Dodaj do ulubionych

Tapicerki Peg-Perego

07.01.05, 22:08
Gdzie w necie mogę zobaczyć tapicerki do wózków Atlantico lub P3? A może ktoś
wie gdzie są promocje tych wózków? Najniższa cena Atlantico jaką udało mi się
znaleźć to 1157zł sad Pozdrawiam, Kasia
Obserwuj wątek
    • ingga Re: Tapicerki Peg-Perego 07.01.05, 22:13
      Cenę masz niezłą, niższą trudno Ci będzie znaleźć.
      A jeśli chodzi o tapicerki to podejdź do najbliższego sklepu sprzedającego
      wózeczki Peg Perego i poproś o katalog. Ja w zeszłym roku wybierając kolor
      wózeczka katalog miałam w domku (dali mi w sklepie) i oglądałam go ze sto razy.
      Dobra rzecz!!!!
      wink))
    • betty1234 Re: Tapicerki Peg-Perego 07.01.05, 22:37
      Hej,
      Ja co prawda kupiłam używane Atlantico na allegro ale zajrzyj do komisu
      www.zuczek.com.pl tam widziałam chyba nowe za 999 zł.
      Można też zadzwonić do nich bo z tego co się orientuję to co chwila facet coś
      dostaje.
      Co do tapicerki to nie wiem jak te nowe ale nasza nazywa się eleganza (taki
      granat z cieńką, białą kratką) i z tego co widzę (a wózek mamy dopiero od
      wczoraj smile) tapicerka jest super jak na używaną bo po dwóch latach używania
      nigdzie nie wyblaknięta, nie pozaciągana - aż mnie to mile zaskoczyło.

pozdrawiam,
      • cortinka Re: Tapicerki Peg-Perego 07.01.05, 22:56
        Dzięki smile Jutro pojadę do sklepu i poproszę o katalog, może mi dadzą wink Ale
        myślałam, że może gdzieś w internecie coś znajdę (żeby teraz sobie obejrzeć).
        Na stronie "Żuczka" byłam i rzeczywiście widziałam Atlantico za 999zł. Jakoś
        podejrzanie tanio, czy to nie jest jakaś ściema (za przeproszeniem wink? Wiem,
        wygląda na to, że sama nie wiem czego chcę, bo najpierw pytam o najniższe ceny,
        a później się czepiam. Ale 999zł to dziwnie tanio za nowy wózek. Czy ten sklep
        coś na tym zarabia? Pozdrawiam, Kasia
        • betty1234 Re: Tapicerki Peg-Perego 07.01.05, 23:05
          Zajrzyj może tutaj familyshop.com.pl/TOWARY/PegPerego/Atlantico.html
          Przegladałam i dosyć wyraźne są tam fotki wózków, tylko nie wiem czy wszędzie
          te kolory będą dostępne.
          A co do tego zuczka to czytałam tu gdzieś na forum, że jest ok. Facet ma nowe
          wózki chyba od dystrybutora - czasem takie z poprzednich kolekcji i chyba
          dlatego te ceny są takie smile P3 też jest tam trochę tańsze.
          Najlepiej zadzwonić i zapytać.
          Pozdrowionka i dobranoc,
        • e5121 Re: Tapicerki Peg-Perego-o Zuczku 09.01.05, 19:32
          W Zuczku na Myszkowskiej to raczej nie kupujcie, mili właściciele nie dają
          gwarancji na tapicerkę, a mają wózki wycofane ze sklepów bądź poreklamacyjne.
          Wiem cos o tym, bo tam kupiłam i teraz mam po praniu część tapicerki do
          wymiany. Co z tego skoro reklamować się nie da, bo Pan mówi,że dał na same
          mechanizmy.
    • klubiale1 Re: Tapicerki Peg-Perego 08.01.05, 09:40
      Tapicerki PegPerego najlepiej pomacać przed zakupem. Bardzo się różnią między
      sobą - jedne materiały są śliskie, a inne czepliwe i ciężko z nich strzepać
      okruszki.
      pozdr
    • mamakacpra1 Re: Tapicerki Peg-Perego 08.01.05, 11:06
      Witaj ! zobacz jeszcze na www.maledziecko.pl, zdjęcia wózków powiększają się i
      widać kolorki dość dobrze. Kupowałam swoje pliko p3 w tym sklepie, ale nie
      przez Internet i zapłaciłam 1044 PLN.pozd.
      • a_dobrowolska Do mamakacpra 12.01.05, 12:04
        witam,
        Mama prosbe o adres sklepu maledziecko.chcialabym jednak pojechac osobicie do
        ich sklepu a nie kupowac przez internet.
        dzieki,
        ania
    • dorotaifilip Re: Tapicerki Peg-Perego 08.01.05, 12:59
      Witajcie! Czy miałyście może tapicerkę niebieską, taką jeansową? Jak się
      sprawdza?
      pozdrawiam - dorotaifilip
      • martimarti Re: Tapicerki Peg-Perego 08.01.05, 21:33
        Ja mam najzwyklejszą, granatowo-białą kratkę, jest super. Koleżanka używa tej
        samej tapicerki już trzeci rok i nic się nie dzieje, nie blaknie, nie wyciera
        się.
        Co do koloru jeansowego w kratkę to widziałam na ulicy dwa takie wózeczki,
        wyglądały na brzydkie, stare i zużyte. Ohydny kolor.

A jeśli ma się możliwość to dobrze pomacać materiał, bo nie są takie same. Np.
        taki zielonkawo-oliwkowy jest gruby i śliski, a Cherry Cola taki cieniutki. Mój
        cheasepek (czy jak mu tam) taki grubszy, ale nie śliski, bawełniany z takimi
        grubszymi wstawkami, bardzo miłymi w dotyku. Kolor najbardziej popolarny, ale
        wybrałam go "za dotyk". I dzięki wstawkom grubej bawełenki dziecko wogóle mi
        się w lecie nie pociło.
        • cortinka Re: Tapicerki Peg-Perego 08.01.05, 21:50
          Dziewczyny, dzięki smile Byłam dzisiaj w sklepie i widziałam tapicerkę "Sea
          breeze" (niebiesko-szary), śliczna!!! Ale jeszcze bardziej podoba mi
          się "Cherry Cola" (malinowo-szara). Zastanawiam się między tymi dwoma. Czy
          któraś z Was ma wózek w tych kolorach? Jak się spisuje materiał, nie blaknie?
          Czy dziecko się w nim nie poci? (Będę używała tego wózka głównie w lecie). A
          tak w ogóle to rozczarowana jestem kolorami Atlantico na 2005 rok: są tylko 3
          do wyboru (granat z białą krateczką- może być, czarno-szary i czarno-beżowy)
          Pozdrawiam, Kasia
          • mymcia Re: Tapicerki Peg-Perego 09.01.05, 19:58
            hej!
            My mamy pliko P3 Sea Breeze- kolor po niedługo juz roku baaaaaaaaaardzo
            intensywnego uzywania przeróznych warunkach nic sie nie zmienił, łatwo sie
            pierze a do bardzo praktyczny... W sumie dobry wybór smile
            pozdrawiam
            mymcia
          • mloda.mamuska Re: Tapicerki Peg-Perego 11.01.05, 10:03
            Cortinko ja mam ten niebiesko-szary (ten malinowy jest super ale dla synka
            niestety mężyk wybrał niebieski) i muszę przyznać, ze bałam sie ,ze ten
            jasniutki szary bedzie zaraz brudny. Mam go od początku wrzesnia i dopiero
            teraz mam zamiar go wyprac bo wczesniej nie było potrzeby mimo, ze wózek
            eksploatowany jest na maksa smile Materiał jest bardzo dobry jakosciowo wg. mnie
            mimo, ze w porównaniu do tego granatu opisywanego wyzej jest cieńszy. Nie jest
            czepliwy i łatwo sie czyści np. mokrą szmatką.

Jak przeglądałam net i katalog to napaliłam sie na ten oliwkowy ale w sklepie
            wyglądał zupełnie inaczej - nie był jednolity ale w taką drobną krateczkę i
            taki jakiś smutny. Radzę zatem najpierw zobaczyć w sklepie dany kolorek zanim
            sie go zmaówi przez net. Widziałam tez nową kolekcję i równiez w katalogu
            troszkę sie rózni niz w realu.
            • cortinka Re: Tapicerki Peg-Perego 11.01.05, 16:36
              Dziękuję Młoda mamusiu smile Myślisz, że ten malinowy będzie nieodpowiedni dla
              chłopca (też mam synka)?
              • mloda.mamuska Re: Tapicerki Peg-Perego 11.01.05, 22:01
                Cortinko mi on bardzo pasował ale mężyk sie uparł, ze facetowi nie wypada aby
                jeździł w bordowym wózku... wg niego jest taki dziewczęcy i już wink)) Uparł się,
                ze albo będzie niebieski albo wcale. Ot facet wink
                Ale co tam, ja widziałam facetów majachy malinowe samochody wiec to tylko
                kwestia gustu wink Jak dla mnie ten kolorek jest świetny.
        • dorotaifilip Re: Tapicerki Peg-Perego 09.01.05, 14:22
          Martimarti - dziękuję za informacje. Jeansowy widziałam tylko w katalogu
          (zachorowałam na ten kolor ale ja lubię ubierać się na codzień w czarny) a
          krateczkę macałam i mam takie samo wrażenie jak ty, że miła i mękka.
          dorotaifilip
          • pia_ Re: Tapicerki Peg-Perego 11.01.05, 13:22
            Widziałam na żywo tapicerkę jeansową grafitową łączona z brązem (budka
            wykańczana brązową skórką), pytałam na forum i jedna z dziewczyn napisała mi,
            ze jeans po lecie niestety trochę spłowiał. We Wrocławiu wózki Peg Perego z
            2004 r. w sklepie Askot na Sztabowej można kupić po 1060 zł (po ostrej
            negocjacji z kierownikiem sklepu)
            • dorotaifilip Re: Tapicerki Peg-Perego 11.01.05, 15:19
              Pia! Dziękuję za odpowiedź.
              dorotaifilip
    • szpulakasia Re: Tapicerki Peg-Perego 09.01.05, 00:37
      Ja mam p3 kolor fiori taki w kwiatki ja uważam go za najpiękniejszy jest super
      przyjemny dobrze się pierze nic mu nie dolega.Wózek mam od maja 2003 ale używam
      go na zmianę z teutonią.Kasia
    • gosia.mama.wojtusia Re: Tapicerki Peg-Perego 09.01.05, 18:35
      na tego zuczka to uwazaj ,był taki komis w Wawie ,gdzie tez były tanie peg
      perego jak się potem okazało tapicerka była podróbką
    • gosia.mama.wojtusia Re: Tapicerki Peg-Perego 09.01.05, 18:54
      mamakacpra,sprawdzilam na stronce maledziecko,peg perego sa tam po 1128p3 i
      atlantico pozyzej 1200zł,jk audało ci się kupic tak tanio,czy się pomyliłas?
    • mmala6 Re: Tapicerki Peg-Perego 09.01.05, 19:13
      ja jestem "chora" na Cherry Cola!!ale planuje go kupic w maju/czerwcu, bo dzidzia sie ma dopiero urodzic i mamy dla niego "bude"smileCzy to ze nie ma go w kolekcji na 2005 rok oznacza ze moze go za pol roku nie byc????troche sie przestraszylam, bo szczerze mowiac te krateczki mi sie nie podobaja, a raczej jest ich za duzo na ulicy, bo prawie tylko krateczki PP widzesmilepodoba mi sie tez ten Fiori (w kwiatki) ale nie wiem czy dla chlopca moze byc...wink
    • mamakacpra1 do gosia.mama.wojtusia 09.01.05, 21:10
      Witaj ! Rzeczywiście na ich stronie jest wyższa cena, jednak jak pojedziesz do
      sklepu osobiście z miejsca dostajesz rabat. Ja tylko zapytałam ile mam zapłacić
      i miły Pan od razu zaproponował mi taką cenę. Myślę, że gdybys chciała kupić
      przez Internet i wcześniej zadzwoniła do sklepu też zapłaciłabyś tyle.Dodam
      jeszcze, że kupowałam pażdzerniku zeszłego roku więc całkiem
      niedawno.Wcześniej kupowałam u nich Bebecar tracker i również dostałam duży
      rabat. Pozdrawiam
      • ewelinaz25 Re: najtaniej na www.bobo.pl 10.01.05, 15:02
        znalazłam tam PP3 za 1050, a atlantico za 1220. Niestety w ofercie internetowej
        PP3 mają tylko w jednym kolorze, być może są w stanie sprowadzić też inne.
        Firma sprawdzona, bo już nie raz tam zamawiałam.
    • krasulas Re: Tapicerki Peg-Perego 11.01.05, 17:33
      Dziewczyny - te zainteresowane kolorem malinowym - Pisałam kiedyś do Akordu w
      sprawie rzekomych przecen starych kolekcji (dla P3 i Atlantico to nieaktualne).
      Zadałam pytanie o ww kolor - czy będzie i takie tam pierdu-pierdu (zakochałam
      się w tym kolorku i chę go kupić). Odpisali mi - był październik, że zostało im
      tylko 20szt w tej barwie i finito - wchodzi nowa kolorystyka. Och - ale byłam
      zła!!! Nie wiem czy to chwyt marketingowy. Widzę, że w niektórych sklepach
      internetowych one są na stanie, ale... A co do komisu Żuczek - też kukałam na
      ich ofertę swojego czasu, ale te ceny są dla mnie też dziwnie podejrzane. Hm
    • qlerka BLUMOON 12.01.05, 09:16
      Co sądzicie o tapicerce Blumoon? Czy widziałyście ją już na żywca?
      • a_dobrowolska Do mamakacpra 12.01.05, 12:05
        witam,
        Mama prosbe o adres sklepu maledziecko.chcialabym jednak pojechac osobicie do
        ich sklepu a nie kupowac przez internet.
        dzieki,
        ania
        • a_dobrowolska tapicerki pegperego 12.01.05, 12:09
          Czy ktoras z e-mam ma wozek z tapicerka SAFARI? Bardzo podoba mnie sie ten
          kolor tylko nie wiem jak w uzytkowaniu.Czy nie jest czepliwa i czy sie szybko
          brudzi bo jednak to jasny kolor.Bardzo prosze o rade i podpowiedz jaka
          tapicerka jest przez Was sprawdzona jako dobra.
          Dzieki,
          Ania
    • mamakacpra1 Do a_dobrowolska 12.01.05, 13:54
      witaj !
      Sklepik ten jest na Jagiellońskiej 2, mały ale dość dobrze zaopatrzony . Jak
      kupowałam swojego p3 były dostępne wszystkie kolorki ( ja mam black sable 2 i
      jestem bardzo zadowolona ).pozdrawiam
      • qlerka Re: Do a_dobrowolska 12.01.05, 14:17
        Interesuje mnie jak wygląda ten materiał szaro-srebrny, czy tak samo jak na
        zdjąciach w necie?
      • a_dobrowolska Re: do mamakacpra 12.01.05, 15:48
        dzieki za adres sklepu.
        Bylam dzisiaj w najblizszym sklepie kolo domu aby ogladnac wozeczki.Kolor
        safari bardzo mnie sie podoba jak rowniez taki nowy NEWPORT tj. granatowy w
        krateczke. Rowniez bardzo ladny tylko ze zbyt tradycyjny. Wiekszosc Atlantico
        jezdzi po ulicy wlasnie w tym kolorze. Mysle ze jest bardzo dobry w uzyciu bo
        ciemny. Ja mam dziewczynke i ten Safari bylby super tylko zastanawiam sie czy
        nie za jasny.
        Pozdrawiam.
    • mamakacpra1 Re: Tapicerki Peg-Perego 12.01.05, 15:11
      W sklepie dostępne były wszystkie kolorki, mnie się jednak najbardziej podobał
      black sable 2 , czyli szaro – srebrny z czarnym i czerwoną lamówką . Brałam
      jeszcze pod uwagę kolor safari, również bardzo ładny, jednak dość jasny.
      Podejrzewam, że gdybym miała córeczkę wybrałabym właśnie safari, ale dla
      chłopca wolałam ciemny.
      W necie srebrny kolor wydaje się błyszczący , ale w rzeczywistości jest bardzo
      ładny i odrobine ciemniejszy, natomiast czarny jest nieco czepliwy (
      szczególnie jak dziecko lubi w wózku wcinać bułę ), ale łatwo można z niego
      strzepać okruszki. Poza tym ten kolorek bardzo ładnie wygląda ze stelażem,
      który również jest czarno – srebrny.
      Ogólnie jestem bardzo zadowolona z tego wyboru i gdybym miała wybierac jeszcze
      raz kupiłabym ten kolorek.
      • klubiale1 Re: Tapicerki Peg-Perego 12.01.05, 20:20
        Też mam ten kolorek i mogę jeszcze dodać,że bardzo ładnie się pierze - schodzą
        zabrudzenia z bucików, jedzenia a nawet zielone plamy z trawy.
        A na lato super wygląda z intensywnie czerwona parasolką.
        pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka