lesia28 30.03.05, 18:01 Jakie polecacie , nie chodzi o cene. Jakie sa duze, dobrze nawilzone i nie uczulaja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaskaka Re: Chusteczki nawilzone 30.03.05, 19:58 Używam pampers sensitive - najmniej śmierdzą (nie czuć niczym podobnym do spirytusu) i nie są "żrące", jak np. nivea, bambino, huggis... Stosuję je również do własnej twarzy i nic mnie nie szczypie. Co do wielkości-nie zastanawiałam się nad tym. W paczce jst chyba 63 sztuki. Trzeba uważać na pseudo-promocje, bo przeważnie pojedyncza paczka wychodzi taniej niż dwupak - słynny sposób naciągania klientów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
muszka_tse_tse Re: Chusteczki nawilzone 30.03.05, 20:06 Witam! A ja polecam Nivea nasączone kremem i Pampers zielone. W opakowaniu oba mają 72 sztuki. Mój synek najbardziej polubił te pierwsze i kupuję je najczęściej, są rewelacyjne do zmywania makijażu, oczka nie szczypią i ślicznie pachną. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tusia21 Re: Chusteczki nawilzone 30.03.05, 20:52 My używamy Bambino, bo są najtańsze, a nie widzę żadnej różnicy między nimi a np. Pampersa, których kiedyś używałyśmy. Ok. 6 zł za 72 Odpowiedz Link Zgłoś
aniamamamarty Re: Chusteczki nawilzone 30.03.05, 22:18 Dla mnie rewelacja to ręczniczki huggies - duże, wygodne i nieuczulające mojego dziecka, w przeciwiństwie do wielu innych, ale niestety nie najtańsze... Odpowiedz Link Zgłoś
blamblam Re: Chusteczki nawilzone 31.03.05, 13:59 Ja od półtora roku używam bambino. Są b dobre i niedrogie Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Chusteczki nawilzone 31.03.05, 14:36 bambino, nivea, pampers zielony (białe śmierdzą), i jeszcze też dzidziusia Odpowiedz Link Zgłoś
lucy01 Re: Chusteczki nawilzone 31.03.05, 15:28 Mojemu małemu tylko od Nivea Sensitive nic nie wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 Re: Chusteczki nawilzone 31.03.05, 18:19 a ja uzywam nasaczanych oliwka chusteczek sanosan, pupa po nich jest natluszczona i nigdy nie pozostaje mokra jak po chust. nawilzanych (poza tym swietnie rozpuszcza wszelkie zanieczyszczenia na pupci Odpowiedz Link Zgłoś