Dodaj do ulubionych

Wozek dla noworodka

11.08.17, 10:52
Zupelnie nie wiem w czym się teraz wozi
Przy pierwszym dziecku miałam teutonie cosmo, bumbleride indie i później maclarena volo

Interesuja mnie wozki używane
Bugaboo cameleon 2? bo trojka to jednak drogo wychodzi.
Joolz day?
stokke - ale nie mam przekonania.
britax go next? bardzo mało używek niestety
czy jest jeszcze cos na co warto patrzeć? ze swojego doświadczenia, najbardziej bylam zaodowlona z BI - ale nie chce wkładanej gondoli.
Teutonia gondola była ok, ale spacerówka kiepska
i teraz pytanie czy da się to jakos polaczyc?smile

Obserwuj wątek
    • gochalodz Re: Wozek dla noworodka 11.08.17, 17:22
      BI nie ma obecnie wkładanej gondoli. Gondola jest montowana bezpośrednio na stelaż.
      https://www.kinderwagen-universum.de/user_html/1335424390/pix/a/z/002-br-7-14/Indie+with+carrycot.jpg
      • red.tulipan Re: Wozek dla noworodka 12.08.17, 07:00
        A od którego roku tak wygląda gondola?
        • martuska1982 Re: Wozek dla noworodka 12.08.17, 14:23
          red.tulipan napisała:

> A od którego roku tak wygląda gondola?

To chyba jakoś teraz 2016 czy 2017 weszły te gondole, a w spacerówce w budce jest taki sam dodatkowy daszek.
    • adelapadela Re: Wozek dla noworodka 28.12.17, 16:21
      A patrzyłaś na wózki Emmaljunga ja jestem bardzo zadwolona! My mamy model nxt90 - zwrotny, lekki i super się prezentuje smile
      • annulka79 Re: Wozek dla noworodka 28.12.17, 16:52
        Jaki, jaki? Nxt90 LEKKI? to żart? spacerówka min. 14kg a wersji 90F 16kg big_grin a co do zwrotności to radzę porównać innymi modelami Emmaljungi.
        • adelapadela Re: Wozek dla noworodka 11.01.18, 11:37
          Miałam porównanie do Adamexa Katrina, który ważył ok. 20 kg więc jednak emmaljunga nxt 90 znacznie wygodniej wkłada mi się do samochodu.
          Ojj z innymi modelami nie mam porównania ale jak dla mnie chodzi super smile taki typowo wózek do miasta smile
          • annulka79 Re: Wozek dla noworodka 11.01.18, 11:59
            Z Adamexem itp to każdy "chodzi" super wink tym bardziej że tamten nie ma skrętnych kół. Tak jakbyś przesiadła się z Poloneza do nowego samochodu. Ale wierz mi nxt90 to nie jest lekki wózek.
            • adelapadela Re: Wozek dla noworodka 25.01.18, 13:56
              Hahaahh big_grin no jak dla mnie jest w sam raz big_grin ważne że dam radę wrzucić nxt90 do samochodu a to przy moich 152 cm wzrostu nie lada wyzwanie big_grin
              A jakie są jeszcze lekkie?
              Może masz jakiś konkretny na myśli? smile
    • red.tulipan Re: Wozek dla noworodka 28.12.17, 19:04
      Dziękuję za podpowiedzi, kupiłam britax go next

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka