Dodaj do ulubionych

Wozki "Mikado"

01.02.05, 10:25
Która z Was wozi brzdaca wózkiem "Mikado Discowery"? Mysle powaznie nad jego
zakupem, mozecie cos podpowiedziec w tej materii?
Obserwuj wątek
    • momo8 Re: Wozki "Mikado" 16.02.05, 11:33
      Woziłam nim kilka lat temu swojego pierwszego malucha i byłam b. zadowolona.
      Mieliśmy dodatkowy wkład do spacerówki, który zastąpił nam gondolę, a przy
      okazji służył za łóżeczko w czasie wyjazdów. Wózek sprawdził się nawet w lesie
      i na górskich szlakach (oczywiście tych łagodnych), świetnie chroni przed
      wiatrem. Ale ma też minusy: złożony nie stoi sam (trudniej mi się go wkładało
      do bagażnika, z rozkładaniem jedną ręką też był problem), a jeśli będziesz go
      musiała wnosić po schodach, to sprawdź sobie, czy dasz radę - ja wciągałam go
      na czwarte piętro i żałowałam, że nie jest lżejszy. Wygodny jest, gdy dziecko
      już jest starsze a lubi przysypiać na spacerach, bo w rozłożonej spacerówce
      jest dużo miejsca i maluchowi nie "dyndają" nogi. Ogólnie - polecam, zwłaszcza
      jeśli nie dotyczą cię problemy z transportowaniem wózka na górę.
      Solidnie wykonany, nic się nie popsuło, więc drugi maluch też będzie w nim
      jeździł...
    • mama.misia Re: Wozki "Mikado" 17.02.05, 09:05
      Potwierdzam wypowiedź mojej poprzedniczki. Ja testuję ten wózek od 5 miesięcy.
      I wszystko byłoby super, gdyby nie fakt, że mieszkam na wsi i akurat koło mnie
      nie ma chodników ani ulic, w związku z czym ponad 8 kilowy maluch w tym wózku
      powoduje, że bardzo ciążko prowadzi się ten wózek na wertepach. Poza tym w
      porządku
      • bielaniki Re: Wozki "Mikado" 17.02.05, 11:10
        Bardzo dziekuje Wam za odpowiedz.
        Ja juz dzis ide do szpitala "wywolywac wilka z lasu" ale wozek bedzie kupowal
        Maz wiec raczej sie na niego zdecydujemy.
        Pozdrawiam i napisze jak sie sprawuje moj model wink
        • bielaniki Re: Wozki "Mikado" 26.04.05, 09:27
          Mysle ze 2 miesiace testowania wystarcza zeby juz conieco powiedziec. Nie
          zamienilabym mojego Mikado na zaden inny. Spisal sie i na sniegu, i w piachu i
          na chodnikach. Podjezdzam nawet po kilku schodkach do ulubionych sklepow!! A
          regulowana raczka to tez super sprawa bo kazdemu w rodzinie wygodnie wozic.
          Polecam goraco!!
          • a-g-n-i-e-sz-k-a Re: Wozki "Mikado" 25.05.05, 21:50
            Mam Mikado Discovery. Jest super, ale ma jedna wadę - wagę. Mam 8 schodków do
            pokonania, i 11 kilowego synka. Znosząc dziecko z wózkiem ze schodów mam siniaki
            na nogach sad( Marzę o czymś lżejszym ... A Discovery zostanie na zimę smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka