Dodaj do ulubionych

Kiddy board lub coś podobnego

25.01.05, 12:04
Witam,
Czy wiecie, gdzie w Polsce albo przez internet można kupić taką dostawkę do
wózka - Kiddy board lub jakąś inną ale w miarę uniwersalną, do różnych
wózków, bo jeszcze się nie zdecydowałam który kupię wink
Obserwuj wątek
    • fasolka99 Re: Kiddy board lub coś podobnego 25.01.05, 12:16
      Nie wiem gdzie kupic teraz nowy (ja kupilam w sklepie Mis w Warszawie, mozna tez
      bylo wtedy kupic w Wozkach w Al. solidarnosci, ale to bylo 2 lata temu),
      natomiast swego czasu widywalam uzywane na Allegro.
      Jesli chodzi o uniwersalnosc to sa (z tego co wiem) 2 typy Kiddy Boardow Lascala
      - montowane centralnie do osi laczacej tylne kolka wozka (tu jest jakies
      ograniczenie co do grubosci tej osi) oraz montowane dwoma "wąsami" do pionowych
      elementow z tylu wozka, jak nie ma tej osi (np. pasuja do wozkow-parasolek). Te
      pionowe elementy pewnie tez nie moga byc za grube, ale nie wiem dokladnie, bo ja
      mam ten pierwszy typ. Lepiej chyba najpierw kupic wozek, a potem dopasowac
      podstawke.
      • agni71 Re: Kiddy board lub coś podobnego 25.01.05, 23:20
        Ja ostatnio szukalam Kiddy Boardow, wiec mam jakie takie rozeznanie, co jest
        dostepne i za ile. O ile sie orientuje, to oryginalnych Kiddy Board f-my Lascal
        nie mozna juz kupic, przynajmniej w sklepie na Solidarnosci (w Misiu w Sadybie
        nie pytalam). Mozna natomiast kupic oryginalny Toddler Roller firmy Emmaljunga,
        pasujacy do wozkow tej firmy; oraz podstawke polskiej produkcji, tez pasujaca
        do wozkow Emmaljunga. Te drugie sa w sklepie na Dzwigowej po 90zl (ja tam swoja
        kupilam) oraz na Solidarnosci, po 110zl. Na Dzwigowej mozna tez zamowic te
        oryginalne Emmaljungi, ale obejrzec je mozna tylko w katalogu, w sklepie nie
        maja, cena ok. 200zl.
        Oba rodzaje sa tez np. w sklepie www.bobomarket.pl (90 i 180zl)
        aga
    • dta Re: Kiddy board lub coś podobnego 25.02.05, 21:55
      Ja mam do sprzedania Kiddy Board firmy Lascal. Jeżeli jesteś zainteresowana, to
      proszę o kontakt na adres gazetowy.
      Pozdrawiam,
      Dorota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka