Gość: kasia IP: *.aster.pl 05.05.06, 09:53 czy znacie stronę na której można obejrzeć zdjęcia satelitarne Hiszpanii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z-o-s-i-a Re: zdjęcia satelitarne? 05.05.06, 14:54 www.terraserver.com/ earth.google.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freestyler Re: zdjęcia satelitarne? IP: *.bulldogdsl.com 06.05.06, 12:00 Lepiej zapodac stronke www.wetterononline.com Tam sa kamerki to dopiero jazda na samej majorce jest 50 kamer. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: zdjęcia satelitarne? 06.05.06, 13:22 Chyba jakiś błąd jest w tym adresie. A może chodzi o tę stronę? Tam też są kamerki. www.weatheronline.co.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy5 Re: zdjęcia satelitarne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 18:27 To co "freestyler" podasz tę stronkę? Chcę zobaczyć Majorkę z tych 50 kamer. Czekam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy5 Re: zdjęcia satelitarne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 15:29 Nie odpowiadacie na moja prośbę, jak moja żona, która gdy wie, to uważa, że wszysczy to wiedzą, ale w końcu i to na dobre wyszło, bo znalazłem poszukiwane kamery. Dziekuję z-o-s-i-a za stronkę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś