Dodaj do ulubionych

Peg Perego PRAMETTE

02.03.05, 11:55
Czy ktoras mama korzysta z tego wozka? Widzialam go wczoraj w sklepie i
bardzo mi sie podobal, a dla mojego 5,5 miesiecznego szczescia wydaje sie
bardzo dobry, bo mozna z niego korzystac jako z gondoli, a potem przerobic na
spacerowke.
Obserwuj wątek
    • aqua_77 Re: Peg Perego PRAMETTE 05.03.05, 11:26
      Nitk nie uzywa tego wozka?

To chyba jakis badziew wink))
      • martael Re: Peg Perego PRAMETTE 06.03.05, 07:33
        Hej,
        Chyba był kiedyś wątek o tym wózku i wiem, że któraś z Emam się na niego
        zdecydowała, ale chyba jeszcze nie testowała.
        Moja rada: poczekaj do lata i kup Pliko P3 albo Atlantico. Po co masz przepłacać
        za opcję tej dziwnej "minigondolki", skoro masz już dość dorosłego Młodego
        Człowieka w domu...
    • coronella Re: Peg Perego PRAMETTE 06.03.05, 11:11
      dokladnie, bez sensu jest kupowac ten wozek dla 5,5 miesieczniaka, bo on w tej
      gondolce lezec nie bedzie.
      Polega ona na tym, ze zakladasz odwrotnie bude, i kladziesz dziecko odwrotnie,
      tzn tam gdzie normalnie dziecko siedzi, jest teraz glowka. Czyli nie ma
      mozliwosci chocby minimalnego podniesienia oparcia.
      To jest moze dobre dla noworodkow.
      Chociaz dla mnie ten wozek to jakis bezsensowny wymysl, za ktory trzeba sporo
      zaplacic.

Kup lepiej Pliko P3, tansze, szersze i wieksze (parmette ma dodatkowa wkladke
      materialu na siedzisku) a z wygladu niczym sie nie rozni.
      • flora Re: Peg Perego PRAMETTE 06.03.05, 16:51
        Cześc Ja mam Pramette, zakupiłam niedawno i niedawno urodziłam moje maleństwo
        ma 11 dni, jeszcze nie jeździmy wózkiem. Zdecydowałam sie na ten wózekponieważ
        nie potrzebna mi głeboka gondola, wolałam mini, a zależało mi na dobrej
        spacerówce. Wózek jest leciutki sama go z małym wniosę na drugie pietro, jest
        to parasolka a tylko takie brałam pod uwagę, bo dużo jezdzę samochodem, a mam
        mały bagażnik, mozna wpiąc fotelik samochodowy, który równiez zamówiłam i wole
        niz gondole, jest mi bardziej przedatny. U mnie w hurtowni zapłaciłam 1400 zł.
        Poniewaz ty masz juz 5,5 miesieczne dziecko wieć taniej bedzie jak kupisz sama
        spacerówke ok 900 - 1000 zł (Pliko P3)mozna ja rozkładać do poziomu ( ma 4
        pozycje regulacji) a wybór i koloryztyka taka sama jak Pramette. Mi sie
        kolorystyka bardzo spodobała i zachrowałam na ten wózek, kupiłam mandarynkowy
        HIp-Hop, w domu zajmuje mało miejsca a na spacery zaczne wychodzic jak mały
        skończy 1 miesiąc to sie podzielę wrażeniami. Pozdrawiam Ewa - Mama Maksyma
    • aqua_77 Re: Peg Perego PRAMETTE 06.03.05, 18:01
      Wiekie dzieki za rady - faktycznie zdecyduje sie na pliko3 czy jak mu tam smile))
      No i czekam na wiesci z pierwszych spacerkow w pramette smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka