Dodaj do ulubionych

Pliko 3 wózeg Peg Perego - opinie

28.02.05, 12:57
Witam,

zastanawiam sie nad kupnem spacerówki Peg Perego. Nie mogę jednak podjąć
decyzji czy kupić Atlantico czy wyżej wspomniany. pomóżcie
Obserwuj wątek
    • martar21 Re: Pliko 3 wózeg Peg Perego - opinie 28.02.05, 14:37
      Juz znalazłam w historii
      • mbuk Re: Pliko 3 wózeg Peg Perego - opinie 01.03.05, 14:20
        też ostatnio zadałam podobne pytanie chodziło mi o:
        -plico 3
        -atlantico
        -chicco C1
        no i ciekawa jestem do jakich ty wniosków doszłaś po przeczytaniu wątków ?
        ja zdecydowałam się na Atlantico, ale jeszcze muszę zobaczyć go "na żywo" w
        sklepie. Bo te co wcześniej oglądaliśmy w internecie a potem oglądaliśmy w
        sklepie bardzo nas rozczarowywały sad
        czekamy więc na dostawę, jak nam się nie spodoba (ale to jest mało
        prawdopodobne po opiniach mamusiek które go kupiły) to wybierzemy chicco C1
        pozdrawiam
        Marzena
        • rendziak Re: Pliko 3 wózeg Peg Perego - opinie 01.03.05, 14:23

• madzialena11 Re: Pliko 3 wózeg Peg Perego - opinie 01.03.05, 14:34
            ja też wybrałam Pliko P3 i super! jednak przy wyborze wózka kieruj się
            potrzebami. jeśli potrzebujesz mniejszy i lżejszy -Pliko, jeśli większy i
            eygodniejszy i cięższy- atlantico...smile
    • martar21 Re: Pliko 3 wózeg Peg Perego - opinie 01.03.05, 16:24
      Hej,

obecnie mam duży wózek, po włozeniu do bagażnika nie mamy już praktycznie
      miejsca na nic. W bloku mamy windę, więc wózeczka nie dzwigam.
      Jednak chyba postawię na Pliko, bo często wyjeżdzamy i mam juz dosyć szarpania
      sie z wielkim wózkiem. Myślę jeszcze nad Venezia. Ale musze pojechać do sklepu
      i porównać wózeczki na żywo.
    • lgosia1 Re: Pliko 3 wózeg Peg Perego - opinie 01.03.05, 16:49
      zobacz sobie w jakiej cenie mają Pliko P3 tutaj:
      www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=fmmTpNamTBfDpJSC_7DxrNesbCx5YZh0w7g=?
      ProductSKU=de_DE-1441729&ziel=specialnavi
      • ewelinaz25 Re: Pliko 3 wózeg Peg Perego - opinie 02.03.05, 10:25
        czy na tej stronie to są nowe wózki czy używane? bo cena bardzo przyzwoita
        • lgosia1 Re: Pliko 3 wózeg Peg Perego - opinie 02.03.05, 11:08
          oczywiście nowe
          w ogóle ceny niepromocyjne wielu nowych rzeczy w niemieckich sklepach są
          kilkaset złotych niższe. Nigdy jednak nie kupowałam ze sklepów internetowych za
          granicą i nie mam pojęcia jak to się odbywa
    • mamija2 Re: Pliko 3 wózeg Peg Perego - opinie 02.03.05, 11:40
      3 tygodnie temu mialam ten sam dylemat:pliko czy atlantico. wczesniej mialam
      chicco 4wd na duzych pompowanych kolach. wozek bardzo dobrze sprawdzil sie dla
      noworodka, byl duzy, ciezki a przez to wygodny dla dziecka, moglam nim jezdzic
      po wszystkich wertepach. niestety urwala sie w nim raczka i po 6 miesiacach
      uzytkowania wozek oddalam do producenta a sklep wyplacil mi pieniadze. poniewaz
      moj synek wtedy skonczyl pol roczku postanowilam kupic juz spacerowke. bylam
      zmeczona ciezarem chicco i po obejrzeniu pliko i atlantico wybralam pliko. oba
      wozki sa super. ja bardziej kierowalam sie tym, ze idzie wiosna, moj jedrus
      szybko rosnie i potrzebuje wozka bardzo lekkiego, mniejszego i zwinnego.
      uzytkujemy pliko juz miesiac i po prostu jestesmy zauroczeni.mysle, ze to byl
      dobry wybor i mamy wieksze szanse tym wozkiem jezdzic do konca okresu wozkowego
      niz z atlantico. atlantico ma za to inne dwie zalety: jest masywniejszy i ma
      wieksze kola co pewnie daje lepsza amortyzacje.ja sie ciesze z mojego wyboru
      bardzo, bardzosmile
      pozdrawiam ania i jedrzej
    • martar21 Re: Pliko 3 wózeg Peg Perego - opinie 02.03.05, 15:01
      Hej,

prawie juz jestem pewna że wybiorę Pliko. Potrzebuje czegos lekkiego i
      mniejszego. Napiszcie jeśli ktoś ma doświadczenie z tymi sklepami internetowymi
      za granicą. Ceny sa dużo mniejsze niż u nas. Ja ogladałam wózki na Allegro,
      czesto sa nowe przywiezione z NIemiec.

Pozdrawiam
      • lgosia1 Re: Pliko 3 wózeg Peg Perego - opinie 02.03.05, 15:25
        od dwóch dni próbuję się zorientować w temacie robienia zakupów przez internet
        z Niemiec i jakoś ciężko mi idzie. Chyba nie ma za bardzo ludzi na forum
        doświadczonych w tym względziesad
        • krasulas Re: Pliko 3 wózeg Peg Perego - opinie 02.03.05, 16:15
          Właśnie założyłam wątek dot. Pliko. Ja jestem po pierwszym niemarketowym
          spacerze używanym rocznym Pliko. Wózek znałam ze sklepów i opini forumowiczek.
          Wszystko mi pasuje (choć mam Casuaplay na który kiedyś narzekałam i pomimo
          niepompowanych, ale wielkich kół jeździ się nim o niebo lepiej), ale mam jedno
          zastrzeżenie. Mam nadzieję, że nie jest tak we wszystkich modelach. Otóż rączki
          wózka regulowane są na dwóch wysokościach. Ale poza tym trzymając je można
          lekko obracać nimi na boki - tak około 1 cm. Powoduje to że są one lekko drżące
          podczas jazdy, co troszkę słychać.
    • mbuk Re: Pliko 3 wózeg Peg Perego - opinie 03.03.05, 11:44
      mam pytanko: czy kupując atlantico lub plico3 będziecie używały tych wózków od
      pierwszych dni dzidziusia, czy jest to zakup na później ??
      • qlerka Re: Pliko 3 wózeg Peg Perego - opinie 03.03.05, 11:56
        Ja zdecydowałam się na Pliko P3 z gondolą i zamierzam go używac od pierwszych
        dni mojego maluszka. Niestety wiele forumowiczek nie poparło mojej decycji,
        twierdząc iż parasolka nie nadaje się dla noworotka, a lepszym wyborem byłoby
        atlantico. Może i mają rację, ale myślę, że do typowej miejskiej jazdy będzie w
        sam raz. Tym bardziej, że tutaj chodzi też o moją wygodę - mieszkam na IV p bez
        windy, więc kupując wózek ciężki raczej skazałabym się na siedzenie w domusad
        Musisz określić dokładnie swoje potrzeby i wówczas napewno wybierzesz wózek
        optymalny dla swojego maleństwa i siebie. Niestety nie ma rozwiązań idealnych.
      • martar21 Re: Pliko 3 wózeg Peg Perego - opinie 03.03.05, 12:00
        Hej,

moja malutka kończy 8 msc. Na cieplejsze dni, chciałabym mniejszy , zwinniejszy
        wózeczek. No i przede wszystkim lżejszy.

Pozdrawiam
        • rendziak Re: Pliko 3 wózeg Peg Perego - opinie 04.03.05, 09:54

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka