Dodaj do ulubionych

Jakie ceny bucików wiosennych

15.03.05, 09:25
Obecnie szukam bucików na wiosne nr 22-23.Jezeli wiesz gdzie mozna kupic
taniej bartki (niz w Smyku -129 zl.) lub inne firmowe, z atestem buciki
prosze podziel sie ta wiedza. Z maluszkiem troche trudno biegac po calej
Warszawie. Z gory dziekuje za informacje.
Annanas
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: Jakie ceny bucików wiosennych 15.03.05, 11:33
      Jezeli w Warszawie są sklepy firmowe Bartka to tam cena wiosennych modeli w tym
      rozmiarze wynosi 119 zł (wczoraj kupiłam mokasynki r. 24).
      • aniaop Re: Jakie ceny bucików wiosennych 16.03.05, 12:36
        Ja za wiosenne buciki Bartka, rozm 26 zaplacilam 114zl w sklepie firmowym w
        Piasecznie
      • pade Re: Jakie ceny bucików wiosennych 16.03.05, 12:37
        A ładne te buciki pia_? Jaki kolor?
        • pia_ Re: Jakie ceny bucików wiosennych 16.03.05, 14:34
          Buciki sa bardzo ładne i całe czerwone smile, ale pojedziemy do Bartka jeszcze
          raz, bo wydaje mi się, że są o wiele za duże (choć wsadzały te ich patyczki).
          Wogóle jestem wściekła na obsługę sklepu na Bielanach - nie potrafiły (czy nie
          chciały) nic doradzić. Dlatego teraz jadę na Psie Budy, bo tam maja lepszych
          sprzedawców i potwierdzili telefonicznie, ze zobaczą i ewntualnie wymienią na
          inny model. Te mokasynki maja taki feler, ze są dosyć płytkie i zapinane na
          jeden gruby rzep. Przy buciku większym o 1 cm od stópki dziecka, wszystko
          chodzi i wydaje mi sie, ze młoda strasznie człapie. W sznurowanych jest o wiele
          lepiej, ale nie było rozmiarówki, albo tez kolor był nie taki. Wogóle co model,
          to rózni się wielkością mimo, ze niby wszystkie w jednym rozmiarze.
          • katse Re: Jakie ceny bucików wiosennych 16.03.05, 14:39
            chyba czas jechac na bucikowe zakupy

pia daj znac jaki wybor na Psich Budach.

K
            • pia_ Re: Jakie ceny bucików wiosennych 16.03.05, 14:55
              Mieliśmy dzisiaj jechać, ale jestem tak padnięta, że nie dam rady.
              Najprawdopodobniej pojedziemy jutro po południu. A na Psich Budach mają większą
              rozmiarówkę, no i przyszła do nich cała dostawa wiosennych i letnich
              Superfitów. Szykuję się na ich sandałki, więc jak będzie coś fajnego, to biorę
              od razu smile
              • renatas4 Re: Jakie ceny bucików wiosennych 17.03.05, 12:21
                Nie słyszałam nic o butach Superfit, czy możesz coś napisać, czy to są jakieś
                modele Bartka?
                • pia_ Re: Jakie ceny bucików wiosennych 17.03.05, 12:41
                  Superfit to firma austriacka i robi genialne sandałki (i nie tylko) - mamy
                  jedne do chodzenia po domu i teraz szykowałam sie na model bardziej babski na
                  lato, ale ceny mnie powaliły, modele z zeszłego roku są po 109 zł (malutkie
                  rozmiary 19,20), model chłopięcy z piłka i jeszcze jeden z nowej oferty po 139
                  zł (mamy ten z piłką) i teraz najnowsza dostawa to sandałki po 169 zł! Ale w
                  porównaniu z Bartkami sa niesamowite, bardzo elastyczna, leciutka podeszwa, w
                  środku poduszeczki powietrzne - super! Ich buciki wiosenne też są fajne, ale
                  maja jedną wadę, są ciut za wąskie w paluszkach (moja córa ma wrastające
                  paznokcie i musi mieć szeroko). Ale jest jeden model granatowy z nubuku z
                  aplikacjami jest uroczy i cena okazyjna (z zeszłego roku) za 119 zł (są
                  leciuteńkie).
              • annanas Re: Jakie ceny bucików wiosennych 17.03.05, 12:38
                Qrcze, mieszkam w warszawie cae ycie, ale za Chiny nie wiem co to s Psie Budy.
                Rzucie troche swiatla.
                Pozdrawiam
                Annanas
                • pia_ Re: Jakie ceny bucików wiosennych 17.03.05, 12:42
                  Bo to nie w Warszawie, a we Wrocławiu smile
                • agnisiaz Re: Jakie ceny bucików wiosennych 17.03.05, 12:43
                  ja tez chetnie sie dowiem gdzie to jest i czy widziałyście tam rozmiary od 30/31
                  aga
            • pia_ do katse 17.03.05, 12:51
              Wydaje mi się, że asortyment na Psich Budach (a raczej na Kazimierza Wlk) rózni
              się od tego na Bielanach, ale nie wiem czy na korzyść. Na pewno maja o wiele
              więcej modeli Superfitów i tych z zeszłego roku i tych nowych. Strasznie
              żałowałam, że nie mogłam kupić wiosennych Superfitów, bo te które opisywałam
              granatowe są świetne (i rozmiar pasował). W końcu wyszliśmy z całkowicie
              niepraktycznymi bucikami z czerownego nubuku i skórki z aplikacjami kolorowych
              kwiatków i podeszwą w kolorowe kwiatki (pełen odjazd). Buty są oczywiście
              sznurowane (bardzo łatwo się je wkłada i sznuruje). Te mokasynki całkowicie się
              nie nadawały, bo to model dla bardzo pulchnych i szerokich nóżek, dlatego
              młodej stopa w nich telepała. Jestem strasznie wściekła na te głupie babska z
              Bielan, bo przez nie stałam wczoraj przez 2,5 godz z młodą w korkach, aby
              wymienić te buty. A młoda po tym wszystkim nie chciała nawet jeść wieczorem
              tylko szlochała ze zmęczenia sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka