bielaniki 01.02.05, 10:25 Która z Was wozi brzdaca wózkiem "Mikado Discowery"? Mysle powaznie nad jego zakupem, mozecie cos podpowiedziec w tej materii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
momo8 Re: Wozki "Mikado" 16.02.05, 11:33 Woziłam nim kilka lat temu swojego pierwszego malucha i byłam b. zadowolona. Mieliśmy dodatkowy wkład do spacerówki, który zastąpił nam gondolę, a przy okazji służył za łóżeczko w czasie wyjazdów. Wózek sprawdził się nawet w lesie i na górskich szlakach (oczywiście tych łagodnych), świetnie chroni przed wiatrem. Ale ma też minusy: złożony nie stoi sam (trudniej mi się go wkładało do bagażnika, z rozkładaniem jedną ręką też był problem), a jeśli będziesz go musiała wnosić po schodach, to sprawdź sobie, czy dasz radę - ja wciągałam go na czwarte piętro i żałowałam, że nie jest lżejszy. Wygodny jest, gdy dziecko już jest starsze a lubi przysypiać na spacerach, bo w rozłożonej spacerówce jest dużo miejsca i maluchowi nie "dyndają" nogi. Ogólnie - polecam, zwłaszcza jeśli nie dotyczą cię problemy z transportowaniem wózka na górę. Solidnie wykonany, nic się nie popsuło, więc drugi maluch też będzie w nim jeździł... Odpowiedz Link Zgłoś
mama.misia Re: Wozki "Mikado" 17.02.05, 09:05 Potwierdzam wypowiedź mojej poprzedniczki. Ja testuję ten wózek od 5 miesięcy. I wszystko byłoby super, gdyby nie fakt, że mieszkam na wsi i akurat koło mnie nie ma chodników ani ulic, w związku z czym ponad 8 kilowy maluch w tym wózku powoduje, że bardzo ciążko prowadzi się ten wózek na wertepach. Poza tym w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
bielaniki Re: Wozki "Mikado" 17.02.05, 11:10 Bardzo dziekuje Wam za odpowiedz. Ja juz dzis ide do szpitala "wywolywac wilka z lasu" ale wozek bedzie kupowal Maz wiec raczej sie na niego zdecydujemy. Pozdrawiam i napisze jak sie sprawuje moj model Odpowiedz Link Zgłoś
bielaniki Re: Wozki "Mikado" 26.04.05, 09:27 Mysle ze 2 miesiace testowania wystarcza zeby juz conieco powiedziec. Nie zamienilabym mojego Mikado na zaden inny. Spisal sie i na sniegu, i w piachu i na chodnikach. Podjezdzam nawet po kilku schodkach do ulubionych sklepow!! A regulowana raczka to tez super sprawa bo kazdemu w rodzinie wygodnie wozic. Polecam goraco!! Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-n-i-e-sz-k-a Re: Wozki "Mikado" 25.05.05, 21:50 Mam Mikado Discovery. Jest super, ale ma jedna wadę - wagę. Mam 8 schodków do pokonania, i 11 kilowego synka. Znosząc dziecko z wózkiem ze schodów mam siniaki na nogach ( Marzę o czymś lżejszym ... A Discovery zostanie na zimę Odpowiedz Link Zgłoś