nie wiecie czy na Chmielnej są koszulki z Mysią na 92 albo 98 ?? z krótkim rękawkiem ?? w internetowym zostały same wielkie .......... co jestem w centrum to zapominam spojrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
martael Re: Endo -o/t 04.01.05, 19:27 No to się pewnie mijamy w Pasażu Natolińskim, bo ja też mieszkam na B. )))) Odpowiedz Link Zgłoś