Dodaj do ulubionych

Wózek MUTSY, polecacie?

06.04.05, 17:33
To są ponoć dosyć nowe wózki na naszym rynku, ale może ktoś z Was ma już
jakieś z nim doświadczenia. Bardzo mi się podoba wizualnie lecz niewiele
piszą o jego parametrach typu: czy ma regulowane dno w gondolce, jak się
wpina gondolę do stelaża (czy to skomplikowane), czy stelaż mieści się do
małego bagażnika, jak się prowadzi, jak z amortyzacją itp. Jeśli któraś z Was
ma ten wózek, poradźcie bądź odradźcie!
Obserwuj wątek
    • izia30 Re: Wózek MUTSY, polecacie? 06.04.05, 20:57
      urban rider. co prawda nie jest mój ale koleżanka dała się otumanić mężowi, że
      taki niby fajny, i teraz klnie na czym świat stoi. zresztą sama go
      miałam "przyjemność" prowadzić. ciężkie bydlę, nie nadaje się do robienia
      zakupów bo ma za mały koszyk, gondola też jakaś mikra, łamany w połowie
      podwozia, niby skrętny, ale te koła strasznie wielkie i w zasadzie mało
      sterowne. ponadto ma spód szerszy niz większość wózków, więc są kłopoty żeby
      sie zmieścić w sklepie miedzy kasami, Globi i Biedronka.
      • 4269m Re: Wózek MUTSY, polecacie? 06.04.05, 21:49
        My polecamy Mutsy. Jesteśmy jego użytkownikami 13 miesięcy. Prowadzi go się
        przyjemnie. Skrętne, pompowane koła ułatwiają jazdę i wpływają na jej konfort.
        W gondolce synek jeździł krótko, za to fotelik montowany na stelażu ( bardzo
        łatwy manewr) w okresie letnim zdał swój egzamin znakomicie. Teraz korzystamy
        ze spacerówki. Jedyny minus - zajmuje dużo miejsca w bagażniku.
    • cacharel Re: Wózek MUTSY, polecacie? 07.04.05, 00:41
      my kupiliśmy Mutsy w grudniu w komplecie gondolę, spacerówkę i fotelik
      samochodowy wózek jest super świetnie się go prowadzi ma duże pompowane koła
      niezbędne na nasze wysokie krawężniki i dziury w chodnikach poza tym są to koła
      łożyskowane wszystkie części posiadają osobną budkę i pokrowce można dobrać
      sobie różne kolory tych części gondola jednak nie jest duża w porównaniu do
      emmaljungi za to bardzo łatwo montowana na stelaż. Można ją też wypiąć i nosić
      jak nosidełko (ciężka).Rozstaw kół szeroki ale za to wózek jest stabilny tylna
      oś wózka jest skrętna, ale trzeba się nauczyć prowadzić ten wózek bo mi na
      początku nie wychodziło. Najlepszy jest fotelik samochodowy bowiem jako jeden z
      nielicznych na rynku posiada 3 stopniową pozycję do przewożenia do leżenia
      włącznie- do tego budka i podrowiec prawie jak mała gondolka. Jeśli dziecko
      rodzi się latem spokojnie można zrezygnować z gondoli. Fotelik b.łatwo montuje
      się do stelaża co do koszyka na zakupy to w wózku raczej nie przewozi się 20kg
      na podręczne wystarcza w zupełności a w Carrefour Geant tesco i Leclerc się
      mieści w kasach hahaha no a najpiekniejsza jest sylwetka stelaża w kształcie
      litery L w ogóle wózek to klasyka stylu i cena też odpowiednia (rączka może być
      np. skórzana) Oczywiście nie każemu musi się podobać. Reszta na stronie
      www.mutsy.com pozdrawiam
      • karotka11 Re: Wózek MUTSY, polecacie? 07.04.05, 09:18
        Właściwie to wczoraj pojechałam dokładnie go zbadać. I rzeczywiście, jeśli
        chodzi o wygląd, nie ma sobie równych. Męża zauroczył (mnie już wcześniej). Co
        prawda cena jest też odpowiednia do wizażu, ale co tam , dziadkowie niech
        szalejąwink
        • sylka77 Rewelacja 07.04.05, 09:56
          Poza tym , że jest bardzo ciężki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka