ashanta 08.01.05, 11:59 Dziewczyny czy dam sobie rade z wychodzeniem na spacery ,bo mieszkam na 4 piętrze.Jaka jest waga ,cena.Mały ma 2,5 mies.sporo waży .Macie jakies inne propozycje.Dziekuję za rady.Mam zamiar kupic go niebawem . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blachara Re: Deltim-focus 08.01.05, 13:10 ja mam - II p. bez windy, ale jeszcze sama nie byłam na spacerze, przeraża mnie wizja schodów... moja mama mówi żeby dziecko w wózku po schodach zwozić i wwozić, ale ja raczej jestem za tym, żeby na dół najpierw wózek, potem dziecko, a z powrotem odwrotnie od poniedziałku pewnie będę musiała... chyba że mnie pogoda 'wyręczy' waga zdaje się 13kg, zapłaciłam 800zł wózek+fotelik (kontakt przez allegro, model z ub.rocznym obiciem) generalnie wózek jest ok, troche skrzeczy (trący plastik), mieszkam blisko lasu - na wybojach się sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
riza77 Re: Deltim-focus 08.01.05, 13:37 Ja mieszkam na III piętrze i znoszę wózek na raty. Tzn najpierw stelaż a potem gondolę z miesięcznym synem. Znoszenie tego na raz jest nie najlepszym pomysłem. Za ciężko Jak wracam stelaż zostawiam na dole (domofon) i zabiera go mąż wracając z pracy. Złożonego raczej bym nie znosiła ani nie wnosiła. Ogólnie wózek jest fajny. Pozdrowienia Iza Odpowiedz Link Zgłoś
maniakow Re: Deltim-focus 08.01.05, 13:44 Ja robię dosłownie tak samo - mieszkam na trzecim piętrze. Rano mąż znosi stelaż i przypina go do kaloryfera (takie coś do roweru), ja znoszę gondolę razem z dzieckiem - a raczej znosiłam, bo od 2 tyg. używamy już spacerówki i w tym przypadku mąż znosi całość. Radziłam sobie w ten sposób dobre 8 miesięcy i jakoś żyję . Co do wózka to uważam, że lepszego kupić nie mogłam )). Pozdrawiam. Magda z Emilką (06.04.2004) Odpowiedz Link Zgłoś