kdb.se 01.03.05, 18:59 hej mam zamiar kupic kanapy w Ikea stad moje pytanie , czy mozecie mi napisac wady i zalety z uzytkowania ich , oczywiscie pytanie kieruje do osob ,ktore ja maja w domu )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusmichal Re: Ikea - kanapy , wazne :)) 01.03.05, 19:13 A to zależy którą kanape. Ja mam Bedinge(jakoś tak)-sofa i łóżko w jednym i jestem zachwycona!!! Mam wersję z najlepszym nateracem lateksowym-śpi sie bosko! Polecam. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se re: 01.03.05, 19:40 hej a masz moze link do Twojej kanpy a materc kupowalas osobno ? ja chcialabym kupic dwie kanapy 3 osobowa rozkladana i 2 osobowe nierozkladana , nie mam jeszcze konkretnej , zastanawiam sie nad dwoma modelami Odpowiedz Link Zgłoś
agusmichal Re: Ikea - kanapy , wazne :)) 01.03.05, 19:51 www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=19&productId=16917&langId=- 27&parentCats=10103*10158*10160 mam tą-do wyboru sa różne pokrycia zdejmowane, materac harmoni. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
monikaps Re: Ikea - kanapy , wazne :)) 03.03.05, 23:57 Ja mialam kanape Lulea (juz ich chyba nie produkuja) i byl problem ze skladaniem. Spalo sie bardzo dobrze, ale drewniany stelaz czesto zacinal sie przy skladaniu. Poza tym byla swietna. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Ikea - kanapy , wazne :)) 04.03.05, 16:47 Mam granatowy narożnik, juz piaty rok. Słuzy sporadycznie do spania dla gości. Niestety, tapicerka sie wyciera i blednie. Niektóre nitki są przetarte. Podobnie było z pokryciem fotela PONG (jersli dobrze pamiętam) - wytrwało nieco ponad 2 lata Klejony stelaż fotela jest zbyt elastyczny, podłokietniki sie wytarły (lakier). Nie polecam. Natomiast swietnie sprawuje sie przewijak i łóżeczko dzieciece - moze dlatego, że nie maja tapicerki. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow Re: Ikea - kanapy , wazne :)) 05.03.05, 22:09 mamy karlande 'potrojna' i dwa takiez fotele 4 lata. odbicia wlasciwie trzebaby wymienic. szybko dostaly wyglad wymietolonych. poduszki od oparc sie odksztalcaja. ale sa super wygodne! wczesniej mielismy taka kanapke rozkladana (chyba w szansie na sukces taka byla podobna), ale to byla porazka. poduchy sie wysuwaly i kanapa przybierala ksztalt zjezdzalni. Odpowiedz Link Zgłoś
fifii Re: Ikea - kanapy , wazne :)) 05.03.05, 22:18 My też mamy Bedinge, materac wybralismy sprężynowy, obicie gruby sztruks. Użytkujemy jakieś 10 m-cy. Switenie się na niej spi, w trójeczke z naszą córcią plus kot na 4-go czasami na 30 min dołączy Rozkłada się ok, na temat trwałosci niewiele mogę powiedzieć - 10 m-cy to niewiele czasu. Odpowiedz Link Zgłoś